به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به ۵۴۶ هزار و ۶۳۷ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۱ میلیون و ۹۵۱ هزار و ۹۶۲ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.
همچنین بنابر تازهترین آمارها تاکنون شش میلیون و ۸۹۶ هزار و ۳۵۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافتهاند.
از میان چهار میلیون و ۵۰۸ هزار و ۹۷۵ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان ، ۹۹ درصد موارد یعنی چهار میلیون و ۴۵۰ هزار و ۷۵۰ نفر وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۸ هزار و ۲۲۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از هفت میلیون و ۴۴۲ هزار و ۹۸۷ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا شش میلیون و ۸۹۶ هزار و ۳۵۰ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۴۶ هزار و ۶۳۷ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا سه میلیون و ۹۷ هزار و ۸۴ مبتلا، ۱۳۳ هزار و ۹۷۲ قربانی
۲. برزیل یک میلیون و ۶۷۴ هزار و ۶۵۵ مبتلا، ۶۶ هزار و ۸۶۸ قربانی
۳. هند ۷۴۳ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ۲۰ هزار و ۶۵۳ قربانی
۴. روسیه ۶۹۴ هزار و ۲۳۰ مبتلا، ۱۰ هزار و ۴۹۴ قربانی
۵. پرو ۳۰۹ هزار و ۲۷۸ مبتلا، ۱۰ هزار و ۹۵۲ قربانی
۶. شیلی ۳۰۱ هزار و ۱۹ مبتلا، ۶۴۳۴ قربانی
۷.اسپانیا ۲۹۹ هزار و ۲۱۰ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۹۲ قربانی
۸. انگلیس ۲۸۶ هزار و ۳۴۹ مبتلا، ۴۴ هزار و ۳۹۱ قربانی
۹. مکزیک ۲۶۸ هزار و ۸ مبتلا، ۳۲ هزار و ۱۴ قربانی
۱۰. ایران ۲۴۵ هزار و ۶۸۸ مبتلا، ۱۱ هزار و ۹۳۱ قربانی
پس از آن کشورهای ایتالیا با ۲۴۱ هزار و ۹۵۶ مبتلا، پاکستان با ۲۳۴ هزار و ۵۰۹ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۱۷ هزار و ۱۰۸ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۲۱۵ هزار و ۸۵۵ مبتلا، ترکیه با ۲۰۷ هزار و ۸۹۷ مبتلا، آلمان با ۱۹۸ هزار و ۳۵۵ مبتلا، فرانسه با ۱۶۸ هزار و ۸۱۰ مبتلا، بنگلادش با ۱۶۸ هزار و ۶۴۵ هزار مبتلا، کلمبیا با ۱۲۴ هزار و ۴۹۴ مبتلا، کانادا با ۱۰۶ هزار و ۱۶۷ مبتلا و قطر با ۱۰۰ هزار و ۹۴۵ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش دادهاند.
سپس چین با ۸۳ هزار و ۵۷۲ مبتلا، آرژانتین با ۸۳ هزار و ۴۲۶ مبتلا، مصر با ۷۷ هزار و ۲۷۹ مبتلا، سوئد با ۷۳ هزار و ۳۴۴ مبتلا، اندونزی با ۶۶ هزار و ۲۲۶ مبتلا، عراق با ۶۴ هزار و ۷۰۱ مبتلا، بلاروس با ۶۴ هزار و ۳ مبتلا، اکوادور با ۶۳ هزار و ۲۴۵ مبتلا، بلژیک با ۶۲ هزار و ۵۸ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۲ هزار و ۶۰۰ مبتلا، کویت با ۵۱ هزار و ۲۴۵ مبتلا، قزاقستان با ۵۱ هزار و ۵۹ مبتلا و هلند با ۵۰ هزار و ۶۹۴ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کردهاند.
همچنین کشورهای اوکراین، عمان، سنگاپور، فیلیپین، پرتغال، بولیوی، پاناما، جمهوری دومینیکن، لهستان، افغانستان، سوئیس، سرزمینهای اشغالی، بحرین، رومانی، نیجریه، ارمنستان، ایرلند، هندوراس، گواتمالا، آذربایجان و غنا بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کردهاند.
تا ماه نوامبر تعداد قربانیان کرونا در آمریکا به بیش از ۲۰۸ هزار نفر میرسد
به گزارش ایلنا به نقل از سیانان، بر اساس پیشبینی مدل دانشگاه واشنگتن، تا ماه نوامبر تعداد قربانیان کرونا در آمریکا به بیش از ۲۰۸ هزار نفر میرسد.
۸۷۲ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و به این ترتیب تعداد کل قربانیان کرونا در این کشور به ۱۳۳ هزار و ۸۵۸ نفر رسید.
طی همین مدت، ۵۲ هزار و ۱۳۰ نفر نیز به این ویروس مبتلا شدند و تعداد کل مبتلایان به سه میلیون و ۹۳ هزار و ۷۷۲ نفر رسید.
یک میلیون و ۳۴۷ هزار و ۹۵۹ نفر پس از ابتلا به ویروس کرونا بهبود یافتهاند.
سازمان جهانی بهداشت:نگرانی در مورد شیوع طاعون در چین وجود ندارد
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: مورد مشکوک به طاعون خیارکی در چین به خوبی تحت کنترل قرار دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت مورد مشکوک به طاعون خیارکی در چین به خوبی تحت کنترل قرار دارد و پرخطر تلقی نمیشود.
مقامات محلی در منطقه مغولستان داخلی در چین روز یکشنبه پس از شناسایی مورد مشکوک به بیماری طاعون خیارکی در یکی از بیمارستانهای این منطقه، هشدار صادر کردند.
پیش از این در ماه نوامبر سال گذشته نیز چهار مورد ابتلا به طاعون در این منطقه شناسایی شده بود.
«مارگاریت هریس» سخنگوی سازمان جهانی بهداشت گفت: ما در حال نظارت دقیق روی شیوع این بیماری در چین هستیم و با مقامات چین و مغولستان همکاری نزدیک داریم.
وی تاکید کرد: در حال حاضر شرایط پرخطری احساس نمیشود اما به دقت در حال بررسی اوضاع هستیم.
به گزارش اسکای نیوز، طاعون خیارکی بیماری بسیار عفونی است که می تواند کشنده باشد و بیشتر از طریق جوندگان گسترش پیدا میکند.
- 19
- 6
کاربر مهمان
۱۳۹۹/۴/۱۸ - ۱۸:۳۰
Permalink