شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۱۸ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۱۵۸۸
حوزه بهداشت و رفاه

ابتلای ۴۰ نفر به ویروس کرونا در یک عروسی/با این وضعیت، هیچکس جلودار کروناویروس نخواهد بود

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به تاثیر حضور در اجتماعات در ابتلا به ویروس کرونا گفت: زمانی که بیمار مبتلا به کروناویروس را ردیابی می‌کنیم، متوجه می‌شویم که این ابتلا به دنبال حضور در جشن، مسافرت و یا گردهمایی بوده است.

دکتر سیدمحمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نکته‌ای که اخیرا مردم رعایت نمی‌کنند و به آن کم توجه شده‌اند، رفتن به مهمانی‌ها، شرکت در مراسمات و رفتن به مسافرت‌ها است و همه این موارد، رفتاری هستند که باعث انتشار عفونت می‌شوند.

وی افزود: زمانی که بیمار مبتلا به کروناویروس را ردیابی می‌کنیم، متوجه می‌شویم که این ابتلا به دنبال حضور در جشن، مسافرت و یا گردهمایی بوده است.

علوی عنوان کرد: در اوایل شیوع کروناویروس، شعار در "خانه بمانید" را دادیم و دست‌هایمان را به علامت پیروزی بالا بردیم و گفتیم کرونا را شکست می‌دهیم اما چرا همه این شعارها فراموش شدند؟ با این وضعیت چگونه می‌خواهیم کرونا را شکست دهیم؟ با عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، عدم استفاده از ماسک و خروج از منزل می‌خواهیم کرونا را شکست دهیم؟

وی افزود: زمانی که تمام کشور از جمله استان‌های قم و گیلان، با تعداد زیادی از مبتلایان به کرونا درگیر بودند، در خوزستان موارد ابتلا زیاد نبود زیرا خوزستان نخستین استانی بود که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرد.

سرپرست مرکز بهداشت خوزستان گفت: در ۱۳ فروردین‌ماه که روز طبیعت است، محدودیت‌های ترافیکی زیادی اعمال و پارک‌ها تعطیل شدند و کسی به گشت و گذار نرفت تا بتوانیم بیماری را شکست دهیم.

وی تصریح کرد: چه شد که پس از ۳۱ فروردین‌ماه و با بازگشایی‌ها تصور بر این شد که شیوع ویروس تمام شده است و مردم به رفتار قدیمی خود و به حالت عادی برگشتند، در حالی که همه مسئولین بهداشتی مرتبا هشدار می‌دهند که کروناویروس هنوز وجود دارد و با ما زندگی می‌کند. اگر کوچک‌ترین غفلتی شود، کروناویروس بدتر از حالت قبلی ما را مورد تهدید قرار می‌دهد.

علوی گفت: ما نمی‌خواهیم از زیر بار مسئولیت سنگینی که بر عهده ما گذاشته شده، شانه خالی کنیم اما همه می‌دانند اختیارات و قدرت مانورمان محدود است. ما تنها می‌توانیم بیماریابی انجام دهیم و مبتلایان به کروناویروس را توصیه به قرنطینه کنیم و افرادی که نیاز به بستری دارند را به بیمارستان‌ها هدایت کنیم.

وی افزود: نمی‌توانیم به زور درب منزل مردم را قفل کنیم و یا جلوی درب منزل آن‌ها مامور بگذاریم تا از خانه خارج نشوند. باید مردم با ما همکاری کنند در غیر این صورت کروناویروس را همراه خواهیم داشت و هیچ کس جلودارش نخواهد بود.

سرپرست مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: زمانی می‌توانیم کروناویروس را مهار کنیم و شاهد کاهش موارد ابتلا باشیم که مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند. مگر در این پروتکل‌ها چه کارهای سختی وجود دارد که مردم نمی‌توانند آن‌ها را انجام دهند؟

فرماندار اردل خبر داد؛ابتلای ۴۰ نفر به ویروس کرونا در یک عروسی

فرماندار اردل در استان چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از ۱۱۸ تست کرونا ظرف یک هفته گذشته از افراد حاضر در مراسم یک عروسی در شهرستان اردل گرفته شده که متاسفانه تست ۴۰ نفر آن‌ها مثبت تشخیص داده شده است.

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

فرماندار اردل در استان چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از ۱۱۸ تست کرونا ظرف یک هفته گذشته از افراد حاضر در مراسم یک عروسی در شهرستان اردل گرفته شده که متاسفانه تست ۴۰ نفر آن‌ها مثبت تشخیص داده شده است.

