روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
به گزارش ایسنا، تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به ۴۳۲ هزار و ۳۹۴ نفر رسیده و تاکنون ابتلای هفت میلیون و ۸۶۵ هزار و ۷۹۴ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.
همچنین بنابر تازهترین آمارها تاکنون چهار میلیون و ۴۰ هزار و ۷۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافتهاند.
از میان سه میلیون و ۳۹۲ هزار و ۶۱۶ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان سه میلیون و ۳۳۸ هزار و ۵۱۰ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۴ هزار و ۱۰۶ مورد معادل دو درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از چهار میلیون و ۴۷۳ هزار و ۱۷۸ پرنده مختومه بیماران مبتلا به کرونا چهار میلیون و ۴۰ هزار و ۷۸۴ نفر معادل ۹۰ درصد از موارد بهبود یافته و ۴۳۲ هزار و ۳۹۴ نفر معادل ۱۰ درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما آفریقا، هند و آمریکای جنوبی به ویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.
آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.
بنابرگزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
۱. ایالات متحده دو میلیون و ۱۴۲ هزار و ۲۲۴ مبتلا، ۱۱۷ هزار و ۵۲۷ قربانی
۲. برزیل ۸۵۰ هزار و ۷۹۶ مبتلا، ۴۲ هزار و ۷۹۱ قربانی
۳. روسیه ۵۲۰ هزار و ۱۲۹ مبتلا، ۶۸۲۹ قربانی
۴. هند ۳۲۱ هزار و ۶۲۶ مبتلا، ۹۱۹۹ قربانی
۵. انگلیس ۲۹۴ هزار و ۷۳۵ مبتلا، ۴۱ هزار و ۶۶۲ قربانی
۶. اسپانیا ۲۹۰ هزار و ۶۸۵ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۳۶ قربانی
٧. ایتالیا ۲۳۶ هزار و ۶۵۱ مبتلا، ۳۴ هزار و ۳۰۱ قربانی
۸. پرو ۲۲۵ هزار و ۱۳۲ مبتلا، ۶۴۹۸ قربانی
۹. آلمان ۱۸۷ هزار و ۴۲۳ مبتلا، ۸۸۶۷ قربانی
۱۰. ایران ۱۸۴ هزار و ۹۵۵ مبتلا، ۸۷۳۰ قربانی
پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۷۶ هزار و ۶۷۷ مبتلا، شیلی با ۱۶۷ هزار و ۳۵۵ مبتلا، فرانسه با ۱۵۶ هزار و ۸۱۳ مبتلا، مکزیک با ۱۴۲ هزار و ۶۹۰ مبتلا، پاکستان با ۱۳۲ هزار و ۴۰۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۱۲۳ هزار و ۳۰۸ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش دادهاند.
سپس کانادا با ۹۸ هزار و ۴۱۰ مبتلا، بنگلادش با ۸۴ هزار و ۳۷۹ هزار مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۱۳۲ مبتلا، قطر با ۷۸ هزار و ۴۱۶ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۶۵ هزار و ۷۳۶ مبتلا، بلژیک با ۵۹ هزار و ۹۱۸ مبتلا، بلاروس با ۵۳ هزار و ۲۴۱ مبتلا و سوئد با ۵۰ هزار و ۹۳۱ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کردهاند.
همچنین کشورهای کلمبیا، هلند، اکوادور، مصر، امارات متحده عربی، سنگاپور، اندونزی، پرتغال، کویت، سوئیس، اوکراین، آرژانتین، لهستان، فیلیپین، ایرلند، افغانستان، جمهوری دومینیکن، عمان، رومانی و پاناما بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کردهاند.
آمار کرونا در جهان تا ۲۵ خرداد
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد) از مرز هفت میلیون و ۸۷۲ هزار نفر عبور کرد و تعداد قربانیان این ویروس نیز از ۴۳۲ هزار نفر بیشتر شده است. در بین کشورهای جهان از نظر تعداد مبتلایان، آمریکا در رده اول و برزیل، روسیه و هند در ردههای دوم تا چهارم هستند. ایران نیز هماکنون در رده دهم از نظر تعداد مبتلایان کووید-۱۹ قرار دارد. در این اینفوگرافیک، آمار ۱۵ کشور اول جهان و تازهترین آمار کلی جهان درمورد ویروس کرونا را مشاهده میکنید.
- 13
- 1