استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با« قرنطینه معکوس» در مبارزه با کروناویروس جدید، توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش مهر، حمید سوری گفت:قرنطینه معکوس، راهکار اساسی برای کنترل و ریشه کنی پاندمی است، به شکلی که با تدابیر شدیدتر ورود و خارج شدن شهرهای پاک و سالم را مراقبت کنیم تا ویروس ریشه کن شود.
وی با تأکید بر اینکه ایمن نگه داشتن منطقه های سفید از اهمیت ویژه ای برخوردار است، بیان کرد :هنگامی که قسمت اعظمی الوده شدند تمکین مردم نسبت به انجام قرنطینه (Quarantine) کم خواهد شد و در ادامه امکان دارد دولت ها نیز توان اقتصادی کافی مقابله با این معضل و درگیری را نداشته باشند.
سوری با تأکید بر تمرکز« خودقرنطینگی»، افزود:باید گروه های اسیب پذیر و گروه هایی که هنوز مبتلا نشده اند را مشخص و از این گروه ها بیش از پیش مراقبت کنیم.
وی درباره تفکیک و یا فاصله گذاری هوشمند نیز توضیح داد:باید در این مدل موارد مثبت، افراد مشکوک به ابتلا، مسیرهای رفت و آمد و تماس ها را رصد کنیم و در ادامه برای بیماریابی به سراغ این افراد برویم.
سوری، ضرورت شناسایی کانون آلوده و بررسی تعامالات اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و گفت:باید بررسی شود در سطح جامعه وضعیت کرونا (corona) به چه صورت است براین اساس تا ندانیم کانون های آلودگی کجا است و توزیع جغرافیایی آن از چه الگوی اپیدمیولوژی تبعیت می کند، عملاً نمی توانیم راهکار اساسی ارائه دهیم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اعلام کرد :به طور کلی الگوهای مختلف و روش های متنوعی برای مقابه با پاندمی ها موجود هست که باتوجه به شرایط جامعه و توان دولت ها می توان اولویت ها را بررسی و اجرا کرد.
سوری با اشاره به اینکه عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و عادی سازی دروغین شرایط، مهم ترین عامل موج جدید شیوع در تمامی کشوها است، بیان کرد:متأسفانه مردم به عدد و رقم و آمار اشغال تخت ها توجهی ندارند و صرفاً ملاک اندازه گیری را تجربیات و روزمرگی های خود در نظر می گیرند.
- 14
- 4