چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۹:۳۶ - ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۱۷۵۹
حوزه بهداشت و رفاه

با واکسینه شدن با «سینوفارم» به کدام کشورهای اروپایی می توانید سفر کنید؟

سویه دلتای ویروس کرونا همچنان در قاره اروپا و بسیاری از کشورهای جهان در حال جولان است، اما کشورهای اروپایی از تابستان امسال از ورود مسافرانی که کاملا در مقابل کووید-۱۹ واکسینه شده‌اند، استقبال می‌کنند.

محدودیت های سفر کماکان در بسیاری از کشورهای اروپایی باقی است، ولی اتحادیه اروپا در تصمیمی سفارش هایی را به افراد واکسینه شده ارائه داده است.

با این حال، بخش بزرگی از کشورهای اتحادیه اروپا/ منطقه شنگن دزهای واکسن غیر از مواردی را که از طرف آژانس دارویی اروپا تائید شده است، به رسمیت نمی شناسند. 

در حال حاضر تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا افراد واکسینه شده با دزهای واکسن های مورد تائید آژانس دارویی اروپا شامل« فایزر»،« بیون تک»،« مدرنا»،« آسترازنکا» و« جانسون اند جانسون» را در صورتی که ویزا داشته باشند، برای سفر پذیرش می کنند.

اکثر این کشورها همینطور واکسن آسترازنکای تولیدشده در هند را قبول دارند. از طرف دیگر، سازمان جهانی بهداشت واکسن تولیدی چین با نام« سینوفارم» را تایید کرده، اما هنوز آژانس دارویی اروپا تصمیمی در این زمینه نگرفته و سازمان تولید کننده واکسن سینوفارم نیز درخواستی به این نهاد اروپایی ارائه نداده است، در حالی که نهاد چینی تولید کننده واکسن دیگر این کشور با نام« سینوواک» درخواست خود را به آژانس دارویی اروپا داده است. این موضوع باعث شده است تا این واکسن در کشورهای اتحادیه اروپا کمتر شناخته شود.

اتحادیه اروپا در اواخر ماه مه قبل به کشورهای عضو توصیه کرد که محدودیت های سفرهای غیرلازم برای مسافران کشورهای ثالث را که آخرین دز واکسن های تاییدشده از سوی سازمان جهانی بهداشت و آژانس دارویی اروپا را دست کم ۱۴ روز قبل از سفر زده باشند، برداشته شود، اما همچنان بسیاری از کشورهای عضو تنها مسافرانی را پذیرش می کنند که واکسن های مورد تایید نهاد اروپایی را دریافت کرده باشند. طبق اطلاعات موجود در سایت visaguide برخی از کشورهای اروپایی( عضو اتحادیه اروپا و منطقه شنگن) واکسن سینوفارم را تایید کرده اند و اجازه می دهند مسافرانی که دو دز این واکسن را دریافت کرده اند ، وارد کشورهایشان شوند. این کشورها شامل اتریش، قبرس، یونان، مجارستان، ایسلند، هلند، اسپانیا، سوئد، فنلاد و سوئیس هستند.

کشور اسپانیا از اولین کشورهایی بود که واکسن سینوفارم را به رسمیت شناخت. در واقع تاکید اسپانیا بر تاییدیه سازمان جهانی بهداشت بود. چند ماه پیش مقامات اسپانیا تاکید کردند« هر واکسنی که از سوی سازمان جهانی بهداشت و آژانس دارویی اروپا تایید شده باشد، پذیرفته می شود.» همچنین به منظور تسهیل روند سفر و حمایت از آزادی جابه جایی ، هلند تصمیم گفت اجازه ورود به مسافرانی را که با سینوفارم واکسینه شده اند، بدهد. هلند گواهی واکسیناسیونی را می پذیرد که نشان می دهد واکسیناسیون با سینوفارم انجام شده و حاوی تمام اطلاعات لازم است. در واقع واکسن سینوفارم تولید پکن چین مورد قبول است. موسسه بهداشت و رفاه فنلاند نیز اعلام کرد تمام مسافرانی را می پذیرد که واکسن های تاییدشده آژانس دارویی اروپا و سازمان جهانی بهداشت را دریافت کرده اند.

بنابراین حتی افردی که سینوفارم تزریق کرده اند ، میتوانند به این کشور سفر کنند، اما درباره کشور اتریش ماجرا کمی فرق دارد. این کشور سینوفارم را بعنوان واکسنی که مصونیت ایجاد می کند به رسمیت می شناسد، اما مقامات این کشور گفته اند مسافران واکسینه شده با این واکسن مجاز به ورود به هتل ها و رستوران ها در این کشور نیستند. مقامات اتریش می گویند دو واکسن سینوفارم و سینوواک برای ورود به هتل ها و رستوران ها در داخل اتریش مناسب نیست. به گزارش یورونیوز، علاوه بر کشورهای ذکرشده، کشورهای گرجستان، مقدونیه شمالی، مونته نگرو و صربستان در قاره اروپا نیز سینوفارم را به عنوان واکسن معتبر به رسمیت می شناسند.

با این حال کشورهای دیگر مانند آلمان، فرانسه و ایتالیا هنوز در این باره تصمیم نگرفته اند و مبنا را تصمیم آژانس دارویی اروپا قرار داده اند.  طبق آخرین اطلاعات تاکنون ۷۲ کشور جهان تزریق واکسن سینوفارم را در کشورهای خود تایید کرده اند. ایران نیز اکثر شهروندان خود را با این واکسن واکسینه کرده و دزهای زیادی از این واکسن چینی اخیرا وارد کشور شده است. واکسن سینوفارم تولید چین در تاریخ هفت ماه مه ۲۰۲۱ از سوی سازمان جهانی بهداشت برای استفاده اضطراری تایید و چراغ سبز برای عرضه این واکسن در سطح جهان داده شد. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که پیش بینی می شود این واکسن بتواند در در برابر علائم بیماری و بستری در بیمارستان، ایمنی ۷۹ درصدی ایجاد کند. اطلاعات این گزارش تا تاریخ ۱۱ سپتامبر( ۲۰ شهریور ۱۴۰۰) است. امکان دارد در آینده فهرست کشورها تغییر کند.

donya-e-eqtesad.com
  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش