علیرضا عباسی نماینده کرج، فردیس و اشتهارد: کارشکنیها، دعواهای بین دستگاهی و نداشتن اجازه برای تولید واکسن سبب عدم توفیق توسط بزرگترین مجموعه واکسن و سرم سازی کشور شد. اگر آذرماه گذشته این اجازه به آنها داده میشد، میتوانستند درصد قابل توجهی واکسن تولید کنند.
نائب رئیس اتاق بازرگانی: نتیجه مانعتراشی وزارت بهداشت مقابل واردات واکسن توسط بخش خصوصی ناگوار بود
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران:اگر وزارت بهداشت به جای توهین و تحقیر بخش خصوصی و مانعتراشی برای واردات واکسن، از آن حمایت میکرد، امروز این بیماری تا حدودی مهار شده بود
متأسفانه وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به طرز عجیبی در مقابل واردات واکسن از سازندگان معتبر مقاومت و کارشکنی کردند
اگر در زمستان گذشته تصمیم راهبردی گرفته میشد و با تقسیم وظیفه واردات واکسن به بخش خصوصی و وزارت امور خارجه و برنامه اجرایی تزریق واکسن توسط سازمان نظام پزشکی و نیروهای بسیج انجام میشد امروز شاید این بیماری تا حدودی مهار شده و میزان تلفات روزانه به کمتر از ۵۰ نفر میرسید.
آخرین وضعیت واکسن اسپایکوژن
مهبودی، داروساز: واکسن مشترک ایران و استرالیا باید فاز سوم خود را تمام کند تا مجوز دریافت کند.فاز سوم انتهای شهریور به اتمام می رسد.پلتفرم واکسن اسپایکوژن از نوع نوترکیب است.
واردات سه میلیون دُز واکسن کرونا از کوواکس
«رضا زبیب» دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه در یک رشته توئیت درباره واردات واکسن کرونا نوشت: پس از واردات فوق العاده ۲.۲ میلیون دُز پنجشنبه، با کمک وزارت بهداشت، در تلاشیم ۳ میلیون دُز تا پایان هفته آینده از کوواکس وارد شود.
وی افزود: امیدواریم بسته دیگر کوواکس (یک میلیون دُز استرازنکا) هم همزمان یا کمی دیرتر وارد شود.
زبیب یادآور شد: تاخیر به دلیل جنایت تحریم بود.
دستیار وزیر خارجه در توئیتی دیگر نوشت: ادعای مغرضانه در مورد واکسن ووهان، دروغی بزرگ و کثیف است. سینوفارم تا امروز فقط یک واکسن کووید و یک قیمت دارد.
زبیب ادامه داد: اینکه یک بِرَند واکسن کجا تولید شود، موضوعیت ندارد، چنانکه استرازنکا هم از سه کشور وارد شد.تا امروز واردات از پکن بوده اما مثل همیشه،از هر جا وزارت بهداشت تایید کند، وارد می شود.
- 18
- 7