جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۲۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۲۰۱۵
حوزه بهداشت و رفاه

شرایط آرام کرونا در پایتخت | آمار ۷۴درصدی تزریق دو دُز واکسن کرونا در کشور

آمار کرونای اومیکرون در ایران,تزریق واکسن کرونا در ایران
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران ضمن تشریح وضعیت کرونا در استان،‌ گفت: در شرایطی که از پیک خارج می‌شویم، لزوم پیگیری بخش بهداشت برای ردیابی تماس‌ها بسیار ضروری است و طرح شهید سلیمانی با هدف شناسایی و غربالگری موارد مثبت اهمیت بالایی خواهد داشت.

دکتر نادر توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص وضعیت کرونا در پایتخت، گفت: در شرایط تقریبا آرامی قرار داریم و حدود ۹۰ درصد از نقطه پیک پایین آمدیم و تقریبا در بیمارستان‌ها دیگر مشکل خاصی نداریم. در مجموع کل بستری‌ها به ۱۰۰۰ نفر رسیده است که معمولا یک سوم این تعداد در بخش ویژه و دو سوم در بخش عادی بستری هستند. مراجعات روزانه سرپایی هم حدود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر است. این موارد با علائم منتسب به کرونا و آنفلوآنزا به کلینیک‌های تنفسی اورژانس‌ها می‌آیند.

او ادامه داد: طبق آخرین آمار موجود از سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد کسانی که در بخش‌های بیمارستانی بستری هستند، سابقه‌ای از تزریق واکسن ندارند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران،‌ بیان کرد: پوشش واکسیناسیون در استان تهران حدودا دز اول بالای ۸۰ درصد است و تزریق دز دوم هم تقریبا ظرف مدت کوتاهی به این عدد می‌رسد. این اعداد خیلی خوب است و نشان می‌دهد تهران از میانگین خیلی استان‌ها در کشور بهتر است.

او درخصوص اجرای محدودیت‌های هوشمند کرونایی در پایتخت، تصریح کرد: اجرای این طرح پله پله پیش می‌رود و ابتدا باید از سفرهای هوایی،‌ ادارات و... کار را آغاز کنند. البته می‌دانیم که در برخی موارد مانند اتوبوس‌های حمل و نقل درون شهری اجرای طرح سخت است. کلیت کار سخت است اما مرحله به مرحله انجام می‌شود مثلا اگر بخواهید سمینار حضوری انجام دهید باید همه کارت واکسن داشته باشند و به این شکل رجیستر می‌شوند. کنترل شرایط کم کم از جوامع رسمی آغاز می‌شود تا به سمت مواردی برود که شخص بخواهد به عنوان یک گیرنده خدمت از سطح خدمات عمومی شهر استفاده کند.

وی افزود: اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا، در بستر حمل و نقل عمومی تهران ۱۰۰ درصد اجرایی نیست ولی باید به این سمت حرکت کنیم که این سامانه کار خود را آغاز کند. اعتقاد داریم این سامانه به آرام سازی شرایط کرونا در جامعه کمک می‌کند.

توکلی درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس‌، اظهار کرد: در بازگشایی مدارس اولا مقرر شد تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌ها محدود باشد و موضوعی که برای آن چالش وجود دارد این است که مدارس استاندارهای لازم برای بازگشایی را داشته باشند. علی‌رغم تمام محدودیت‌ها رصدی که در یک ماه گذشته داشتیم افزایش بستری در کودکان را نشان نمی‌داد و پوشش واکسیناسیون در افراد بالای ۱۲سال بدون عارضه در حال انجام است و در مجموع جو آرام و بدون چالشی داریم گرچه برخی خانواده‌ها هنوز ۱۰۰ درصد به این اطمینان نرسیده‌اند که فرزندشان به مدرسه برود و از این موضوع ممانعت می‌کنند.

آمار کرونای اومیکرون در ایران,تزریق واکسن کرونا در ایران

او تاکید کرد: موضوع مهم این است که خانواده‌ها آموزش ببینند تا با روئیت هر علائمی مانند گلودرد، سرفه‌های قابل توجه، تب و... هوشیار باشند و از فرستادن کودک به مدرسه خودداری کنند تا از نظر بیماری تعیین تکلیف شوند. از سوی دیگر مراقبین سلامت در مدارس هم باید مراقبت از دانش‌آموزان را به شکل جدی انجام دهند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با تاکید بر لزوم پیگیری تماس‌ها، ادامه داد: در شرایطی که از پیک خارج می‌شویم لزوم پیگیری بخش بهداشت برای ردیابی تماس‌ها بسیار ضروری است و طرح شهید سلیمانی با هدف شناسایی و غربالگری موارد مثبت اهمیت بالایی خواهد داشت. بنده حداقل پیش‌بینی از موج ششم در حوزه درمان و بستری ندارم و هنوز هم سویه جدید کرونا موسوم به اومیکرون به تهران و ایران نرسیده است.

