به گزارش مهر، علی رضا سلیمی، روز چهارشنبه در جلسه خبری که به صورت ویدئو کنفرانس، خاطرنشان کرد:متأسفانه ابتلای کادر درمان به کرونا (corona) چند برابر آحاد جامعه است.
او با اشاره به بالا بودن آمار ابتلا کادر بهداشتی و درمانی کشورمان، ادامه داد:این شرایط در تهران بسیار بیشتر است.
رئیس انجمن بیهوشی ایران، با عنوان این مطلب که تنها بیش از ۶ هزار نفر از نیروهای سلامت در تهران به کرونا مبتلا شده اند، بیان کرد:بیش از ۱۵۰ نفر در تهران در راه خدمت به بیماران جان خود را از دست داده اند.
سلیمی به درگیری متخصصین بیهوشی با بیماری کرونا اشاره نمود و ادامه داد:روز قبل یک متخصص بیهوشی با ۲۰ سال تجربه را از دست دادیم که جایگزین چنین افرادی سخت است.
وی افزود :بستری ۴ متخصص بی هوشی در یک اتاق بر اثر ابتلاء به کرونا، بسیار دردناک است.
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی ایران، از مردم خواست علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی که شامل ماسک زدن، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و شستن دست ها است، از حضور در تجمعات بدون رعایت پروتکل های بهداشتی خودداری کنند.
سلیمی با اشاره به نبود واکسن و دارو برای درمان بیماری کووید ۱۹ در دنیا، گفت:در شرایط حاضر تنها راه مبارزه با ویروس کرونا، رعایت پروتکل های بهداشتی است.
وی خاطر نشان کرد:ضرورت دارد پشتیبانی ها از کادر بهداشتی و درمانی درگیر کرونا عملیاتی شود. صرفا صرف تقدیر و تشکر، نمی تواند مشکلات نیروهای درگیر کرونا را حل کند. البته مسئولان عالی رتبه و مقامات ارشد نظام و کشور تاکنون حمایت های خوبی از تیم درمان به عمل آورده اند، اما لازم است این حمایت ها به رده های میانی مسوولان و مردم کشیده شود.
۱۹۰۰ مبتلا به کرونا و ۴ شهید در ناوگان اورژانس کشور
رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به افزایش ساعات کاری پرسنل اورژانس در بحران کرونا، گفت: تاکنون ۱۹۰۰ مبتلا به کرونا و ۴ شهید در بحران کرونا داشتیم؛ اما به رغم از چرخه خارج شدن موقت مبتلایان، بازهم از خدمت رسانی به بیماران عقب نماندیم.
به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند در مراسم افتتاح همزمان ۱۱۵ پروژه سازمان اورژانس کشور به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و تسلیت جانباختن شهروندان لبانی در حادثه روز گذشته، گفت: با کمک شخص وزیر بهداشت و نمایندگان مجلس سازمان اورژانس کشور شکل گرفت که باعث چابکی خدمات سازمان شد و به نحوی زمان رسیدن بر بالین بیمار حتی در جادههای روستایی کاهش چشمگیری داشته است. قبلا در تهران زمان رسیدن بر بالین بیمار به طور متوسط ۳۸ دقیقه بود که به ۱۴ دقیقه و در موتور آمبولانسها به زیر ۱۰ دقیقه رسیده است.
وی افزود:در حوادث ترافیکی شاهد کاهش آمار مرگ و میر هستیم؛ در حالی که سازمان بهداشت جهانی دو سال قبل ما را جزو کشورهای رده هشتم میگذاشت اما اکنون در رده الف قرار میگیریم و با کشورهایی مانند آلمان و ... مقایسه میشویم.
وی با اشاره به توسعه اورژانس هوایی کشور، تصریح کرد: از ۷ فروند اورژانس هوایی به ۴۵ فروند رسیدهایم که ۶۵ درصد مصدومین را مستقیما به اتاق عمل انتقال داده ایم؛ در حالی که در گذشته این ۶۵ درصد افرادی بودند که قبلا یا فوت میکردند و یا دچار عارضه میشدند.
کولیوند تاکید کرد: ۳۳۰ دستگاه موتور آمبولانس در حال خدمت رسانی در ناوگان اورژانس کشور هستند و همچنین قرارداد خرید هزار دستگاه دیگر نیز بسته شده است تا به کلانشهرها برسانیم.
وی درباره خدمات ارائه شده اورژانس در بحران کرونا، تصریح کرد: توانستیم با پذیرش دانشجویان به شکل ۲۴ ساعته کار کنیم. به یاد دارید که حتی در روزهای نخست همکاران ما هتلداری هم کردند. در این بحران شیفت کاری همکاران ما تغییر کرده است و به شکل ۲۴ ساعت کار و ۱۲ ساعت استراحت تغییر کرده است. تاکنون ۱۹۰۰ مبتلا به کرونا و ۴ شهید در بحران کرونا داشتیم؛ اما به رغم از چرخه خارج شدن موقت مبتلایان، بازهم از خدمت رسانی عقب نماندیم.
- 16
- 4