به گزارش مهر به نقل از تلگراف، «هانس کلوج» نماینده اروپا در سازمان بهداشت جهانی به ساکنان قاره سبز هشدار داد موج دوم کرونا که در زمستان آغاز میشود؛ از موج فعلی آن به مراتب کشندهتر است.
وی همچنین هشدار داد شرایط به دلیل ظهور دیگر بیماریهای عفونی، پیچیدهتر نیز خواهد شد.
این مقام سازمان بهداشت جهانی همچنین با اشاره به کمرنگ شدن قوانین قرنطینه، به کشورهای اروپایی هشدار داد اکنون زمان آماده شدن (برای موج دوم بحران) است و نه زمان جشن و سرور.
به گفته وی، کاهش شمار قربانیان در انگلیس، فرانسه و ایتالیا که بدترین شرایط کرونایی را متحمل شدند؛ به معنای پایان بحران نیست.
وی همچنین هشدار داد که کانون بحران به شرق اروپا و کشورهایی نظیر روسیه، اوکراین، بلاروس و قزاقستان تغییر یافته است.
ویروسشناس آلمانی: قرنطینه سریع، راه مهار موج دوم کروناست
یک ویروسشناس صاحب نام آلمانی گفت در صورت بروز موج دوم کرونا، باید به سرعت از طریق قرنطینه سریع و بدون اتلاف وقت برای مهار آن اقدامکرد.
«کریستیان دورستن» از ویروسشناسان صاحب نام آلمان به مجله اشپیگل گفت که اکنون دانشمندان اطلاعات بسیاری بیشتری درباره ویروس کرونا دارند و به مراتب بهتر میدانند از چه طریق گسترش پیدا میکند.
به گفته او این ویروس از طریق عده کمی افراد مبتلا که به «ابر منتشر کننده» شناخته میشوند انتشار پیدا میکند. «ابرمنتشر کنندهها» افرادی هستند حامل این ویروساند و آنرا به عده زیادی سرایت میدهند. با این شناخت روش جلوگیری از گسترش ویروس کرونا برای پزشکان روشنتر شده است.
او هشدار داده است که همچنان باید هشیار بود و در صورت بروز موج دوم کرونا برای مهار آن به سرعت عمل کرد. این مهار به گفته دورستن از طریق قرنطینه سریع و بدون اتلاف وقت برای آزمایشهای متعدد همه افرادی است که با فرد بیمار در تماس بودهاند. در عین حال زمان قرنطینه میتواند بسیار کوتاهتر شود.
دورستن به اشپیگل گفته است که برخلاف گذشته که تصور میشد دوران مسری بودن دو هفته است، اکنون روشن شده که این زمان تنها یک هفته است. به همین دلیل نیز افرادی که با یک فرد مبتلا به کرونا در تماس بودهاند تنها نیاز به یک هفته قرنطینه دارند.
«هندریک اشتریک» یکی دیگر از ویروسشناسان آلمان امکان خوبی برای مهار بیماری کرونا پیشبینی میکند و مهمترین عامل را حفظ محدودیت برای تجمعات بزرگ میداند. اما عامل اصلی برای مهار کامل کرونا دستیابی به واکسن این بیماری است که در سراسر دنیا در حال حاضر درباره آن تحقیق میشود. برخی از واکسنهای تهیه شده در حال گذراندن دوره آزمایشی هستند اما اشتریک معتقد است که امکان دستیابی به واکسن کرونا تا پایان امسال بسیار بعید به نظر میرسد.
او به تلاشها برای یافتن واکسنی برای ویروس اچ آی وی اشاره کرده و گفته است که برای ویروس بیماری ایدز نیز بیش از ۵۰۰ نوع واکسن تولید و آزمایش شد اما هیچکدام موفقیتآمیز نبود. او بر این باور است که شاید در مورد کرونا نیز این احتمال وجود داشته باشد که به این زودیها واکسنی برای پیشگیری از آن یافت نشود.
لزوم استفاده از ترکیبات دارویی برای مقابله با کرونا
کارشناسان سازمان غذا و دارو در آمریکا اظهار داشتند: برای مقابله با کروناویروس جدید لازم است ترکیبهای دارویی به کار گرفته شود.
به گزارش ایسنا، یک تیم از متخصصان سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کردند: لازم است برای درمان بیماران آلوده به کروناویروس جدید ترکیبی از داروهای ضد ویروسی، ضد التهابی و داروهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
این تیم تخصصی در بازبینی روشهای ارائه شده برای درمان بیماری کووید ۱۹ اظهار داشتند که حتی ممکن است روشهای درمانی برای هر بیمار متفاوت باشد و بنابر وضعیت بیمار تغییر کند.
این پزشکان و متخصصان تاکید کردند: با در دسترس قرار گرفتن نتایج آزمایشات بالینی ممکن است این موضوع آشکار شود که احتمالا هیچ روش درمانی واحدی برای مقابله با این بیماری وجود نداشته باشد و ممکن است به وجود ترکیبی از چندین عامل که فاکتورهای کلیدی در بیماری کووید ۱۹ را هدف قرار می دهند نیاز باشد.
محققان سازمان غذا و دارو در آمریکا افزودند: تا زمانیکه واکسن و داروی بیماری کووید ۱۹ در دسترس قرار گیرد لازم است با رویکردهای درمانی شخصی سازی شده در فرایند مقابله با این ویروس مداخله کرد. هر روز نکات جدیدی از این ویروس روشن میشود و میدانیم که این ویروس در هر بیمار متفاوت عمل میکند و فاکتورهای بسیاری بر این بیماری تاثیر میگذارد.
این متخصصان ۳۰ داروی مختلف را از جمله داروهای تولید شده برای جلوگیری از نفوذ ویروس به سلولها، داروهایی با هدف جلوگیری از تکثیر ویروس و داروهای کنترل کننده واکنش سیستم ایمنی مورد بررسی قرار دادند.
به گفته محققان داروهای مختلف میتوانند در مراحل مختلف بیماری به بیماران کمک کنند. در مراحل اولیه بیماری جلوگیری از نفوذ ویروس به سلول و تکثیر آن کافی است. در بیمارانی با علائم شدیدِ بیماری ضرورت دارد که در واکنش سیستم ایمنی بدن در برابر آلودگی مداخله کرد.
به گزارش شبکه خبری سیانان، تاکنون داروی خاصی برای مقابله با کروناویروس تایید نشده اما سازمان غذا و دارو در آمریکا استفاده از داروی ضدویروسی "رمدسیویر" را در مواقع اضطراری تایید کرده است.
- 10
- 3