آمار ۷۴درصدی تزریق دو دُز واکسن کرونا در کشور/تامین ۲۴میلیون دُز واکسن ایرانی تاکنون

وزیر بهداشت با بیان اینکه تا امروز، ۱۷۴ میلیون دُز واکسن در کشور تامین شده است، گفت: در حال حاضر، میزان ترزیق دُز اول واکسن در کشور ۸۶ درصد و میزان تزریق هر دو نوبت واکسن در تهران و کشور، به ترتیب ۷۶ و ۷۴ است.

آمار کرونای اومیکرون در ایران,تزریق واکسن کرونا در ایران

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی، در مراسم افتتاح ساختمان امام حسن مجتبی (ع)   بیمارستان مسیح دانشوری، ضمن تشکر از دکتر ولایتی، رییس بیمارستان مسیح دانشوری و متخصصان، کادر درمان و پرستاران این بیمارستان، با اشاره به رشد و شکوفایی بیمارستان مسیح دانشوری، بیان کرد: امروزه، نام ایران در جهان پرافتخار است و وقتی از ایران نام برده می شود، همه ملت ها یاد امام راحل (ره) می‌افتند، ایران یعنی، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ایران یعنی افتخارات بزرگی که شهدای گرانقدرمان در میدان نبرد به دست آوردند.

خدمات پزشکی ایران در منطقه کم نظیر است

وی افزود: خدمات پزشکی ایران در منطقه کم نظیر است و قبل از انقلاب به سایر کشورها وابسته بودیم و بسیاری از بیماری‌های ساده را نمی‌توانستیم درمان کنیم، اما امروز در علوم پزشکی در قله قرار داریم و در تمام نقاط کشور وضعیت مناسبی وجود دارد.

عین اللهی ادامه داد: امروزه پیشرفته‌ترین درمان‌ها را در کشور انجام می‌دهیم و موظف به حفظ این کیفیت هستیم و لذا بیمارستان مسیح دانشوری به ویژه در حمایتی که از اقشار آسیب پذیر دارد، بیمارستانی الگو در کشور است؛ این بیمارستان از پیشرفته‌ترین تجهیزات و بهترین پزشکان برای درمان محرومان و حمایت از ظرفیت خیرین استفاده می‌کند و وظیفه وزارت بهداشت نیز حمایت از این مرکز است که باید مراتب تقدیر و تشکر خود را نیز اعلام کنم. هر بیماری که به کمک خیرین درمان شود، ثواب بی‌اندازه‌ای دارد و امیدواریم نهضت بهره‌مندی از ظرفیت خیرین را به شکل کامل‌تری شاهد باشیم.

وی ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان کشور، تصریح کرد: کادر بهداشت و درمان کشورمان در طول مدت مبارزه با کرونا، کار جهادی انجام دادند و امروزه ما به کارهای جهادی نیاز داریم.  

وزیر بهداشت در ادامه درخصوص واکسیناسیون کووید ۱۹، گفت: در ابتدای مبارزه با کرونا، واکسن در اختیار نبود، اما با کار جهادی، تا امروز ۱۷۴ میلیون دُز واکسن تامین شده که ۱۵۰ میلیون دُز آن وارداتی و ۲۴ میلیون دُز هم از طریق شرکت های داخلی تامین شده و تاکنون حدود ۱۱۰ میلیون واکسن نیز تزریق شده است، نکته مهم این که در این زمینه مردم همراهمان بودند و عمده این کار با حمایت و کمک مردم انجام شده است؛ چراکه اگر با امکانات خود می‌خواستیم این میزان واکسیناسیون را انجام دهیم، بیش از یک سال به طول می‌انجامید. تا جایی که در روز رکورد تزریق یک میلیون و ۶۵۰ هزار دُز و در هفته رکورد تزریق ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دُز واکسن را نیز داشتیم و امیدواریم با تلاش بیشتر بتوانیم در نهایت شاهد شکست این بیماری در کشور باشیم.

بنابر اعلام وبدا، وی با بیان اینکه میزان ترزیق دُز اول واکسن در تهران به ۸۸ درصد رسیده است، عنوان کرد: در حال حاضر، میزان ترزیق دُز اول واکسن در کشور ۸۶ درصد و میزان تزریق هر دو نوبت واکسن در تهران و کشور به ترتیب ۷۶ و ۷۴ است و حدود دو میلیون نفر هم دُز سوم را تزریق کرده‌اند. واکسیناسیون در پیشگیری از بیماری و کاهش عوارض بسیار موثر بوده است و امیدواریم همه مردم مشارکت کنند.  

گفتنی است، ساختمان امام حسن مجتبی (ع) بیمارستان مسیح دانشوری با حضور وزیر بهداشت افتتاح شده و در ادامه این برنامه، از بخش‌های مختلف بیمارستان مسیح دانشوری، از جمله مرکز جدید جامع پیوند اعضای کلیه، کبد، ریه، قلب و پانکراس بازدید شد.

براساس این گزارش، با افتتاح ساختمان امام حسن مجتبی (ع) بیمارستان مسیح دانشوری و همچنین آغاز دوره جدید فعالیت‌ های پژوهشی در ساختمان امام باقر (ع) و توسعه کلینیک‌ها و درمانگاه اورژانس و افزایش تخت‌های تحت نظر اورژانس، در مجموع تعداد تخت‌های بیمارستان به ۱۲۱۳ عدد، افزایش یافت.

تلاش بیمارستان مسیح دانشوری برای احیای طب سنتی در کشور

به گزارش وبدا، دکتر علی اکبر ولایتی رییس بیمارستان مسیح دانشوری نیز در افتتاحیه ساختمان امام حسن مجتبی(ع) بیمارستان مسیح دانشوری ضمن خیر مقدم به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بسیار خرسندیم که دکتر عین اللهی برای دومین بار در بیمارستان مسیح دانشوری که خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا بوده است حضور یافتند، گفت: این مرکز نه تنها در بیماری کرونا بلکه در مقابل هر بیماری مهمی که در کشور شیوع پیدا کند، به طور ویژه فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه پس از شیوع کرونا، روزهای پرتلاشی را همراه با آماده سازی تجهیزات و امکانات برای رسیدگی و خدمات رسانی حداکثری به بیماران شاهد بودیم، اظهار کرد: باید از همه همکاران، کادر درمان و پرستاران این مجموعه تقدیر و تشکر کنم.

ولایتی تصریح کرد: این مرکز در تمام ایام سخت کرونا تلاش کرد تا بسیاری از مراجعه کنندگان را پذیرش و با تمام توان به مردم ارائه خدمت کند که این موضوع افتخار بزرگی برای همه ما است؛ در ابتدای آغاز شیوع کرونا، ۲۵۰ تا ۳۰۰ تخت در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.

رییس بیمارستان مسیح دانشوری عنوان کرد: خوشبختانه وزیر بهداشت با جدیت موضوعات را پیگیری و موفقیت‌های ارزشمندی از جمله ورود ۱۱۰ میلیون واکسن را در این مدت کوتاه داشته اند.

وی مطرح کرد: ظرفیت مهیا شده در بیمارستان مسیح دانشوری حدود ۱۲۱۳ تخت است که ۳۷۷ تخت در ساختمان امام حسن مجتبی (ع) و ۱۴۰ تخت هم در سوله تازه تاسیس خواهد بود؛ مجموعه ظرفیت بیمارستان افزایش یافته که این رقم، تعداد مناسب و بی‌نظیری در حوزه‌های مختلف به ویژه فوق تخصصی ریه است.

ولایتی با اشاره به تلاش بیمارستان مسیح دانشوری برای احیای طب سنتی در کشور، توضیح داد: باید به طور شفاف درخصوص طب ایرانی و طب سنتی که از سوی برخی به آن خدشه وارد می‌شود، برای مردم توضیح داده و این طب احیا شود؛ تلاش کردیم با کمک متخصصان در این زمینه، قدم موثری در مرکز برداریم.

رییس بیمارستان مسیح دانشوری در پایان به حضور گروه‌های داوطلب برای کمک رسانی در بیمارستان هم اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این مدت، جمع زیادی از بسیجیان به عنوان مددکاران اجتماعی داوطلب همکاری داشته اند و با کمک برخی از خیرین نیز در زمینه حمایت از گروه‌ها و اقشار آسیب پذیر به ویژه در زمینه تامین دارو تلاش کردیم.

  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش