به گزارش مهر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۸۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۸۱ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۹۳۴ هزار و ۴۹۵ نفر رسید.
متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۶ هزار و ۴۵۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۵۲۱ هزار و ۹۳۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۸۵۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۳۵ میلیون و ۶۲۰ هزار و ۳۸۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
فعلا چیزی به اسم "سرماخوردگی" و "آنفلوآنزا" نداریم!
یک متخصص بیماریهای عفونی با بیان اینکه فعلا گزارشی از چرخش فعال و موثر آنفلوآنزای فصلی و سرماخوردگی در کشور اعلام نشده، گفت: در حال حاضر تمام علائم مشابه این بیماری ها باید کرونا تلقی شود.
دکتر سیاوش وزیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تشابه علائم کرونا با بیماری های آنفلوآنزا و سرماخوردگی گفت: در شرایط فعلی که گزارشی از چرخش فعال ویروس آنفلوآنزا و سرماخوردگی در کشور اعلام نشده، هر علامت مشابه این بیماری ها باید کرونا تلقی شود.
وی افزود: در فصول سرد سال احتمال بروز سوش های مختلفی از ویروس آنفلوآنزا وجود دارد، اما تاکنون گزارشی از طغیان سوش های این ویروس نداشتهایم.
وزیری گفت: در خصوص سرماخوردگی هم به دلیل استفاده از ماسک چرخش این ویروس به شدت کاهش پیدا کرده، بنابراین احتمال بروز آن هم در سطح جامعه کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: با توجه به این شرایط و از طرفی با توجه به استمرار همه گیری کرونا و اینکه بخشی از افراد جامعه هنوز واکسن تزریق نکرده اند و احتمال بروز موج ششم وجود دارد، بنابراین باید تمام علائم ونشانه های مربوط به بیماری های حاد تنفس را کرونا در نظر گرفت، مگر آنکه خلاف آن ثابت شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: متاسفانه موارد بسیاری داریم که افراد بعد از پنج روز تا یک هفته از شروع علائم بیماری با درگیری بالای ریوی مراجعه کرده و زمانی که علت تاخیر را جویا می شویم، تصور آنها این بوده که سرماخورده و یا مبتلا به آنفلوآنزا شده اند.
این متخصص بیماریهای عفونی گفت: این تاخیر در مراجعه به پزشک موجب شده که حال عمومی آنها وخیم شده و درگیری ریوی شدت بیشتری پیدا کند که همین امر روند درمان را با چالش مواجه می کند.
وزیری تاکید کرد: هشدار جدی به همه افراد داده می شود که به محض مشاهده علائم مشابه سرماخوردگی و آنفلوآنزا حتما به پزشک مراجعه کرده و از درمان های خودسرانه و خانگی بصورت جدی خودداری کنند.
- 10
- 4