ّرئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: روستاهای پرجمعیت و ایجاد خوشههای متنوع از بیماری در میناب ضرورت توجه شبکه بهداشت درمان میناب و مسئولان را بیشتر میکند.
دکتر حسین فرشیدی در گفت و گو با ایسنا، افزود: شمار فوتیها بر اثر کرونا در هرمزگان در روز گذشته(هفتم خردادماه) به ۴۰ نفر افزایش یافت.
وی خاطرنشان کرد: اکنون ۱۰۷ بیمار ایزوله هستند و ۲۰ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) بستری اند که بیشتر آنها حال عمومی خوبی ندارند.
وی با بیان اینکه موارد ابتلا به کرونا در شهرستانهای غرب هرمزگان کم است، اظهار کرد: مبتلایان جدید بستک مسافران ایرانی هستند که از کشورهای حوزه خلیج فارس به بستک سفر کردند و اطلاعاتی از گذشته آنها در دست نیست که باید دو هفته قرنطینه شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: روستاهای پرجمعیت و ایجاد خوشههای متنوع از بیماری در میناب ضرورت توجه شبکه بهداشت درمان میناب و مسئولان را بیشتر میکند.
وی با اشاره به اینکه بازارماهی فروشان میناب در چند روز اخیر کانون شیوع بیماری بوده است، تصریح کرد: در یک هفته اخیر شمار مبتلایان به کرونا در هرمزگان افزایشی است.
وی در پایان با بیان اینکه استفاده از ماسک در مکانهای سرپوشیده و رعایت بهداشت فردی ضروری است، از مردم خواست برای قطع زنجیره شیوع کرونا شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کنند.
معاون استاندار کردستان:آمار و ارقام مربوط به کرونا در استان کردستان نگران کننده است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: ارقام مربوط به کرونا در استان نگران کننده است لذا ضروری است نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی با حساسیت بیشتری رعایت شود.
به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، حسین خوش اقبال در اولین سمینار حضوری فرمانداران استان در سال ۹۹ اظهار کرد: طی ۱۰ سال گذشته، مقام معظم رهبری شعار سال را حول محور مباحث اقتصادی تعیین کرده اند و امسال هم همه باید برای تحقق شعار جهش تولید همکاری و همفکری کنیم تا مردم از نتایج آن بهره مند شوند.
وی با اشاره به آغاز به کار مجلس یازدهم از روز چهارشنه، ابراز امیدواری کرد همکاری و همدلی دولت و مجلس گامی به سوی حل مشکلات مردم باشد.
خوش اقبال با یادآوری شرایط نامساعد ناشی از تحریمهای حاکم بر کشور، از فرمانداران خواست در حیطه مسؤولیت خود مردم را نسبت به شرایط دولت و نحوه مدیریت شرایط اقتصادی و کرونایی کشور، آگاه کنند.
وی عنوان کرد: در سال پایانی دولت همه ما باید در راستای رضایت عمومی، بازگشت اعتماد و همدلی و دفاع از عملکرد دولت تلاش کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همچنین از فرمانداران خواست ارتباط خود را با احزاب و جریانهای سیاسی، معتمدین و رسانهها تقویت کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بم:کرونا در شرق استان کرمان بومی نیست
کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی بم معتقد است که کرونا در شرق استان کرمان بومی نیست.
دکتر "عباس عباس زاده" صبح امروز پنجشنبه هشتم خردادماه در جمع خبرنگاران درباره وضعیت شیوع ویروس کرونا در شرق استان کرمان گفت: خوشبختانه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بم، از ابتدای اپیدمی با اقدامات و جلسات متعدد برگزار شده با مدیریت فرمانداران در سطح شهرستان های زیرمجموعه این دانشگاه، توانستیم به خوبی این قضیه را مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه در انتهای اسفندماه سال گذشته به دلیل قابلیت های گردشگری منطقه بم، نگرانی از بابت حضور مسافران در این منطقه را داشتیم افزود: خوشبختانه با تصمیمات گرفته شده از سوی ستاد استانی و ملی مقابله با کرونا و عدم پذیرش مسافر در ایام نوروز، تقریبا جزء مناطقی بودیم که کمترین موارد درگیری و ابتلای قطعی به این ویروس را داشتیم.
عباس زاده با اشاره به اینکه شرق استان هم اکنون نسبت به سایر نقاط از این موضوع کمتر آسیب دیده است اظهار کرد: مهمترین دلیل این کمتر آسیب دیدن منطقه شرق استان را می توان علاوه بر همکاری خوب و موثر مردم، اقدامات به موقع صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی بم و سایر نهادهای درگیر با این جریان دانست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با تاکید بر اینکه بیماریابی فعال را به عنوان محور در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده ایم اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس در شرق استان به به دنبال شناسایی بیمار صفر بودیم که در اولین زمان ممکن، فرد شناسایی و خانواده فرد را در جریان موضوع و بحث اقدامات بهداشتی لازم قرار دادیم.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا در شرق استان کرمان بومی نیست اظهار کرد: تحلیل های مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در شرق استان کرمان نشان می دهد که مسافران و یا سفر به سایر نقاط کشور، کرونا را به منطقه شرق استان وارد کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با اشاره به اینکه همکاری بسیاری خوبی در حوزه کادر درمانی، بهداشتی و مسئولین ارشد شهرستانی در شرق استان کرمان برای مبارزه با این ویروس ایجاد شده است اظهار کرد: هم اکنون تمامی شهرهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بم در وضعیت زرد یا هشدار هستند که امیدواریم با اقدامات صورت گرفته به وضعیت قرمز تبدیل نشوند.
عباس زاده با بیان اینکه مورد مثبت قطعی در بین اعضای کادر درمانی و بهداشتی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بم نداشته ایم خاطر نشان کرد: ترددها هم اکنون غیرقابل کنترل است و آنچه را که امروز در کنترل و مبارزه با این بیماری باید جدی گرفت، بحث های فاصله گذاری هوشمند است. نمی توان با محدود کردن و بستن راهها ویروس را کنترل نماییم ضمن آنکه ضرروتی بر این کار نیست اما با نظارت ها می توان موضوع را حل کرد.
- 12
- 7