از دیروز تا امروز ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۸۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۲۴۶ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۷۸۸ نفر رسید.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۷۷ نفر رسید.
تا کنون ۶ میلیون ۹۵۲ هزار و ۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
یک هزار و ۲۶۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۰ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۳۹۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۵۵ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
عوارض اُمیکرون برای کودکان از سویههای قبلی بیشتر است
فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال و مرجع علمی کرونای کودکان در استان کرمانشاه گفت: برخلاف تصور عموم در سویه اُومیکرون، کودکان به میزان بیشتری نسبت به سویههای قبلی به کرونا مبتلا میشوند و علاوه بر ابتلا، عوارض آن از سویههای قبلی برای کودکان بیشتر است.
دکتر «جبارعلی صفایی» به ایرنا افزود: یکی از مهمترین عوارض سویه اُومیکرون برای کودکان بیماری MIS c است که در آن قلب کودکان درگیر میشود. هم اکنون نمونه های زیادی از کودکان مبتلا به کرونا در بیمارستان بستری هستند.
وی اضافه کرد: مردم همانطور که برای بالغین به کرونا نگاه می کنند با همان دید باید برای کودکان نیز نگاه کنند.
فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال گفت: برای جلوگیری از ابتلای کودکان و عوارضی از جمله بیماری قلبی، کبد، ریه و دستگاه گوارش، لازمه آن پیشگیری است بنابراین برای جلوگیری از ابتلا و مرگ و میر واکسیناسون لازم است.
دکتر صفایی در ادامه از خانواده ها خواست حتما برای واکسیناسون کودکان ۵ تا ۱۲ سال خود اقدام کنند تا کودکان را در مقابل سویه اُمیکرون مصون نگه دارد.
- 15
- 4