به گزارش آوای سلامت، محمد هادی ایازی افزود: متاسفانه مصرف سیگار و قلیان و مواد مخدر در جامعه و به خصوص در بین دختران جوان افزایش یافته است و این وظیفه رسانه هاست که در این زمینه از روش ها و ابزارهای روشنگرانه خود استفاده کنند و برای فرهنگ سازی و کاهش این پدیده مخرب اقدام کنند.
ایازی گفت: در وزارت بهداشت کارگروه های مختلف کاهش آسیب های اجتماعی، سلامت روان، سلامت جنسی و نیز کارگروه های مرتبط با خودکشی و امثال آن تشکیل شده است و به دنبال این هستیم که چطور این مسائل را در جامعه مطرح کنیم که از یک طرف انعکاس آن نگرانی ها را در جامعه افزایش ندهد و از طرفی بتوانیم آگاه سازی کنیم تا خانواده ها و جوانان برای مقابله با این پدیده های مخرب هوشیار باشند.
وی افزود: یکی از ابزارهایی که می تواند به این دغدغه و نگرانی مردم دامن بزند، استفاده نادرست از فضای مجازی و وسایل ارتباطی جدید است. در این فضا افراد بدون آگاهی از تبعات انتشار، به راحتی یک کلیپ یا یک خبر نادرست را منتشر می کنند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت در مورد انتشار گسترده و بی حساب و کتاب این نوع مطالب در فضای مجازی نگران است ولی راه حل اصلی این است که رسانه ها با فرهنگ سازی و آگاه سازی مردم، کاری کنند که مردم خودشان احساس مسئولیت کنند و از بازنشر و انتشار این نوع مطاب خودداری کنند.
وی افزود: برقراری نشاط اجتماعی در جامعه یکی از دغدغه های جدی وزارت بهداشت است. در این زمینه قطعا در جامعه مشکل داریم، آمارها نشان می دهد که ۲۳,۴ درصد مردم دچار مشکلات و اختلالات سلامت روان هستند، ۱۶ درصد زنان و دختران و ۱۲ درصد مردان افسرده هستند، بنابراین باید برای توسعه فضای نشاط و شادی در جامعه همه دستگاه های مسئول و رسانه ها همکاری کنند.
- 13
- 2