شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۴۲ - ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۱۳۱۳
حوزه بهداشت و رفاه

تلفات کرونا در کشور طی ۲ هفته آینده کاهش می‌یابد | انجام بیش از ۱۲ هزار تست «پی سی آر» در مرزهای کشور

قله پیک چهارم کرونا, میزان بالای مرگ و میر کرونا در کشور
فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: اکنون در قله پیک چهارم کرونا هستیم و با توجه به روند بیماری در کشور انتظار داریم، تا دو هفته آینده میزان بالای مرگ و میر کرونا در کشور کاهش یابد.

داوود یادگاری روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: پیک چهارم کرونا به علت دورهمی ها و مسافرت های نوروز همچنان ادامه دارد، اکنون ایران یکی از بیشترین موارد مرگ و میر کرونا را در دنیا دارد. شواهد نشان می دهد که بیشتر موارد ابتلا به صورت خانوادگی و در بین افرادی که در دورهمی ها در کنار هم بوده اند و در صورت ابتلای یکی از آنها بقیه آنها نیز مبتلا شده اند.

وی ادامه داد: هنوز با موارد بالای ابتلا و نیز مرگ و میر  در اثر ویروس کرونا در کشور مواجه هستیم اما با توجه به این که به قله پیک چهارم رسیده ایم و متاسفانه بالاترین میزان مرگ و میر را هم داریم اما به نظر می رسد به سمت شیب نزولی و کاهشی پیک چهارم حرکت می کنیم.

یادگاری گفت: ویروسی که در پیک چهارم کرونا شایع است، ویروس جهش یافته انگلیسی است که یکی از شاخص های آن این است که جوانان و سنین پایین تر را هم درگیر می کند و در مواردی این افراد نیز با شدت بالا به بیماری کووید۱۹ مبتلا می شوند.

وی افزود: نگرانی که اکنون وجود دارد، شیوع انواع دیگر ویروس کروناست که ممکن است مهاجم تر و خطرناکتر از نوع انگلیسی باشد، امیدوارم با اقدامات پیشگیرانه جلوی شیوع پیک های بعدی کرونا گرفته شود، مهمترین اقدام سرعت بخشی به روند واکسیناسیون است.

یادگاری ادامه داد: امیدواریم که روند واکسیناسیون در کشور سرعت بگیرید و بتوانیم هر چه سریعتر درصد قابل توجهی از جمعیت کشور را واکسینه کنیم اگر بالای ۶۵ یا ۷۰ درصد جامعه واکسینه شوند تا حدی زنجیره انتقال ویروس در کشور کند می شود.

فوق تخصص عفونی گفت: هنوز درصد بالایی از جمعیت واکسن کرونا تزریق نکرده اند و تا رسیدن به میزان قابل قبول واکسیناسیون مدت زمانی طول می کشد بنابراین تا آن زمان باید به صورت سختگیرانه پروتکل های بهداشتی رعایت شود، فاصله گذاری های اجتماعی و محدودیت ها باید ادامه پیدا کند تا میزان ابتلا و مرگ و میر کرونا در کشور افزایش پیدا نکند.

انجام بیش از ۱۲ هزار تست «پی سی آر» در مرزهای کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از غربالگری ۲۵۸ هزار و ۹۳۷ نفر در مبادی مرزی رسمی کشور خبر داد و گفت: از ۱۲ هزار و ۵۰۴ نفر که دارای علائم بودند، تست «پی سی آر» گرفته شد که ۵۷ نفر از مسافران مشکوک به بیماری کرونا به قرنطینه منتقل شدند.

قله پیک چهارم کرونا, میزان بالای مرگ و میر کرونا در کشور

مهدی ولی پور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این آمار ضمن تاکید بر تداوم اجرای طرح کنترل بهداشتی مسافران در مبادی مرزی کشور گفت: این طرح با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ٢٠ اسفندماه کلید خورده و تا صبح هجدهم اردیبهشت ماه، ۲۵۸ هزار و ۹۳۷ نفر از مسافران کنترل و غربالگری شده اند.

وی ادامه داد: در این مدت ۳۷ هزار و ۶۹۲ تست فوری از مسافران مشکوک به ابتلا به کرونا گرفته شده است.

رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال‌احمر اضافه کرد: این طرح با مشارکت ۴۷۱ نیروی عملیاتی در ١۶ استان در ۱۰ مرز هوایی، ۲ مرز دریایی و ۱۶ مرز زمینی حال اجراست.

ولی پور توضیح داد: این طرح با همکاری وزارتخانه های بهداشت و راه و شهرسازی با هدف شناسایی و غربالگری و انجام تست سریع و نهایی، مدیریت مسافران ورودی و مشکوک، همکاری در قرنطینه موقت و رهگیری تا اتمام فرآیند بیماری و کمک به کاهش شیوع بیماری در سراسر کشور اجرا می‌شود و از همه مسافران زمینی، هوایی و دریایی در زمان ورود به کشور غربالگری و در صورت نیاز تست سریع کرونا گرفته می‌شود.

وی افزود: اکنون امدادگران و داوطلبان هلال احمر در مبادی ورودی در قالب گروه‌های سه نفره در مرزهای زمینی و گروه‌های پنج نفره در مرزهای هوایی مستقر هستند و از همه مسافرانی که وارد ایران می‌شوند تست سریع کرونا می گیرند و مسافران بیمار و مشکوک در صورت نیاز به نقاهتگاه‌های پیش بینی شده ارجاع می‌شوند.

وزیر راه و شهرسازی:فعلا سفر نروید!

قله پیک چهارم کرونا, میزان بالای مرگ و میر کرونا در کشور

محمد اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین مصوبات صورت گرفته، از ساعت ۱۲ سه‌شنبه ۲۱ اردیبهشت تا ساعت ۱۲ شنبه ۲۵ اردیبهشت ورود و خروج بین همه ‌استان ها ممنوع شده است و کسی نمی‌تواند در این روزها و ساعات به سفر برود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پیش از اجرای هر طرح ممنوعیتی در زمینه سفرها از قبل آن را به مردم اطلاع‌رسانی می‌کنید؟ افزود: این اطلاع‌رسانی‌ها به دلیل این انجام می‌شود که زندگی مردم مختل نشود و آن‌ها باید برنامه زندگی‌شان را بدانند اما چیزی که در زمینه شیوع ویروس کرونا کمک کننده است اینکه سفرهای بین استانی در چه بازه زمانی ممنوع شده است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: البته ممنوعیت‌های تردد در استان‌های قرمز و نارنجی همچنان برقرار بوده و این مسئله تغییری در ماه‌های گذشته نکرده است اما برای ایام تعطیلات پیش رو این ممنوعیت اعلام شد تا کسی به سفر نرود.

اسلامی گفت: با توجه به وضعیت شیوع ویروس کرونا از همه مردم می‌خواهیم خویشتن‌داری و صبوری بیشتری کرده و از هر گونه سفرهای غیر ضرور خودداری کنند تا واکسیناسیون هر چه سریعتر انجام شود و شرایط کشور از این نظر متعادل‌تر شود.

  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش