قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اصنافی که ارتباط فیزیکی نزدیکی با مردم دارند، همچنان اجازه فعالیت ندارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، ایرج حریرچی قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۸۶ درصد اصناف کشور در سامانه بهداشت ثبت نام و بارکد دریافت کرده اند، گفت: صنفهایی که بارکد دریافت نکرده اند نمیتوانند فعالیت کنند.
او با بیان اینکه موبایلهای دوربین دار به راحتی میتوانند بارکد را بخوانند، اظهار داشت: تالارهای پذیرایی و استخرها که زمینه تماس و ارتباطات فیزیکی نزدیک زیادی دارند و نیز مهدکودکها همچنان بسته هستند، ضمن اینکه کافهها و قهوه خانهها مجوز عرضه قلیان ندارند.
حریرچی موثرترین بازرسان را آحاد مردم دانست و بیان کرد: با موبایل بارکد مربوطه خوانده میشود تا بتوان نظارت بهتری بر اصناف داشته باشیم، ضمن اینکه افراد بالای ۶۵ سال و افراد دارای بیماری زمینهای محدود میشوند، زیرا ۷۵ درصد مرگ و میرها در این گروه سنی رخ میدهد.
قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تشدید فاصله گذاری اجتماعی را الزامی دانست و افزود: تستهای تشخیصی افزایش یافته و روند صعودی ابتلای بیماران کرونا ویروس در استان خوزستان کاهش یافته و با وجود وضعیت قرمز امیدواریم تا ۲ هفته آینده شاهد کاهش آمار مبتلایان در این استان باشیم.
افزایش سفر به مازندران موجب افزایش کرونا خواهد شد
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه از هموطنان عزیز خصوصا از تهرانیها میخواهیم به استانهای شمالی سفر نکنند، گفت: مسافرتهای اخیر در سطح استان مازندران احتمال بروز موج جدید بیماری را افزایش خواهد داد.
دکتر محمدمهدی گویا شامگاه امروز یکشنبه چهارم خرداد ماه در حاشیه نشست با دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دکتر مصطفی جوانیان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: در صورت عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و افزایش مسافرتها به استان مازندران، احتمال افزایش و سیر صعودی این بیماری در این استان را شاهد خواهیم بود.
وی تصریح کرد: دانشگاهای علوم پزشکی بابل و مازندران باید همچنان نسبت به پیامدهای احتمالی و آتی مسافرتها حساسیت و آمادگی لازم را حفظ کنند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: شرط اول پیشگیری از بیماری همچنان رعایت جدی اصول بهداشتی است و مردم کمتر از خانه خارج شوند و به خصوص مراقب افراد مسن و بیماران زمینهای، بیماران سرطانی و قلبی، ریوی و سایر افراد دارای بیماری حاد بوده و از حضور در مکانهای شلوغ جدا خودداری کنند.
دکتر گویا در ادامه با اشاره به طرح غربالگری زندانیان در بیماری کرونا و همچنین قرنطینه زندانیان جدیدالورود افزود: رعایت اصول بهداشتی در جلوگیری از انتشار بیماری کرونا باید همچنان توسط دانشگاههای علوم پزشکی با جدیت دنبال شود.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده در غربالگری زندانیان بابل مناسب بوده است.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: نحوه خدمات ارزیابی بیماریهای آمیزشی و ایدز، خدمات بهداشت باروری، آموزش، مشاوره و توانمندسازی در حیطههای حرفهآموزی در مراکز ارتقای سلامت "زنان آسیبپذیر" توسط دانشگاهها باید ارتقا یابد.
دکتر گویا در ادامه سفر یک روزه به بابل بههمراه دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه از زندان شهرستان بابل، مرکز کاهش آسیب زنان در مرکز شهید ذاکریان و آزمایشگاه تشخیصی بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز بازدید کرده و از زحمات کادر بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل در مهار ویروس کووید ۱۹ قدردانی و تشکر کرد.
- 18
- 5