با وجود کمبود واکسن در بسياري از ایالات ، معلوم نیست این کشور دوزهای اضافی را چگونه تامین می کند.
دولت هند هفته قبل اعلام کرد تنها ۲۷ میلیون دوز واکسن دارد، به عبارت دیگر اگر واکسیناسیون با سرعت فعلی ادامه یابد، دولت تنها برای ۹ روز قادر به حفظ این روند است.
هند اکنون در حال تزریق واکسن به کارمندان بهداشت، کارکنان مشاغل کلیدی، و افراد بالای ۴۵ سال است.
اگرچه در تعدادی از ایالات من جمله ایالت ماهاراشترا که بیشترین آسیب را دیده است، واکسن به میزان کافی تامین نشده است.
هم زمان برخی گزارش ها از خودداری بعضی شهروندان از تزریق واکسن خبر می دهد.
در حال حاضر، تامین کنندگان واکسن از جمله مؤسسه سرم هند نتوانسته اند نیازهای بین المللی را برآورده کنند.
این تامین کنندگان همینطور از کمبود مواد نخست تولید واکسن خبر داده اند. یکی از علل این مسئله ممنوعیتی است که آمریکا بر سر راه صادرات بعضی موارد خاص مورد نیاز برای ساخت واکسن وضع کرده است.
دولت هند در تلاش است با تغییر قوانین فعلی، تولید و دسترسی به واکسن را افزایش دهد. از جمله از طریق جذب بازیگران خارجی و داخلی. از جمله استفاده از واکسن اسپوتنیک روسیه.
دولت همچنین ۶۰۰ میلیون دلار کمک بلاعوض برای دو تولید کننده داخلی در هند در نظر خواهد گرفت یکی موسسه سرم هند و دیگری بهارات بیوتک.
روز قبل در پی بالارفتن شمار مبتلایان به کووید- ۱۹ در هند، مقامات تعطیلی سراسری دهلی پایتخت، را که برای تعطیلات آخر هفته وضع شده بود، یک هفته تمدید کردند.
نتانیاهو:امضای قرارداد خرید میلیون ها دوز واکسن کرونا با فایزر
این در حالیست که اسرائیل بالاترین نسبت تزریق واکسن در جهان را دارد.
به گزارش رویترز، تاکنون ۸۱ درصد از جمعیت حدود ۹ میلیون نفری اسرائیل حداقل یک دوز واکسن را دریافت کرده اند.
وزارت بهداشت اسرائیل از لغو الزام ماسک در مکان های عمومی روباز و بازگشت دانش اموزان به مدارس خبر داد.
با وجود واکسیناسیون هرثانیه ۹ نفر درجهان به کرونا مبتلا می شوند
با وجود واکسیناسیون گسترده کووید- ۱۹ در آمریکا و دیگر نقاط جهان اکنون آمارها حکایت از ادامه گسترش این بیماری دارد بطوریکه هر ثانیه ۹ نفر به آن مبتلا می شوند.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، نشریه آمریکایی یو.اس.ای تودی با انتشار این خبر نوشت:علی رغم واکسیناسیون کووید- ۱۹ در آمریکا و سایر کشورها، گسترش ویروس کرونا در جهان بیش از هرزمان دیگری شده است.
بنابراین گزارش:بنابر داده های دانشگاه« جانز هاپکینز» در هفته منتهی به روز یکشنبه گذشته( ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۰) رکورد بی سابقه ابتلا پنج میلیون و ۳۶۳ هزار و ۶۱۶ مورد جدید به ویروس کرونا در جهان گزارش شد، یعنی در هر ثاینه ۹ نفر به کووید- ۱۹ مبتلا شده اند.
یو.اس.ای تودی نوشت:بنابر بررسی های صورت گرفته با داده های دانشگاه جانز هاپکینز، هند در این میان شدیدترین رشد مبتلایان به ویروس کرونا را داشته است، تنها طی یک ماه، بیش از یک میلیون و ۵۰۰هزار نفر در هر هفته.
این گزارش می افزاید:برزیل و ترکیه نیز از دیگر کشورهایی هستند که با رشد رو به فزاینده مبتلایان به ویروس کرونا مواجهند، ۴۰۰هزار مبتلا در هر هفته.
یو.اس.ای تودی افزود:بنابر آمار دانشگاه جانز هاپکینز، آمریکابیش از ۳۱ میلیون و ۷۰۰هزار مورد تایید شده ابتلا به ویروس کرونا داشته که ازاین تعداد ۵۶۷هزار نفر جان باخته اند، این درحالی است که آمار جهانی بنابر اعلام دانشگاه جانز هاپکینز بیش از ۱۴۱میلیون و ۷۰۰هزار نفربوده که بالغ بر سه میلیون نفر از آنها جان باخته اند؛ در آمریکا نزدیک به ۲۶۴ میلیون و ۵۰۰هزار« دُز» واکسن کرونا توزیع شده که برای ۲۱۱ میلیون و ۵۰۰هزار نفر این واکسیناسیون لحاظ شده است.
- 11
- 1