چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۲۲:۲۳ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۹۵۹
حوزه بهداشت و رفاه

هشدار پیام طبرسی: سد سیستم بیمارستانی ایران در حال شکسته شدن است

رئیس یک بیمارستان در تهران: برگزاری مراسم محرم می تواند کشور را وارد بحرانی غیرقابل کنترل کند/ قبر رایگان برای هر تهرانی

وضعیت کرونا در کشور,شرایط کرونایی ایران
رئیس بیمارستان شهید لواسانی از بستری شدن خیلی از بیماران کرونایی روی برانکارد اورژانس در شرایط نامناسب خبر داد.

به گزارش ایلنا، سیدعلی جمالیان رئیس بیمارستان شهید لواسانی با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در تهران گفت: در تهران حدود ۹۰۰۰ بیمار بستری داریم که خیلی از آنها شرایط‌شان به صورتی است که روی تخت‌های موقت برانکارد در اورژانس‌ها بستری هستند و شرایط مناسبی ندارند، اگر این اتفاق ادامه پیدا کند قطعاً نمی‌شود این مشکل را جمع کرد.

رئیس بیمارستان شهید لواسانی گفت: با تداوم این شرایط با کمبود دارو، تخت اکسیژن و تجهیزات دیگر رو به رو می‌شویم و خیلی بحران‌ها بیشتر خواهد شد.

جمالیان ادامه داد: با این وجود استدعای من این است که رسانه‌ها از هر راه که می‌توانند برای اطلاع رسانی استفاده کنند و هموطنان را به رعایت پروتکل‌ها دعوت کنند، چون الان رعایت پروتکل‌ها  ۶۰ درصد شده و این باعث بحران و دامن زدن به این شرایط خواهد شد.

وی ادامه داد: در کنار این شرایط، محرم و مراسم‌های عزاداری طبق سنت‌هایی که داریم در پیش است و فکر می‌کنم با این شرایطی که الان داریم اگر پروتکل‌ها را رعایت نکنیم و آن مسائل مربوط به برگزاری مراسم محرم را داشته باشیم قطعاً یک بحران غیر قابل پیش‌بینی و عجیب و غریب برای کشور اتفاق می‌افتد.

او با اشاره به خطر برگزاری مراسم‌های ماه محرم و عدم کنترل رعایت پروتکل‌ها در این مراسم‌ها و تاثیر آن بر گسترش ابتلا به کرونا بیان کرد: با توجه به وضعیت پیش گفته خواهش من از رسانه این است که حتما اطلاع رسانی کنند، اگر مثل گذشته ایام محرم و برگزاری مراسم‌ها و هیئت‌ها را داشته باشیم، این بحران غیرقابل کنترل خواهد شد.

رئیس بیمارستان شهید لواسانی بیان کرد: وضعیت کرونا در این پیک بی‌سابقه است و در هیچ یک از پیک‌های قبل ما چنین بحرانی به خصوص در بیمارستان‌ها حس نکردیم.

وی با اشاره به محدودیت توان کادر درمان گفت:  اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، کادر درمان خسته‌تر از آنچه که تا الان بوده، می‌شود و اگر پروتکل‌ها رعایت نشود واقعا در یک کلمه فاجعه رخ می‌دهد.

جمالیان با اشاره به خطر جهش‌های ویروس و بی‌اثر شدن پلتفرم‌های واکسن ادامه داد: همین الان هم این اتفاق افتاده و اکثر افرادی که واکسینه شده‌اند، در برابر ویروس دلتا ایمنی کامل ندارند، ممکن است از مرگ و میر و خطرات پیشرفته‌ی آن جلوگیری کنند، اما جلوی ابتلا را نمی‌گیرد و درصد قابل توجهی از بیماران کرونایی بخش ویژه‌ی ما افرادی هستند که واکسینه‌ی کامل شدند.

وی افزود: اگر در محرم پروتکل‌ها را رعایت نکنیم قطعاً موج بعدی را خواهیم داشت و توجه کنید موج بعدی خطر بیشتری نسبت به موج پنجم خواهد داشت چون ویروس در حال تغییر است.

جمالیان گفت: در این صورت داروها کارساز نخواهد بود، بدن‌ها ضعیف‌تر می‌شود و جهش‌ها قوی‌تر، در این شرایط خیلی از داروهای موجود دیگر روی فرد اثر نمی‌گذارد و فکر می‌کنم خیلی این موضوع تهدیدکننده زندگی مردم باشد.

***

عضو شورای شهر تهران: برای هر تهرانی یک قبر رایگان در نظر گرفته شده است

وضعیت کرونا در کشور,شرایط کرونایی ایران

رکنا نوشت: عضو شورای شهر تهران از در نظر گرفتن یک قبر رایگان برای شهروندان تهرانی خبر داد.

