سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۲۱:۵۲ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۰۴۴۷
حوزه بهداشت و رفاه

حاجی بابایی:

طرح تحول نظام سلامت با نگاه آسیب شناسانه مورد بررسی قرار می‌گیرد

حمیدرضا حاجی بابایی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شده در دولت دوازدهم طرح تحول نظام سلامت با نگاه آسیب شناسانه مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی در آئین تجلیل از پزشکان و داروسازان استان همدان با اشاره به اینکه بوعلی حکیم هزاره‌هاست تصریح کرد: در برنامه‌ریزی‌ها دانشگاه علوم پزشکی همدان، دانشگاهی فرامنطقه‌ای تعریف شده و در این زمینه اقداماتی موثر همچون ایجاد دانشکده داروسازی انجام گرفته است.

 

وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایجاد زیرساخت‌ها همچون احداث بیمارستان انجام شده که متاسفانه چندسالی با رکود مواجه بود اما به تازگی با همت همه مسئولان کارها آغاز شده است؛ بنابراین همدان باید به عنوان استانی فرامنطقه ای تولید سرمایه و اشتغال خود را از طریق کار منطقه ای حاصل کند.

 

وی سپس با اشاره به اینکه برای ساخت بیمارستان اکباتان در سال ۸۷ در حدود ۳۰ میلیارد تومان با پیمانکار قرارداد منعقد شده بود ادامه داد: این بیمارستان پیشرفت قابل توجهی نداشته که در سال گذشته با انتخاب پیمانکاری قدرتمند برای تکمیل این پروژه ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده اما تاکنون ۲۷ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

 

نماینده همدان در مجلس عنوان کرد: پس از صحبت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان قرار بر این شد با برنامه ریزی بتوانیم ظرف دو یا سه سال دانشگاه علوم پزشکی همدان را در غرب کشور قطب و در سطح کشور مطرح  کنیم.

وی با تاکید بر اینکه کلانشهر همدان باید قطب پزشکی کشور باشد تصریح کرد: در این زمینه شرایط آماده شده است، به طور مثال قرارداد با شرکت ایتالیایی برای برقی کردن قطار همدان- تهران منعقد شده است.

حاجی بابایی در پایان با ابراز امیدواری به مرتفع شدن آسیب های طرح تحول نظام سلامت گفت: بهداشت و آموزش دو موضوع مهمی است که باید در هر کشوری به آن توجه شود تا هیچ کس در زمینه بهداشت و درمان با مشکلی مواجه نشود و هیچ کودک ۶ ساله‌ای از تحصیل بازنماند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با گله‌مندی از همکاران خود به علت استقبال کم از روز پزشک در جوار آرامگاه بوعلی سینا تصریح کرد: اگر آرامگاه ابن سینا در کشور دیگری بود از آن درآمد سرشاری داشتند و استفاده می کردند و انتظار بر این بود در آرامگاه جایی برای ایستادن نباشد.

 

سیدحبیب الله موسوی بهار با اشاره به لزوم حفظ احترام ابوعلی سینا و جامعه پزشکی گفت: انتخابات نظام پزشکی متقارن با انتخابات ریاست جمهوری بود و هم اینک دولت دوازدهم روزهای آغازین خود را سپری می کند.

 

وی با اشاره به کسب رای دومین وزیر بهداشت در مجلس ابرازامیدواری کرد: چهار سال بعدی با اصلاحات بیشتر با توفیقات برای جامعه پزشکی و مردم بیشتر همراه باشد.

 

موسوی بهار در ادامه با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد: در جلساتی با نمایندگان و کمیسیون‌های مجلس گفته‌ایم با وجود کمبودها این پزشکان و جمع علوم پزشکی این خدمت را ارائه داده و حتی دوست داریم بیشتر خدمت کنیم.

 

وی با بیان اینکه در سال ۵۷ امید به زندگی از ۵۵سال به ۷۶سال در سال‌های اخیر رسیده است گفت: در ۱۴۰۴ باید امید به زندکی به ۸۰ سال برسد که نیازمند حمایت، توجه و منابع است.

 

موسوی بهار به انتخابات نظام پزشکی گریزی داشت و گفت: در همه استان به غیر از تویسرکان انتخابات برگزار شد و انتخابات خوبی بود و افراد شایسته انتخاب شدند.

 

وی از دکتر سید ابوالفضل عظیم به عنوان بنیانگذار نظام پزشکی در همدان تقدیر کرد و برای دکتر مدرکیان به عنوان رئیس جدید نظام پزشکی آرزوی توفیق کرد.

 

همچنین حاجی بابایی در آئین اختتامیه چهل و چهارمین گردهمایی معاونان آموزشی جهاددانشگاهی کشور به میزبانی جهاددانشگاهی واحد همدان گفت: در برنامه ششم توسعه ٢٢ مشکل اولویت دار کشور را تعریف کرده و برایشان نسخه نوشته ایم که برای حلشان به کمک جهاددانشگاهی نیاز داریم.

 

وی با تاکید بر اینکه این برنامه در بین ١١ برنامه‌ای که در قبل و بعد از انقلاب نوشته شده استثنا است اعلام کرد: در برنامه ششم توسعه کار بست علم جایگاه ویژه ای دارد و چکیده برنامه ششم بهره وری و کار دانش بنیان است.

 

این نماینده مجلس تصریح کرد: حرکت‌های دانش بنیان باید نهادینه شود تا تولید هم اشتغال محور شود که برای تحقق این امر به کمک و تلاش نهادهایی مانند جهاددانشگاهی نیاز داریم.

 

حاجی بابایی با بیان اینکه اگر نتوانیم در سال یک و نیم میلیون شغل ایجاد کنیم دچار مشکل می شویم تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه برنامه ایجاد یک ونیم میلیون شغل در کشور تدارک دیده شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در حالیکه ٢۵ میلیون و نیم نفر می توانند در کشور کار کنند متاسفانه ١٢.۶ درصد از آنها که برابر با سه میلیون و ٣۰۰ هزار نفر است بیکار هستند. 

 

نماینده مردم همدان در خانه ملت با تاکید بر اینکه نرخ بیکاری ذکر شده مربوط به پایان سال ٩۵ است عنوان کرد: در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده که سالیانه به میزان هشت دهم درصد نرخ بیکاری کاهش پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه هرسال به طور متوسط یک میلیون و ٣۰۰ هزار نفر از ما شغل می خواهند و ما باید به همین تعداد شغل را ایجاد کنیم افزود: برای اینکه هشت دهم درصد از نرخ بیکاری کم کنیم نیاز به سرمایه گذاری ٧٧۰ هزار میلیارد تومان در سال داریم که ١٩۰ هزار میلیارد تومان از آن را بانک ها باید سرمایه گذاری کنند.

 

حاجی بابایی گفت: برخی می گویند آیا سرمایه گذاری ١٩۰ هزار میلیاردی بانک ها امکان پذیر است؟ می گوییم که بله چراکه هزار و ٣۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی داریم.

 

وی با بیان اینکه ۴۵ درصد از نقدینگی ما یخ زده است اظهار کرد: در سال ٩٢ نقدینگی ما ۴٩۴ هزار میلیارد تومان بود که طی چهار سال به یک هزار و ٣۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

 

نماینده همدان در مجلس عنوان کرد: ٧۰ هزار میلیارد تومان از سرمایه گذاری هم باید از محل نهادهای عمومی غیردولتی از تامین اجتماعی گرفته تا شهرداری ها باید انجام شود.

 

وی با اشاره به اینکه ١۰۰ هزار میلیارد تومان نیز سهم سرمایه گذاری دولت است اظهار کرد: ما یک رقیب قدرتمند و جدی به نام بیکاری داریم که برای مقابله با آن نیازمند کمک همگانی هستیم و در این راه باید همگی به دولت کمک کنیم.

 

نماینده مردم همدان در مجلس اظهار کرد: نقش اساسی دانشگاه ها در برنامه ششم توسعه به وضوح مشخص شده و تلاش می کنیم علم را وارد کار و صنعت کنیم.

 

وی افزود: دانشگاه های ما باید به جایی برسند که ٣۰ درصد از دانشجویان کل کشور فنی و مهارتی شوند و ۵۰ درصد از دانش آموزان به رشته و فعالیت های فنی و مهارتی روی بیاورند.

 

حاجی بابایی با بیان اینکه امروزه بیشتر افراد تجربی و غیر دانشگاهی اداره کارخانه و کارهای صنعتی را بر دوش گرفته اند بنابراین دانشگاه ها باید در زمینه پرورش آچار به دست و مدیر وارد شوند گفت: ٣۰ درصد از دانش آموزان ما باید به رشته های علوم انسانی, علوم پایه و ریاضی بروند و مابقی جذب رشته های فنی شوند اما امروزه تنها ٣٨ درصد از دانش آموزان ما فنی می شوند.

 

وی در ادامه سخنان به نقش پررنگ و متفاوت جهاددانشگاهی در کشور پرداخت و گفت: با توجه به اینکه از دل دانشگاه هستید بنابراین ماموریت بزرگ شما بردن دانشگاه به سمت و سوی تولید و برگرداندن آن به سمت کلاس هاست.

 

حاجی بابایی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی باید دانشجویان را به سمت تولید و کشاورزی ببرد و از آنجا هرچه را که می خواهد به سمت دانشگاه بازگرداند گفت: دانشگاه ها باید به جایی برسند که مقاله ای نوشته نشود مگر اینکه برای کشور خروجی داشته باشد و انقلاب بزرگ علمی بیافریند. 

 

وی با اشاره به اینکه بین تولید و دانشگاه شکاف عمیقی وجود دارد و کار تجربی بیش از کار علمی در تولید جامعه ما تاثیر دارد اظهار کرد: هر کجا که لازم بود به بخش خصوصی مجوز بدهیم داده ایم و برنامه ششم توسعه برنامه جامعی است که همه وزرا برنامه هایشان را مطابق با آن مطرح کرده اند. 

 

وی خاطرنشان کرد: از جهاددانشگاهی توقع داریم و اعتقادمان بر این است که جهاددانشگاهی یکی از نهال‌های خوشبو،  زیبا و دوست داشتنی انقلاب است.

 

حاجی بابایی در پایان عنوان کرد: فصا و سرمایه در کشور آماده است, همه آمده اند و نسخه ای در برنامه ششم توسعه نوشته شده که نجات بخش است

 

 

 

 

 

  • 11
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش