رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ١۴٨ هزار و ٩۵٠ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۷۷۳۴ نفر رسید.
کیانوش جهانپور روز شنبه درباره آخرین وضعیت مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوتی ناشی از این ویروس بیان کرد: از دیروز تا امروز ١٠ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ٢٨٢ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد. از بین مبتلایان جدید، ۴٣۵ مورد بستری و ١٨۴٧ بیمار به صورت سرپایی خدمات رسانی شدند.
وی ادامه داد: با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ١۴٨ هزار و ٩۵٠ نفر رسید.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت اظهار کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵٧ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ٧٣۴ نفر رسید.
جهانپور افزود: خوشبختانه تاکنون ١١۶ هزار و ٨٢٧ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ٢۵٣٣ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی بیان کرد: تاکنون ٩١۵ هزار و ٩٩٨ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: وضعیت استان خوزستان همچنان قرمز است. در حال حاضر استانهای آذربایجان شرقی و غربی، لرستان، کردستان، کرمانشاه، اصفهان و هرمزگان در وضعیت هشدار قرار دارند.
جهانپور اظهار کرد: گرچه ثبات نسبی و کاهش اندک موارد ابتلا به کرونا در خوزستان در روزهای اخیر دیده شده، اما همچنان وضعیت این استان قرمز است. امروز وزیر بهداشت برای ارزیابی نحوه ارائه خدمات و اجرای پروتکلهای بهداشتی و بازگشایی صحن مقدس حرم امام رضا (ع) سفری به مشهد مقدس داشت.
میزان شیوع کرونا در آذربایجان شرقی ۱۸ در هر ۱۰۰ نفر است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: امروز، مثبت شدن نتیجه تست ۱۸ نفر از موارد مشکوک به کووید ۱۹ نشان میدهد که از هر ۱۰۰ نفر ۱۸ نفر آلوده هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، محمدحسین صومی با بیان اینکه کرونا همچنان در استان ما وجود دارد و تمام نشده است، اضافه کرد: از مردم و اصناف و صاحبان مشاغل خواهش میکنیم، ضمن رعایت توصیههای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، ما را تنها نگذارند.
وی خاطرنشان کرد: همچنان معتقد هستم که بهترین راه پیشگیری از کرونا استفاده از ماسک و بستن راههای هوایی در جاهای پر خطر و شلوغ و پرتردد است.
صومی با تاکید بر ضرورت حفظ فاصله و رعایت اصول بهداشتی در دورهمیها و دیدارهای خانوادگی افزود: دورهمیها و دیدارهای خانوادگی باید به حداقل برسد و افراد مشکوک یا علامتدار خودشان باید رعایت کرده و هر فردی که احساس میکند حتی اگر کمترین علامت را دارد، در دورهمیها و دیدارهای خانوادگی حاضر نشود.
وی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در آذربایجان شرقی گفت: هم اکنون ۷۷ نفر در استان زیر دستگاه تهویه مکانیکی هستند.
صومی در ادامه به کاهش تعداد فوتیها و بستریها در بیمارستانهای استان اشاره کرده و اظهار کرد: قبلاً تعداد بستریها روزانه ۱۵۰ تا ۱۸۰ نفر بود که امروز تعداد مجموع بستریها در استان ۸۰ نفر بوده و تعداد فوتیها نیز کاهش چشمگیری داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: از ابتدای شیوع کرونا در استان آذربایجان شرقی، تعداد کل مبتلایان در این استان ۸ هزار و ۸۲۰ نفر است.
وی خاطرنشان کرد: امروز، مثبت شدن نتیجه تست ۱۸ نفر از موارد مشکوک به کووید ۱۹ نشان میدهد که از هر ۱۰۰ نفر ۱۸ نفر آلوده هستند.
وی افزود: کسانی که در اسفند یا فروردین ماه به کرونا مبتلا شده و هم اکنون بهبود یافتهاند، میتوانند با اهدای خون خود و ما با تهیه آنتی بادی از خون آنان، دیگر مبتلایان به کرونا را در بهبودی سریع کمک کنیم.
۱۰۰۰نفر در اصفهان از کرونا جان خود را از دست دادند/ اولویت پرداخت مطالبات پزشکان است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت:از روزی که کرونا وارد اصفهان شد و کشته داد با تست مثبت کرونا و یا مشکوک به کرونا تا کنون هزار نفر از بیماری کرونا فوت کردهاند.
طاهره چنگیز در گفت و گو با برنا، با اشاره به سیر نزولی بستری شدگان بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان، گفت: تا کنون زیر چهارصد نفر بیمار حاد در بیمارستان بستری هستند اما همچنان شاهد بیماران سرپایی هستیم و از شهروندان تقاضا داریم با رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به کاهش مبتلایان به کرونا کمک کنند.
وی ادامه داد: از روزی که کرونا وارد اصفهان شد و کشته داد تا به امروز حدود ۴۰۰نفر با تست مثبت کرونا جان خود را از دست دادند. در مجموع فوتی های ناشی از کرونا با تست مثبت و یا مشکوک به کرونا تا کنون هزار نفر از بیماری کرونا فوت کردهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با اشاره ابتلای کادر درمان به بیماری کرونا، تصریح کرد: کادر درمان همچنان با کرونا دست و پنجه نرم میکنند و اگرچه بعضی به صورت حاد به بیماری مبتلا میشوند اما با نهایت تاسف، دکتر سعید حقیقی و دکتر علی اسد سلطانی دو تن از پزشکان استان اصفهان در راه مبارزه با ویروس کرونا فوت شدند.
چنگیز با بیان اینکه در تهیه تجهیزات و دارو مشکلی در استان اصفهان نداریم، گفت: برای شروع موج دوم پیش بینی های لازم انجام شده است اما امید داریم با رعایت از جانب مردم با کاهش این اپیدمی مواجه شده و کرونا را مهار کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: وضعیت استان اصفهان و عمده شهرستانها زرد رنگ است و تنها چند شهرستان در استان اصفهان وضعیت سفید داریم.
روند ابتلا به کرونا در تمام شهرستان های هرمزگان صعودی است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن اعلام نگرانی از روند افزایشی ابتلا به کرونا در هرمزگان، گفت: متاسفانه روند ابتلا به این بیماری در تمام شهرستان های استان صعودی است.
دکتر محمود حسین پور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تاکنون سه هزار و ۳۸۱ نفر در استان مبتلا به کووید ۱۹ شدند که از این شمار ۴۴ نفر جان خود را از دست دادند.
وی با بیان اینکه هرمزگان در کنار چند استان دیگر در وضعیت هشدار قرار دارد، افزود: بیشترین ابتلا مربوط به بندرعباس با دو هزار و ۴۰۳ نفر و کمترین مربوط به سیریک با سه مورد است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون یک هزار و ۲۸۷ نفر مبتلا به کرونا در هرمزگان تحت مراقبت خانگی هستند و ۸۳ نیز در مراکز درمانی استان بستری می باشند.
حسین پور بیان داشت: براساس تحقیقات صورت گرفته از هر ۱۱۰ نفر هرمزگانی، یک نفر به ویروس کرونا آلوده استٰ که بیش از ۸۰ درصد آنها بدون علامت هستند و این یک زنگ خطر جدی می باشد.
وی با بیان اینکه همه باید خود را مبتلا به ویروس کرونا فرض کنند، افزود: با این فرض باید از حضور در اماکن عمومی و مکان های شلوغ اجتناب و الزام ها و توصیه های بهداشتی را با جدیت رعایت کنیم.
حسین پور خواستار تشدید مراقبتهای بهداشتی شد و گفت: با توجه به شرایط پیش آمده و در صورت تدام این روند صعودی ممکن است برخی از محدودیت ها در استان مجدد اعمال شود.
- 17
- 1