محمود کیانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان اردل، اظهار کرد: این افزایش آمار مربوط به برگزاری مراسمات و مجالس محلی بوده‌ است.

فرماندار اردل گفت: برگزاری مجالس عروسی و حضور افراد از سایر نقاط کشور در این شهرستان، منجر به مبتلا شدن افراد و وابستگان خانواده میزبان به ویروس کرونا شد.

وی ادامه داد: چنانچه مهمان‌ها با حضور در مراسم عروسی و یا ترحیم به ویروس کرونا مبتلا شوند، برگزار کننده مراسم مرتکب جرم شده و با عنایت به اطلاعیه صادره از طرف دادستان شهرستان، با آن‌ها برخورد قضایی صورت می‌گیرد.

کیانی با تاکید بر اینکه باید از تجربه‌های بحران کرونا برای افزایش و بهبود خدمت‌رسانی به شهروندان استفاده کنیم، افزود: با تعطیلی مراکز گردشگری، بوم‌گردی، اقامتی، پارک‌ها و بوستان‌ها و خانه معلم شهرستان اردل و همچنین ارجحیت موضوع سلامت شهروندان، با همکاری شبکه بهداشت و درمان تلاش‌‎های مستمری در راستای تامین سلامت و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در حال انجام است.

وی با اشاره به فصل امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم، اضافه کرد: به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، بسیاری از امتحانات در فضای باز انجام می‌شود و پرسنل شبکه بهداشت‌ و درمان با حضور در مدارس قبل از هر جلسه امتحان کار غربالگری و تب سنجی دانش آموزان را انجام می دهند.

فرماندار اردل با بیان اینکه هرگونه تجمع افراد تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه است، تصریح کرد: از شهروندان در خواست می‌کنیم در بحران کرونا افراد از برگزاری تجمعات، مراسمات و مجالس محلی خودداری کنند.

کیانی ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۱۸ تست کرونا ظرف یک هفته گذشته از افراد حاضر در مراسم عروسی گرفته شده‌است که متاسفانه تست ۴۰ نفر آن‌ها مثبت تشخیص داده شده، افرادی که تست آن‌ها مثبت بوده تحت مراقبت‌های ویژه و قرنطینه خانگی به‌سر می‌برند و وسایل حفاظت شخصی از جمله ماسک، دستکش و دارو در اختیار آن‌ها قرار گرفته ‌است و با پیگیری مستمر پرسنل شبکه بهداشت شهرستان اردل وضعیت افراد مبتلا به کرونا مورد رسیدگی دقیق قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: همچنان اکیپ‌های مبارزه با بیماری‌ها و بهداشت محیط شبکه بهداشت این شهرستان آماده باش هستند و درحال حاضر ۳ مرکز درمانی ۲۴ ساعته در سطح شهرستان به منظور خدمت‌رسانی به شهروندان آماده خدمت و درحال فعالیت هستند و به‌طور مداوم وضعیت افراد را رصد کرده و از موارد مشکوک نمونه‌گیری انجام می‌شود.

کیانی عنوان کرد: در بیمارستان امام رضا(ع) اردل بخشی به صورت ایزوله با عنوان بخش ویژه کرونا اختصاص داده‌شده است ولی خوشبختانه تاکنون به دلیل بدحال نبودن حال افراد مبتلا به ویروس کرونا این بخش مورد استفاده قرار نگرفته و بیمار بدحال در شهرستان وجود ندارد و افراد مبتلا به ویروس کرونا در قرنطینه خانگی به‌سر میبرند.

کیانی به افراد مشکوک و افرادی که از آن‌ها تست کرونا گرفته شده و جواب آزمایش آن‌ها هنوز آماده نشده‌است، توصیه کرد: این افراد در قرنطینه خانگی بمانند و از فعالیت در سطح شهر خودداری کنند.

فرماندار اردل در پایان یادآور شد: بحران کرونا هنوز به اتمام نرسیده و به دلیل عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی افراد و خصوصا شرکت در مراسمات محلی احتمال شیوع این ویروس را بالا برده است لذا از افراد درخواست می‌شود از برگزاری هرگونه تجمع و مجالس عروسی، ترحیم و تولد خودداری کرده و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند و استفاده از وسایل حفاظت شخصی را در دستور کار قرار داده تا با موفقیت و سلامت از این بحران عبور کنیم.

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش