به گزارش فارس، دکتر حبیب حیبر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز امروز در جمع خبرنگاران از گرمازدگی ۲۷ نفر و مراجعه به مراکز درمانی در شبانهروز گذشته خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه از این تعداد همگی به صورت سرپایی درمان و ترخیص شدهاند.
وی افزود: اطفال و بزرگسالان در شرایط بد آب و هوایی و گرمای زیاد به شدت آسیبپذیر هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: گرما باعث بالا رفتن دمای بدن و بر هم خوردن تعادل آب و الکترولیت بدن میشود که منجر به اختلال در عملکرد کلیه، قلب، مغز و سایر ارگانهای حیاتی میشود.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به اینکه گرما حتی در مواردی میتواند منجر به فوت شخص گرمازده شود، گفت: متاسفانه پیشتر در یکی از شهرهای استان موردی داشتهایم که کودکی دو و نیم ساله بعد از آن که حدود ۲ ساعت در خودرو تنها مانده بود، دچار عوارض گرمازدگی شد و جان خود را از دست داد.
گرمای هوا، ۱۶ نفر را در شوش روانه بیمارستان کرد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شوش گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶ نفر با علائم گرمازدگی به بخش اورژانس بیمارستان نطام مافی این شهرستان مراجعه کردند.
یحیی میثم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۴ نفر از این تعداد به صورت سرپایی درمان و ۲ نفر در اورژانس به صورت موقت بستری شدند.
وی ادامه داد: نیروهای اورژانس به دلیل گرمای هوا و افزایش مخاطرات گرمازدگی شهروندان در حالت آماده باش هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شوش گفت: حدود ۵۰ نیروی اورژانس پایگاههای شهری و جادهای شوش برای خدمت رسانی به مردم در روزهای گرم و امدادرسانی به گرمازدگان در حالت آمادهباش کامل قرار گرفتند.
وی افزود: مردم در روزهای بسیار گرم پیش رو از قرار گرفتن در فضای باز خودداری کنند و تا حد امکان بین ساعت ۱۰ تا ۱۶ از خانه خارج نشوند.
میثم با تاکید بر نوشیدن کافی آب، مایعات و قرار گرفتن در مکانهای خنک برای پیشگیری از گرمازدگی از مردم خواست در صورت بروز علائم شدید گرمازدگی به اورژانس مراکز درمانی و پزشک مراجعه کنند.
- 10
- 5