به گزارش تسنیم، آمارهای رسمی منتشر شده از طرف دولت ها در منطقه های مختلف دنیا حاکی از این است که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان اینک به بیش از نیم میلیون نفر رسیده است.
کشور چین که در رسانه های غربی بعنوان مبدأ شیوع ویروس کرونا معرفی می شود، با ثبت بیش از ۸۱ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا هم چنان بيش ترین آمار مبتلایان کرونا را در جهان دارد؛ اگرچه باتوجه به رشد چشمگیر تعداد مبتلایان در ایتالیا و آمریکا انتظار میرود که ظرف ۲۴ ساعت آینده این دو کشور از چین پیش بیفتند.
بیش از نیمی از افرادی که ابتلای آن ها به ویروس کرونا تائید شده است، ساکن کشورهای اروپایی هستند.
بر اساس آخرین آمارهایی که پایگاه اطلاعاتی worldometers به نقل از منابع رسمی منتشر کرده، شمار قربانیان ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان به بیش از ۲۲ هزار نفر رسیده است که احتمالاً طی ساعات آتی با انتشار آمارهای جدید، این رقم از ۲۳ هزار نفر عبور خواهد کرد.
تا به حال بیش از ۱۲۰ هزار نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در اقصی نقاط جهان سلامت خود را بازیافته اند و اقدامات درمانی برای بهبود حدود ۳۶۰ هزار نفر دیگر هم چنان در جریان است.
بیماری ناشی از ویروس کرونا یعنی بیماری« کووید ــ ۱۹» که سازمان بهداشت جهانی( WHO) آن را بیماری همه گیر جهانی اعلام کرده است ، تا به حال در نزدیک به ۲۰۰ کشور و قلمرو در نقاط مختلف جهان شیوع یافته است.
بیش از ۲۰۰۰ نفر در آفریقا به کرونا مبتلا شده اند
اتحادیه آفریقا با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از ۵۴ کشور آفریقایی، ۴۶ کشور گرفتار ویروس کرونا شده اند.
طبق این بیانیه، بیشترین آمار ابتلا به کرونا و مرگ و میر آن مربوط به کشورهای شمال آفریقا می شود.
شمال آفریقا
در مصر ۴۵۶ نفر بیمار کرونایی گزارش شده که ۲۱ تن از آن جان باختند. در الجزایر افراد مبتلا ۳۰۲ نفر و جان باختگان ۲۱ نفر، در مغرب ۲۲۵ مورد مبتلا و ۶ مورد مرگ و در تونس نیز ۱۷۳ مورد مبتلا و ۵ فوتی گزارش شده است.
غرب آفریقا
در غرب آفریقا، بورکینافاسو با ۱۴۶ مورد مبتلا و ۴ جان باخته، بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است. در سنگال ۹۹ نفر، در ساحل عاج ۸۰ نفر، گانا ۶۹ نفر و نیجریه نیز ۵۱ نفر به کرونا مبتلا شدند.
جنوب آفریقا
بیشتر مبتلایان در این بخش از قاره سیاه در جمهوری جنوب آفریقا هستند. تاکنون ۷۰۹ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شدند. در نامیبیا ۶ مورد مبتلا به کرونا، در موزامبیک ۵ مورد، آنگولا ۳ مورد و در زیمباوه ۳ مورد به علاوه یک جان باخته، شناسایی شده است.
شرق آفریقا
در کل شرق آفریقا ۱۹۷ کرونایی شناسایی شده که ۳ نفر جان باختند. ۴۸ نفر در موریتوس رصد شده که دو نفر از آن ها جان خود را از دست داده اند. ۴۱ نفر در رواندا، ۲۵ نفر در کنیا، ۱۹ تن در مداگاسکار، ۱۴ نفر در اوگاندا، ۱۲ نفر در اتیوپی، ۱۲ نفر نیز در تانزانیا مبتلا به کرونا شده اند.
آفریقای مرکزی
۱۵۰ بیمار کرونایی نیز در آفریقای مرکزی شناسایی شده که ۵ نفر از آنان جان باختند. از این بین، ۷۵ نفر در کامرون مبتلا شدند که یک نفر جان خود را از دست داده است. ۴۸ ابتلا با ۳ فوتی در کنگو، ۹ مورد ابتلا در گینه استوایی و ۶ مورد در گابون و ۵ نفر در جمهوری آفریقای میانه و ۳ نفر نیز در چاد رصد شده است.
شمار قربانیان کرونا در اسپانیا به ۴۰۸۹ نفر رسید
وزارت بهداشت اسپانیا امروز (پنج شنبه) اعلام کرد، تعداد قربانیان ویروس کروتا از ۳۴۳۴ به ۴۰۸۹ رسید.
بنابر اعلام وزارت بهداشت اسپانیا، شمار مبتلایان تا روز پنج شنبه به ۵۶۱۸۸ نفر افزایش یافته است.
شیوع ویروس کرونا در اسپانیا طی چند روز گذشته شتاب زیادی به خود گرفته و پس از ایتالیا بیشترین آمار قربانیان را به خود اختصاص داده است.
آمار قربانیان کرونا در ایتالیا همچنان صعودی؛ بیش از ۸ هزار نفر جان باختند
آمار جدید مبتلایان و فوتی های کشور ایتالیا نشان می دهد ۸۱۶۵ نفر در این کشور قربانی ویروس کرونا شده اند و در کل ۸۰۵۳۹ نفر مبتلا شده اند.
طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶۲ نفر جان باخته اند.
مقامات سازمان بهداشت جهانی اخیرا اعلام کرد انتظار میرود این هفته اوج ابتلا به ویروس کرونا در ایتالیا باشد.
دولت ایتالیا بهدلیل شیوع گسترده ویروس کرونا مجازاتها برای نقض محدودیتها در مبارزه با شیوع این بیماری همهگیر را بهشدت افزایش میدهد.
بر اساس مصوبه دولت ایتالیا کسی که تست کرونایش مثبت اعلام شده و عمداً از قرنطینه خارج شده است به یک تا ۵ سال زندان محکوم میشود.
۳۶ نفر به مبتلایان کرونا در عراق افزوده شد
وزارت بهداشت عراق اعلام کرد ۳۶ نفر به تازگی به ویروس کرونا مبتلا شدند و ۷ نفر دیگر از مبتلایان نیز جان باختهاند.
۱۶ نفر دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور بهبود یافتهاند.
وزارت بهداشت عراق همچنین اعلام کرد جمعا شمار کل مبتلایان به ۳۸۳ نفر رسیده است که در مجموع ۱۰۵ نفر بهبود یافته و ۳۶ نفر جان باختهاند.
- 11
- 6