محققان انگلیسی به دنبال استخدام بیش از ۱۰ هزار داوطلب برای مرحله بعدی کارآزماییهای بالینی واکسن ویروس کرونا هستند.
به گزارش فارس به نقل از دیلیمیل، محققان انگلیسی به دنبال استخدام بیش از ۱۰ هزار داوطلب برای مرحله بعدی کارآزماییهای بالینی واکسن ویروس کرونا هستند.
دانشمندان انگلیسی قصد دارند، حدود ۱۰ هزار و ۲۶۰ نفر را برای آزمایش واکسن دانشگاه آکسفورد استخدام کنند.
مراحل کار آزمایی واکسن مذکور در ژانویه آغاز شد و در مرحله اول کارآزمایی بالینی ۱۶۰ داوطلب در میانگین سنی ۱۸ تا ۵۵ سال مورد بررسی قرار گرفتند.
هزاران داوطلب برای دو مرحله بعدی کارآزماییهای بالینی که میتواند به واکسن کرونا ویروس منجر شود، لازم است. تمام این افراد به زودی جذب میشوند.
فازهای دوم و سوم آزمایش واکسن توسعه یافته توسط دانشگاه آکسفورد شامل افزایش شمار داوطلبان و در عین حال افزایش دامنه سنی آنها و افرادیست که بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند.
واکسن احتمالی کرونا مبتنی بر آدنوویروسهای شامپانزه است که از لحاظ ژنتیکی چنان تغییر یافتهاند که قادر به تکثیر SARS-CoV-۲ در باشند.
واکسن کرونا چینی روی ۱۰۸ انسان جواب مثبت داد
باتوجه به توسعه بیش از ۱۰۰ واکسن ضد کرونا، محققان چینی اعلام کردند واکسن کرونا ساخت این کشور روی نمونه های انسانی جواب مثبت داد.
به گزارش موج به نقل از لایو ساینس، واکسن کروناویروس تولید شده در چین نتایج امیدوارکنندهای در داوطلبان نشان داد این واکسن با نام Ad5-nCoV توسط شرکت چینی CanSino Biologics ساخته شده است و یکی از نخستین واکسنهای ویروس کرونا بود که در ماه مارس وارد آزمایشات اولیه انسان شد.
در حال حاضر، بیش از ۱۰۰ واکسن کرونا مختلف در سراسر جهان در حال توسعه است که حداقل هشت مورد از آنها در مراحل آزمایشهای انسانی است.
Ad۵-nCoV از یک نسخه ضعیف شده از ویروس سرماخوردگی (معروف به آدنوویروس) که سلولهای انسانی را آلوده میکند اما باعث بیماری نمیشود، استفاده میکند تا بخشی از مواد ژنتیکی را از SARS-CoV-۲، ویروسی که باعث کووید ۱۹ میشود، بگیرد.
در مطالعه جدیدی که روز جمعه (۲۲ مه) در ژورنال The Lancet منتشر شد، محققان Ad۵-nCoV را در ۱۰۸ فرد سالم که در سنین ۱۸ تا ۶۰ سال بودند و مبتلا به COVID-۱۹ نبودند، آزمایش کردند. شرکت کنندگان دوز کم، متوسط یا زیاد واکسن دریافت کردند.
دو هفته پس از واکسیناسیون، شرکت کنندگان در هر سه گروه میزان پاسخ ایمنی به ویروس را نشان دادند. در طول ۲۸ روز، تقریباً همه شرکت کنندگان آنتی بادی را ایجاد کردند.
نتایج نهایی این واکسن هم طی ۶ ماه آینده ارزیابی خواهد شد.
تحقیقات چند دانشگاه نشان داد؛داروی تبلیغی ترامپ برای درمان کرونا مرگ آور است
طبق تحقیق جدید، دارویی که دونالد ترامپ به عنوان درمان بالقوه کووید۱۹ ترویج می کند خطر مرگ مبتلایان را افزایش می دهد.
به گزارش مهر به نقل از دیجیتال ترندز، طبق تحقیقی که در نشریه Lancet منتشر شده، دارویی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به عنوان درمان بالقوه کووید ۱۹ ترویج میکند ریسک مرگ و میر در بیماران مبتلا به این عفونت را افزایش میدهد.
این دارو که در اصل برای درمان مالاریا تولید شده بود، هیدروکسی کلروکین نام دارد. پژوهش مذکور روی بیمارانی انجام شد که با هیدروکسی کلروکین و داروی مرتبط با آن (کلروکین) درمان شده بودند.
محققان متوجه شدند حتی با در نظر گرفتن عواملی مانند سن، جنسیت و شرایط محیطی احتمال مرگ بیمارانی که با هیدروکسی کلروکین یا کلروکین درمان شده بودند، بیشتر از افرادی است که با داروهای دیگر مداوا میشوند.
طبق آمار این پژوهش حدود ۹ درصد از بیمارانی که هیدروکسی کلروکین یا کلروکین دریافت کردند، فوت کرده اند. اما هنگامیکه ترکیبی از داروها مبتنی هیدروکسی کلروکین یا کلروکین به بیماران داده شد، نرخ مرگ و میر بسیار بالاتر حدود ۱۸،۲۴ و ۲۲ درصد بود.
محققان دیگر درباره پژوهش نوشته اند: رژیمهای دارویی حاوی کلروکین یا هیدروکسی کلروکین مفید نیستند و ممکن است برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که در بیمارستان بستری هستند نیز خطرناک باشند.
به نظر میرسد این دارو بیماران را در معرض نوعی اختلال قلبی به نام de-novo ventricular arrhythmia قرار میدهد. این امر به افزایش مرگ و میر منجر میشود هرچند محققان باید تحقیقات بیشتری در این باره انجام شوند.
تحقیق مذکور توسط پژوهشگران دانشکده پزشکی هاروارد، بیمارستان دانشگاهی زوریخ و دانشگاه یوتا در آمریکا انجام شده است.
در این پژوهش اطلاعات مربوط به ۶۷۱ بیمارستان در سراسر جهان بررسی و با نتایج مربوط به ۹۶ هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ مقایسه شد که با هیدروکسی کلروکلین، کلروکین یا داروی دیگری درمان شده بودند.
- 12
- 3