سه شنبه ۰۶ شهریور ۱۴۰۳
۱۷:۰۱ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۰۹۷۴
حوزه بهداشت و رفاه

در تهران بیمارستان ها تخت خالی ندارند!

کروناویروس,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بحرانی خواندن شرایط کرونا (corona) در تهران، گفت:به ندرت تخت خالی در بیمارستان ها پیدا می شود.

به گزارش مهر، هاشمیان، با اشاره به وضعیت بحرانی شیوع کرونا در تهران، افزود:تقریباً تخت های بیمارستانی، خصوصاً تخت های مراقبت های ویژه در اختیار بیماران کرونایی است و به ندرت در بیمارستانی تخت خالی پیدا می شود.

وی از افزایش تعداد بیماران کرونایی بستری در بخش مراقبت های ویژه خبر داد و اظهار کرد :تخت آی سی یو در بیمارستان قابل اضافه شدن نیست و متأسفانه روز به روز با افزایش بیماران و بار مراجعان روبرو هستیم.

هاشمیان افزود:تخت های مراقبت از بیماران بدحال و بیمارانی که به مراقبت های ویژه نیازمندند در بیمارستان های تهران رو به تکمیل است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره افزایش میزان مرگ و میرها بر اثر ابتلاء به کرونا (corona) در تهران، گفت:متأسفانه به دنبال شیوع گسترده بیماری کرونا (corona) ، با افزایش میزان فوتی ها نیز روبرو شده ایم.

هاشمیان، بی توجهی به توصیه های بهداشتی، عدم رعایت فاصله اجتماعی و تراکم بالای شهر تهران را از جمله مهمترین دلایل شیوع کرونا دانست و خاطر نشان کرد:با توجه به اینکه مردم بیشتر از گذشته از ماسک استفاده می کنند ولی رعایت نکردن فاصله اجتماعی به شیوع بیشتر اپیدمی کووید ۱۹ دامن زده است.

این فوق تخصص آی سی یو، نسبت به عدم استفاده از ماسک هشدار داد و گفت:حتی لحظه ای استفاده نکردن و برداشتن ماسک هم می تواند فرد را به کرونا مبتلا کند.

وی، درمان های دارویی و کمک درمانی را برای بهبود وضعیت بیماران مبتلا به کرونا (corona) موضوعی بسیار جدّي و با اهمیت دانست و توضیح داد:درمان مبتلایان به کرونا کاملاً جدی است و در این بین مسئله حفاظت و اکسیژن رسانی از بیشترین اهمیت برخوردار است.

هاشمیان، تأمین اکسیژن بیماران کرونایی را یکی از مهم ترین و مؤثرترین فاکتورهای درمان این افراد دانست و افزود:اکسیژن رسانی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ سطوح مختلفی دارند که باید با دقت انجام شود.

فوق تخصص آی سی یو خاطر نشان کرد :در کنار سایر درمان ها بحث های دارو درمانی نیز از جایگاه ویژه بهره مند است. دسته اول بیماری ها مربوط به عفونت های شدید باکتریایی می شود که برای این افراد آنتی بیوتیک تراپی انجام می شود ولی در حال حاضر بحث آنتی وایرال تراپی ها نیز مطرح است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پاسخ به این سؤال که استفاده از داروها تا چه میزان می تواند میزان مرگ و میرها را کاهش دهد، گفت:اطلاعات و تحقیقات کامل و جامعی درباره اثر گذاری دارو درمانی بر درمان کرونا (corona) وجود ندارد ولی صرفاً بوسیله دارو نمی توانیم مرگ و میرها را کاهش دهیم، استفاده از داروهای ضد ویروس توأم با اکسیژن درمانی به میزان چشمگیر میتواند مرگ و میرها را کاهش دهد.

هاشمیان تأکید کرد:در آخرین ژورنال های علمی و معتبر دنیا به اثبات رسیده، نیاز ۱۲ درصد از بیماران به آی سی یو بعد از استفاده از برخی داروهای ضد ویروس کاهش یافته ، این عدد، عدد قابل توجه و امید بخشی است.

وی استفاده از تجربیات غنی و دانشگاهی پزشکان و متخصصان کشور را برای درمان بیماران مبتلا به کرونا خواستار شد و گفت:برای کنترل این بیماری برخی محدودیت های درمانی خصوصاً در بخش های آی سی یو می تواند چالش هایی را ایجاد کرده و یا طول درمان و ماندگاری بیماران را افزایش دهد.

فوق تخصص آی سی یو، از تهیه برخی داروها در درمان و یا بهبود وضعیت بیماران کرونایی در بازار آزاد انتقاد کرد و هشدار داد:این داروها در بازار آزاد خارجی است و احتمالاً به صورت قاچاق و تقلبی وارد و باقیمت های نجومی به فروش میرسد بنابراین باید داروهای مؤثر دردرمان بیماران در پروتکل های درمانی بیمارستانها وارد شده و صرفاً با تشخیص پزشک متخصص در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی تجویز و مصرف شود.

وی ضمن اعلام این مطلب که دانشمندان بزرگ جهان و شرکت های بزرگ داروسازی در تلاش برای تولید دارو و یا واکسن مؤثر برای درمان ویروس کووید ۱۹ هستند، تأکید کرد:کشورهایی میتوانند در مهار این ویروس موفق باشند که به توصیه ها و آخرین دستاوردهای علمی دنیا اعتماد داشته باشند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به این که واکسن کرونا در صورت ورود به بازار جهانی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت، توضیح داد:بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی ایمنی و امنیت جهانی در برابر این ویروس زمانی ایجاد می شود که واکسیناسیون به گونه عمومی انجام شود.

وی در ادامه با بیان اینکه استفاده از ماسک راه مناسبی برای پیشگیری از کرونا و آنفلوانزا است توضیح داد:با رعایت بیشتر توصیه های بهداشتی می توانیم به میزان قابل توجهی از بار بیماری های عفونی و ویروسی شایع فصل سرما بکاهیم چرا که در غیر این صورت همپوشانی کرونا و آنفلوانزا (Influenza) می تواند چالش های جدی را برای حوزه درمان و بهداشت کشور ایجاد کند.

هاشمیان با اشاره به اینکه واکسینه شدن تمامی گروه ها در مقابل آنفلوانزا ضرورت ندارد بیان کرد :گروه های پرخطر همانند زنان باردار، افراد با سن بالا و کودکان زیر ۵ سال و کسانی که دچار نقص سیستم ایمنی بدن هستند باید از این واکسن استفاده کنند.

فوق تخصص آی سی یو با اشاره به اینکه واکسن آنفلوانزا به زودی در مدار توزیع قرار خواهد گرفت، گفت:گروه های در معرض به هیچ وجه نسبت به دیرکرد تزریق واکسن آنفلوانزا نگران نباشند و فقط تا توزیع عمومی توصیه های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

هاشمیان در ادامه با بیان اینکه همچنان از دست دادن حس بویایی و چشایی از مهم ترین عوارض و نشانه های کرونا است، تأکید کرد:زمان دقیق بازگشت حس بویایی و چشایی در افراد مختلف است ولی این احتمال که فردی برای همیشه حس چشایی یا بویایی خود را از دست دهد تقریباً صفر است.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی های هفته های آینده نباید بهانه ای برای تردد در سطح شهر و سفر رفتن شود بیان کرد :مردم با سفر رفتن و رفتارهای پرخطر به چرخش ویروس از شهری به شهر دیگر کمک می کنند، تیم درمان بعد از موج گسترده کرونا (corona) در هر استان و یا شهری منتظر رسیدن این موج به تهران است.

فوق تخصص آی سی یو، از بهبود اکثر بیماران مبتلا به کرونا (corona) خبر داد و افزود:این بیماری، اقلیتی که شامل سالمندان و گروه های پرخطر هستند را در دام خود گرفتار می کند بنابراین باید مراقب باشیم که یک فرد سالم، جوان و ناقل کرونا (corona) می تواند فرد دیگری را با بیماری زمینه ای و یا کهولت سن به کام مرگ بکشاند.

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش