سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۰۸۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور طی بیست و چهار ساعت گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۱۱۱ هزار بیمار بهبود یافته و ترخیص شده اند.
به گزارش ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور گفت: از دیروز تا امروز ۷ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۸۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
وی ادامه داد: از بین مبتلایان جدید، ۴۱۲ مورد بستری و یک هزار و ۶۶۸ مورد از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.
جهانپور گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۴۱ هزار و ۵۹۱ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری به ۷ هزار و ۵۶۴ نفر رسید.
وی همچنین گفت: خوشبختانه تا کنون ۱۱۱ هزار و ۱۷۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.
به گفته جهانپور، ۲۵۵۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تا کنون ۸۵۶ هزار و ۵۴۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران تاکید کرد:جلوگیری از ورود شهروندان بدون ماسک به مترو
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران با اشاره به عدم استفاده برخی شهروندان از ماسک در شبکه متروی تهران گفت: در صورتیکه شرایط به اینگونه پیش برود و شهروندان الزام استفاده از ماسک را رعایت نکنند از ورود افراد بدون ماسک به شبکه مترو جلوگیری میکنیم.
به گزارش ایسنا، فرنوش نوبخت در تشریح روند اجرای طرح الزام استفاده از ماسک در شبکه متروی تهران گفت: تمهیداتی اندیشیده شد تا در همه ایستگاههای مترو فروشندگان ما مستقر شوند تا مردم در صورت نداشتن ماسک از این محلها نسبت به خریداری ماسک اقدام کنند.
وی افزود: امیدواریم شهروندان با همکاریهای لازم شرایط را به گونهای پیش ببرند که ما مجبور نشویم در ورودی شبکه مترو فردی را به دلیل نداشتن ماسک برگردانیم و در حقیقت از ورود او به شبکه مترو جلوگیری کنیم.
نوبخت تاکید کرد: نظارتها در ورودیهای شبکه مترو اعمال میشود اما در داخل شبکه مترو اعمال این نظارت امکان پذیر نیست و شهروندان میتوانند این موضوع را به یکدیگر متذکر شوند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران در تشریح ظرفیت شبکه مترو گفت: ما همانند سال گذشته برای یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر ظرفیت یابی انجام دادهایم اما در حال حاضر ۸۰۰ هزار نفر مسافر جابجا میشود ولی پیش بینی افزایش تعداد مسافرین در هفته آینده با آغاز به کار همه مشاغل انجام شده است.
نوبخت بار دیگر ضمن درخواست از مسافرین مترو برای رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک در شبکه مترو، تصریح کرد: بزرگترین اقدامی که در شرایط موجود با وجود تحریمها انجام دادهایم سرپا نگهداشتن همین ناوگان موجود بود که کار بسیار سختی بود در حالیکه درآمدهای مترو کاهش پیدا کرده است. لذا باید دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا به ما برای حفظ شرایط موجود کمک کند. امیدواریم دولت وعده خود برای اضافه کردن ناوگان را محقق کند.
شهرستان "سفید" در کرمانشاه نداریم/ وضعیت "قرمز" کرونا در ۴ شهرستان
ایسنا/کرمانشاه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از وضعیت "قرمز" کرونا در چهار شهرستان کرمانشاه، جوانرود، هرسین و ثلاث باباجانی خبر داد و افزود: هیچ شهرستان "سفیدی" در سطح استان نداریم.
ابراهیم شکیبا در نشست خبری امروز (هفتم خرداد) با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در استان، افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۶ هزار و ۷۳۵ مورد نمونه گیری کرونا در استان انجام شده که از این تعداد ۳۶۲۸ مورد آن از بیماران بستری بوده و از این تعداد ۸۳۰ مورد آن مثبت شده است. همچنین ۱۳ هزار و ۱۰۷ مورد نمونه گیری از مراجعین سرپایی انجام شده که از این تعداد نیز نمونه ۳۳۰۹ نفر مثبت شده است.
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به ادامه دار شدن بیماری کرونا گفت: طبق برآوردها واکسن این بیماری امسال آماده نمی شود و از طرفی هنوز خبری از داروی اختصاصی این بیماری نیست و تنها راه مقابله با آن رعایت فاصله و مراقبت های بهداشتی است.
وی افزود: تلاش ما برای کنترل بیماری است، چرا که فعلا امکان مهار آن وجود ندارد و البته این وضعیت برای همه جهان است.
شکیبا تاکید کرد: طبق نظر اپیدمیولوژیست ها تا پایان شهریورماه ۴۶ درصد جمعیت استان به کرونا مبتلا می شوند و این وضعیت برای کشور هم وجود دارد و تمام تلاش ما این است که این روند ابتلا تدریجی باشد و دچار پیک بیماری نشویم.
وی افزود: در صورتی که روند ابتلا تدریجی باشد امکان خدمات رسانی با شرایط بهتری ممکن خواهد بود، اما اگر دچار پیک شویم و یکباره آمار مبتلایان افزایش یابد، قطعا بامشکلاتی مواجه می شویم.
وی به برخی رفتارهای اشتباه در سطح جامعه در بحث کرونا اشاره کرد وافزود: از جمله این رفتارها حضور در مراسم ختم است، متاسفانه در این زمینه منع قانونی نداریم و می طلبد خود مردم همکاری کرده و در این مراسم تا حد امکان حضور نداشته باشند.
شکیبا تاکید کرد: در بحث مراسم تدفین مبتلایان کرونا، هیچ کس حق شرکت ندارد و این کار بصورت بهداشتی انجام می شود، اما در بحث ممانعت از برگزاری مراسم ختم کاری از دست ما ساخته نیست.
شهرستان "سفید" در استان نداریم/ وضعیت "قرمز" کرونا در ۴ شهرستان
شکیبا در ادامه در تشریح وضعیت کرونا در شهرستانهای استان گفت: در بحث تشریح وضعیت کرونا در هر استان و شهرستان از سه رنگ سفید، زرد و قرمز استفاده می شود که هرکدام تعریف خاص خود را دارد.
وی افزود: رنگ سفید زمانی ایجاد می شود که در آن استان و یا شهرستان در ۱۴ روز متوالی بیش از یک مورد ابتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت نداشته باشیم و از طرفی در هر روز نباید بیشتر از یک نفر مبتلا بستری باشد. وضعیت زرد هم ابتلای یک تا سه نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت را شامل شده و بالاتر از این تعداد استان و شهرستان را در وضعیت قرمز قرار می دهد.
شکیبا تصریح کرد: با توجه به این تعاریف تا مدت طولانی در استان وضعیت سفید کرونا نخواهیم داشت، چرا که بسیاری شهرستان های استان حدود ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر جمعیت داشته و حتی وجود یک مورد ابتلا هم می تواند آنها را در وضعیت زرد و یا حتی قرمز قرار دهد.
وی افزود: در حال حاضر چهار شهرستان هرسین، جوانرود، ثلاث باباجانی و کرمانشاه با توجه به این تعریف در وضعیت قرمز قرار دارند و مابقی شهرستان های ما در وضعیت زرد هستند.
- 11
- 3