ناهید خداکرمی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران می گوید در بهشت‌ زهرا شرایط به شدت بحرانی است و چنین وضعیتی تاکنون بی‌سابقه بوده، چرا که مرگ و میر ناشی از حوادث ، کهولت سن و سایر بیماری‌ها هم بطور معمول سبب مرگ و میر روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر است که اکنون بیش از ۱۸۵ فوت ناشی از ابتلا به کرونا ویروس بدان اضافه شده است و روزانه کفن و دفن نزدیک به ۴۰۰ فوتی را رقم زده است و به عبارتی حجم کار کارکنان بهشت زهرا دوبرابر شده بدون اینکه نیروی انسانی بدان اضافه شده باشد.او در خصوص وضعیت آرامستان بهشت زهرا پاسخ داده است. به گفته او در بهشت زهرا قبر رایگان برای هر تهرانی در نظر گرفته شده و هزینه کفن و دفن حدود ۵۰۰ هزار تومان است.

 اخیرا شورای شهر تهران مصوبه‌ای جهت ساخت آرامستان‌های جدید در پایتخت داشت. این آرامستان‌ها دقیقا کجاها به بهره‌برداری می‌رسند؟

تملک و ساخت یک آرامستان جدید در جنوب تهران در اطراف کهریزک قطعی شده و دو مورد دیگر نیز برای شرق و غرب درنظر گرفته شده است. ولی برای این دو مورد هنوز توافق کامل با دولت، منابع طبیعی و سازمان های ذیربط انجام نشده است. در صورتی که دو مکان جدید آرامستان در شرق و غرب نهایی شود، از ترافیک مسیرهای منتهی به بهشت‌زهرا کاسته شده و شهروندان دسترسی بیشتری به آرامستان‌ها خواهند داشت.

هزینه قبر و کفن و دفن در بهشت‌زهرا چقدر است؟

برای هر تهرانی یک قبر مجانی درنظر گرفته شده است، ولی هزینه کفن و دفن حدود ۵۰۰ هزار تومان است که از طرف خانواده ها پرداخت می شود. البته اگر خانواده‌ای بخواهد متوفی در قطعه های خاص دفن شود یا قبر پیش خرید کنند  هزینه‌های آن را می پردازند. همچنین اگر قبرهای رایگان در قطعات جدید و به پیشنهاد بهشت‌زهرا پذیرفته نشود، و خانواده‌ها پیشنهاد دفن در قطعات دیگر را داشته باشند هزینه هایی دارد که می باید پرداخت شود.

ماجرای قبرهای لاکچری در بهشت‌زهرا چیست؟

اصولاً قبر در قطعات اولیه بهشت‌زهرا مانند قطعات ۲۰ و ۳۰ قیمت‌های بالایی دارند ولی پدیده ای بنام   قبرهای لاکچری نداریم و اگر هم باشد در قطعات قدیمی قرار دارند که البته این موضوع قبرهای لاکچری قبرهایی است که خارج از سازمان واگذار می‌شوند که بهشت‌زهرا اعلام کرده اگر فامیل درجه یک نباشند، تا وراث اجازه ندهند، در طبقات قبور دیگر کفن و دفن انجام نمی‌شود.

***

هشدار پیام طبرسی: سد سیستم بیمارستانی ایران در حال شکسته شدن است

وضعیت کرونا در کشور,شرایط کرونایی ایران

معاون آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه تعداد اصلاح‌شده کشته‌های روزانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر است، هشدار داد که سد سیستم بهداشتی در حال شکسته شدن است.

پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: در برخی مراکز ۵۰ نفر در نوبت سی‌تی‌اسکن هستند، دیروز بدترین روز از اول کرونا تاکنون بود.

استاد بیماری‌های عفونی و معاون آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری در پاسخ به این پرسش که «اکنون وضعیت کرونا و مراکز درمانی چگونه است؟»،گفت:اکنون در بدترین وضعیت قرار داریم؛ به طوری که این پیک از همه پیک‌های کرونا وضعیت بدتری دارد.

وی ادامه داد:تعداد بیمار افزایش یافته و بیمارستان‌ها لبریز و سرریز شده است و جمع کردن کار خیلی سخت شده است.

معاون بیمارستان مسیح دانشوری بیان داشت: کادر درمان کادر ۱۸ ماه پیش نیست؛ شما از یک تعداد افراد ثابت انتظار ۱۸ ماهه را دارید؛ بنابراین همه نیروها فرسوده شده‌اند.

این استاد بیماری‌های عفونی در پاسخ به این پرسش که«برای کنترل وضعیت کنونی کرونا چه باید کرد؟»، متذکر شد:‌ باید کاری کنیم چرخه بیماری قطع شود؛ متاسفانه اکنون نمودارها نشان می‌دهد روند در همه استان‌ها افزایشی است و احتیاج به دو یا ه هفته تعطیلی و قرنطینه جدی است تا بیماری از تکاپو بیفتد.سد سیستم بیمارستانی ایران در حال شکسته شدن است.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش