
به گزارش عصرایران، "جو بایدن" رییس جمهوری آمریکا که ۷۸ سال سن دارد دیروز در کاخ سفید دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرد و از شهروندان آمریکایی واجد شرایط درخواست کرد که دوز سوم خود را دریافت کنند.
شهروندان آمریکایی بالای ۶۵ سال و یا بیماران خاص و افرادی که در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند از جمله کادر درمان، واجد شرایط دریافت دوز سوم واکسن کرونا هستند.
واجدان شرایط باید دستکم ۶ ماه از زمان تزریق دوز دوم واکسنشان گذشته باشد.
واکسن های فایزر و مودرنا برای تزریق به عنوان دوز سوم از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تایید قرار گرفته و درباره واکسن جانسون هم تحقیقات ادامه دارد.
بایدن دیروز از شهروندان آمریکایی واجد شرایط درخواست کرد که حتما دوز سوم خود را بزنند. او گفت همسرش جیل بایدن هم به زودی دوز سوم خواهد زد.
در ۹ ماه گذشته ۷۷ درصد از شهروندان آمریکایی دستکم یک دوز واکسن کرونا تزریق کرده اند و ۲۲ درصد نیز واکسن نزده اند؛ اقلیت قابل توجهی که از نظر دولت آمریکا با نزدن واکسن جان خود و دیگر شهروندان آمریکایی را به خطر انداخته و مانع پایان چرخه انتقال ویروس می شوند.
دولت ژاپن نیز از هفته گذشته تزریق دوز سوم واکسن کرونا را به شهروندان بالای ۶۵ سال و افراد در معرض خطر بیماری آغاز کرده است.
تزریق دوز سوم واکسن در کشورهای توسعه یافته و مرفه در حالی است که بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی واکسیناسیون کرونا در بیش از ۱۰۰ کشورفقیر و کمتر برخوردار، بسیار کند بوده و هنوز مراحل آغازین خود را نیز طی نکرده است.
این شکاف در واکسیناسیون سبب می شود چرخه انتقال ویروس همچنان فعال بوده و جهش های ویروسی خطر بی اثر سازی واکسن های ساخته شده را در پی داشته باشد.
تست چشمی کرونا از زائران اربعین چیست؟ پاسخ یک متخصص شبکیه
فارس نوشت: فوق تخصص شبکیه گفت: منظور از تست چشمی یک تست آزمایشگاهی نیست بلکه فقط به ظاهر زائران نگاه کرده و در صورتی که زائر از نظر ظاهری بیمار به نظر برسد اقداماتی مانند قرنطینه برایشان انجام میشود و در غیر این صورت زائر بدون هیچ تستی وارد کشور میشود.

بهرام بحرانی، فوق تخصص شبکیه در پاسخ به خبر تست چشمی از زائران اربعین، گفت :covid ۱۹ ارگانهای مختلفی از بدن را درگیر میکند که چشم نیز از این قائده مستثنی نبوده و حدود ۵ درصد از بیماران covid۱۹ علائم چشمی دارند
وی ادامه داد:گزارشهایی از درگیری قرنیه، عوارض عروقی شبکیه در بیماران COVID۱۹ وجود دارد ولی شایع ترین نوع درگیری در چشم بصورت عفونت ملتحمهای حاد (کونژونکتویت)است که علائم آن شامل قرمزی چشم، اشک ریزش و ترشح چشمی است.
بحرانی اظهار داشتند: از ترشحات چشمی میتوان نمونه برای PCR تهیه کرد که تنها در یک سوم بیمارانی که علائم چشمیCOVID۱۹ را دارند مثبت است .
این فوق تخصص شبکیه متذکر شد:با توجه به شیوع کم علائم چشمی در بیماران covid۱۹ و همچنین احتمال کم مثبت شدن تست pcr ترشحات چشمی، از تست pcr چشمی برای تشخیص covid۱۹ استفاده نمیشود و بیشتر برای مقاصد تحقیقاتی از آن استفاده شده است.
این فوق تخصص شبکیه عنوان کردند:در خبرگزاریهای مختلف به نقل از وزیر راه و شهرسازی گزارش شده است که تست چشمی جایگزین تست pcr برای زائران اربعین شده است.
وی خاطرنشان کرد:با توجه به مطالب بالا به سادگی میتوان متوجه شد که منظور از تست چشمی یک تست آزمایشگاهی نیست بلکه اشاره به این دارد فقط به ظاهر زائران نگاه کرده و در صورتی که زائر از نظر ظاهری بیمار به نظر برسد اقداماتی مانند قرنطینه و درمان برایشان انجام میشود و در غیر این صورت زائر بدون هیچ تستی وارد کشور میشود.
- 17
- 5
کاربر مهمان
۱۴۰۰/۷/۶ - ۲۳:۰۷
Permalink