فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، خستگی شهروندان از اجرای پروتکلهای بهداشتی را نگرانکنندهترین خطر استمرار اپیدمی عنوان کرد و گفت: گزارشها نشان میدهد در پایتخت کرونا پایان نیافته و خطر آن باید جدیتر تلقی شود.
به گزارش روز یکشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۱ بیمار در بخش های عادی مراکز درمانی استان تهران به عنوان موارد قطعی جدید ابتلا به کرونا و ۷۲ بیمار نیز در بخش های مراقبت های ویژه بستری شده اند.
وی با بیان اینکه مجموعا ۲۹۴ بیمار در طول ۲۴ ساعت گذشته از مجموع بیمارستان های استان مرخص شده اند، درباره تعداد بستری های جدید نسبت به روز گذشته گفت: این آمار نسبت به روز گذشته افزایش مختصری داشته است و مجموع بیماران جدید نسبت به روز قبل ۲.۳ درصد افزایش را نشان می دهد.
زالی اظهار داشت: سهم بیمارانی که از مجموع بخش های بهداشتی و درمانی به عنوان بیماران سرپایی مراجعه کرده و بعد بستری شدند در ۲۴ ساعت گذشته از ۳.۷ به ۵.۶ رسیده که افزایش مختصری را نشان می دهد.
وی افزود: بنابر این آمارها در بخش های مراجعان به مراکز بهداشت و مراجعان مراکز درمان، هم در بخش موارد جدید بخش های عادی و بخش های ویژه نسبت به ۲۴ ساعت گذشته افزایش مختصری داشته است.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: مهمترین مساله در برخورد با بیماری کرونا و کاهش موارد ابتلا جدی تلقی کردن بیماری است.
زالی ادامه داد: خطر بیماری کرونا از کشور و استان تهران زدوده نشده و تهران یکی از شهرهایی است که در آن روزانه موارد ابتلای جدید گزارش می شود و این گزارش ها نشان می دهد هنوز در پایتخت بحث کرونا باید جدی تر تلقی شود.
وی افزود: هرگونه تسامح و عدم اجرای شیوه نامه های بهداشتی توسط شهروندان می تواند منجر به بروز کاستی در فاصله گذاری اجتماعی شود و به صورت تصاعدی افزایش موارد ابتلا را در پی داشته باشد.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: کرونا در تهران پایان یافته نیست و کماکان در بحث کرونا مساله باید جدی تر تلقی شود.
وی ادامه داد: با توجه به تغییرات شناوری که در آمارها وجود دارد و به ویژه موارد جدید گزارش شده، ما هنوز برای کنترل قطعی کرونا در تهران به زمان نیاز داریم.
زالی تاکید کرد: مهمترین عامل برای انتقال این بیماری حضور در مراکز پرتراکم و پرتردد و به ویژه بدون استفاده از وسایل حفاظتی است و در شرایط فعلی که خطر در کمین ماست و این بیماری فریبنده به هر طریقی می تواند با سازوکارهای فریبنده خود منجر به تسخیر میزبان های جدید شود، باید با مراقبت های بیشتر نسبت به محافظت از خود در برابر این ویروس توجه کنیم.
وی مهمترین خطر نگران کننده در استمرار اپیدمی را خستگی شهروندان در اجرای پروتکل های بهداشتی و تسامح نسبت به خطر بیماری کرونا عنوان کرد.
افزایش بیماران بدحال در ارومیه/۱۰ تخت آی سی یو راه اندازی شد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: با افزایش تعداد بیماران بدحال در ارومیه، تعداد ۱۰ تخت آی سی یو با تمامی امکانات به بیمارستان طالقانی افزوده و راه اندازی شد
ابراهیم حسنی در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا در استان افزود: در روزهای گذشته افراد مراجعه کننده به بیمارستان طالقانی ارومیه و تعداد بیماران بدحال رو به افزایش است در حالی که در روز گذشته از ۶۴ بیمار بستری در استان ۱۲ نفر به طور مستقیم و با مراجعه به بیمارستان در بخش آی سی یو بستری شدهاند که این موضوع هشداری برای وضعیت بد پیشرفت بیماری است.
وی درباره روند بستری بیماران با سندرم حاد تنفسی در استان، گفت: روند بستری بیماران با سندرم حاد تنفسی از روز چهار فروردین سیر صعودی را طی کرده و به تعداد ۳۹۶ نفر رسید که این روند صعودی ادامه داشته و در تاریخ ۲۱ فروردین به ۴۶۸ نفر در استان افزایش یافت.
حسنی در ادامه افزود: روند بستری افراد از تاریخ ۲۱ فروردین که اوج پیک تعداد افراد بستری با سندرم حاد تنفسی در استان بود، به تدریج نزولی شده و به یک حالت پلاتو رسید به طوری که در تاریخ ۳ خرداد به تعداد ۲۲۷ نفر در استان کاهش یافت.
وی یادآور شد: اما متأسفانه از چهار و پنج خرداد شاهد سیر صعودی بودیم که این روند به ترتیب در شش خرداد ۲۸۱ نفر، هفت خرداد ۳۱۳ نفر، هشت خرداد ۳۰۰ نفر، ۹ خرداد ۳۱۳ نفر و ۱۰ خرداد ۳۰۰ نفر بستری با سندرم حاد تنفسی در استان است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در خصوص افزایش تعداد تختهای آی سی یو در بیمارستان طالقانی ارومیه، افزود: با افزایش تعداد بیماران بدحال در ارومیه، تعداد ۱۰ تخت آی سی یو با تمامی امکانات به بیمارستان طالقانی ارومیه افزوده و راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه ۷۴ تخت آی سی یو در استان موجود است، بیان کرد: با تلاش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، حواله ۳۶ تخت و ونتیلاتور از وزارت بهداشت اخذ شده است که از این تعداد ۱۰ تخت تحویل گرفته شده و ۲۶ تخت دیگر باقی مانده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان درباره بدحال شدن بیماران گفت: یکی از دلایل مراجعه بدحال بیماران به بیمارستانها، تأخیر آنها در مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی است، بیماران زمانی به بیمارستان مراجعه میکنند که وضعیت آنها وخیم بوده و شرایط برای درمان بیمار سخت شده است.
حسنی با هشدار نسبت به آغاز پیک دوم مبتلایان به کرونا در استان گفت: در پنج و شش روز گذشته تعداد افراد مبتلای به کووید ۱۹ در استان افزایش قابل توجهی یافته است که زنگ خطری برای شیوع دوباره بیماری بین آحاد مردم است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره تعداد تستهای انجام شده بیان کرد: از اوایل خرداد تاکنون به طور متوسط روزانه ۴۷۱ تست در استان انجام شده است که این تعداد در برخی روزها به ۵۰۷ تست نیز رسیده است.
- 13
- 2