شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۴ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۶۰۷
حوزه بهداشت و رفاه

هیچ بیمار کرونایی تا امروز در آمبولانس‌ها فوت نکرده است/ افزایش تست‌های روزانه کرونا به عدد ۴۰۰۰۰

وضعیت تستهای کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه هیچ بیمار کرونایی در آمبولانس‌ها جان خود را از دست نداده است، گفت: به عملکرد همکارانم در فوریت های پزشکی نمره عالی می‌دهم.

پیرحسین کولیوند، صبح یکشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: وظیفه ما در اصل شناسایی و پایش انواع مخاطرات و تهدیدهای نظام سلامت است و برای پایداری و مصون سازی منابع و افزایش قدرتمان در نظام سلامت وزارت بهداشت برنامه‌ریزی می‌کند و فرهنگ سازی و آموزش عمومی در برنامه‌های کارهایمان دارد.

وی افزود: تحقیقات شکل‌های جدیدی به خودش گرفته و برای تک تک موارد بیماری برنامه‌ریزی های متفاوتی انجام دادیم و کمیته‌های مختلفی را مانند کمیته غذا و دارو و کمیته خون و فرآورده خونی و غیره آمادگی خودمان را بالا برده‌ایم و برای هر تهدید احتمالی آماده هستیم.

کولیوند ادامه داد: سامانه و نقشه جامع و خطرپذیری کل کشور را آماده کردیم و می‌توانیم قالب تهدیدهایی که احتمال دارد در آن محل رخ دهد و نیازهای موجود را برآورد و آماده کرده‌ایم.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: همان طور که گفتم سیستم نوین و یکپارچه رصد را آماده کردیم، آموزش عمومی و تخصصی و مدیریتی برای کلیه دانشگاه‌ها در این راستا برگزار شده و به صورت مستمر ادامه پیدا می‌کند.

تهیه مستندات و درس آموخته‌های حوادث و بحران‌های کشور

کولیوند بیان کرد: یکی از کارهایی که در پدافند انجام می‌شود مستندسازی است، مثل درس آموخته‌هایی که در سیل، زلزله، اقدامات تروریستی و غیره داشتیم را به همکارانمان در دانشگاه‌ها منتقل می‌کنیم.

رئیس کمیته پدافند غیرعامل تصریح کرد: ساخت بیمارستان‌ها باید با نظر پدافند غیرعامل انجام شود و مطالعات در مباحث سایبری و نکات مهمی که از نظر تکنولوژی امکان دارد ما را تهدید کند انجام شده است.

وی ادامه داد: چیزی که خیلی مهم است بحث دیپلماسی سلامت است که ما این موضوع را پیگیری می‌کنیم و خیلی از چالش‌ها را مرتفع کرده‌ایم، همچنین پیگیر رمپ هایی هستیم که از مترو به مراکز ترومای بیمارستان‌ها انجام می‌شود و اورژانس می‌تواند از ظرفیت زیرزمینی این رمپ ها برای انتقال مصدومان استفاده کند.

ابتلای ۴۳۰۰ نفر از پرسنل اورژانس به کرونا و شهادت ۴ نفر

کولیوند ادامه داد: اورژانس الان خیلی شلوغ است و تعداد تماس‌ها بیشتر شده است، پرسنل اورژانس ۹ ماه است که مرخصی نرفتند و ۴ هزار و ۳۰۰ نفر به این بیماری مبتلا شدند و ۴ نفر شهید شدند.

رئیس سازمان اورژانس کشور در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا برای موج‌های ثانویه کرونا آماده نشده بودید که الان وضعیت آشفته ای از بیماری را در کشور نداشته باشیم، گفت: از همان ابتدا قبل از اینکه کرونا وارد کشور شود برای آن برنامه‌ریزی کرده بودیم و حتی نیاز به تجهیزات حفاظت فردی را اعلام کرده بودیم، البته برنامه‌ریزی های ما طبق پیش بینی پیش رفت و از فروردین و اردیبهشت که شرایط آرام شد مسئولان ما به طور مرتب اعلام می‌کردند که در پاییز وضعیت سخت‌تری از این بیماری را داریم و به خاطر همین است که الان بیمارستان‌های ما بیشتر از پیش درگیر هستند.

وی ادامه داد: همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند و وزارت بهداشت دست تنها نماند و باید از نظر ماسک و مسائل بهداشتی مردم خیلی بیشتر از قبل رعایت کنند. علیرغم اینکه اورژانس برای تجهیز وسایلش در تحریم است سعی کردیم به بهترین نحو به بیماران خدمات ارائه دهیم اورژانس را علیرغم تحریم تکمیل می‌کنیم تجهیزات را هیچ بیماری پشت در بیمارستان‌ها نمانده است.

رئیس کمیته پدافند غیرعامل در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه عملکرد فوریت‌های پزشکی را چگونه ارزیابی می‌کنید، تصریح کرد: در رابطه با عملکرد فوریت‌های پزشکی در شرایط کرونایی رتبه عالی را به همکارانم نسبت به کشورهای دیگری که درگیر کرونا هستند می‌دهم.

نیروهای جهادی در تمامی مراکز درمانی می‌توانند حضور داشته باشند

وی با اشاره به حضور نیروهای جهادی در مراکز درمانی ادامه داد: نیروهای جهادی همه جا می‌توانند حضور داشته باشند و البته که هر جا نیروهای جهادی وارد شدند ما موفق تر بوده‌ایم.

کولیوند با اشاره به مبحث پدافند غیر زیستی گفت: در پدافند زیستی آن چیزی که مهم است این است که سلامت پایدار ایجاد کنیم و بعد افزایش قدرت بازدارندگی داشته باشیم همچنین باید بتوانیم آستانه تحمل نظام سلامت را در مرحله محلی و استانی بالا ببریم.

کمترین پاداش به پرسنل فوریت‌های پزشکی داده شده است

رئیس اورژانس کشور با اشاره به پرداخت پاداش کرونا به کادر درمان گفت: کمترین پاداش و کمترین پرداختی‌های به فوریت‌های پزشکی پرداخت شده و علیرغم پیگیری‌های وزیر بهداشت هنوز بودجه‌ای برای پاداش به همکارانمان به ما داده نشده است.

وی با اشاره به شیوع مجدد کرونا در کشور گفت: یکی از دلایل ابتلاء و شیوع مجدد کرونا در کشور عدم رعایت نکات بهداشت فردی است، همه ما باید دست به دست هم بدهیم تا این شیوع این بیماری کاهش پیدا کند.

رئیس کمیته پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: شما می‌بینید که وقتی یکی دو روز کشور تعطیل می‌شود هیچ فردی در خانه نمی‌ماند و همه به مسافرت می‌روند و رفت و آمدها در شهرها ادامه دارد، اینجا است که مردم خود باید پای کار بیایند تا بیشتر از این به این بیماری مبتلا نشویم.

هیچ بیمار کرونایی در آمبولانس‌ها برای رسیدن به مراکز درمانی سرگردان نبوده است

کولیوند با اشاره به شایعاتی که در مورد سرگردانی بیماران کرونایی در آمبولانس‌ها برای رسیدن به مراکز درمانی گفت: تا به امروز هیچ آمبولانسی را نداشتیم که سرگردان باشند و با مریض در خیابان‌ها بچرخد، آمبولانس‌ها قبل از اینکه مریض را تحویل بگیرند با بیمارستان‌ها هماهنگ می‌شوند و مریض به هیچ عنوان در آمبولانس‌ها سرگردان نیستند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه چه تعداد از بیماران کرونایی در آمبولانس‌ها قبل از اینکه به مراکز درمانی برسند جان خود را از دست داده‌اند، گفت: تا به امروز هیچ بیمار کرونایی داخل آمبولانس‌ها قبل از اینکه به بیمارستان برسد جان خود را از دست نداده است.

رئیس اورژانس کشور در پایان گفت: ما از تکنسین‌های ویژه ای برای خدمات دهی به بیماران کرونایی استفاده می‌کنیم و به هر قیمتی شده است بیماران کرونایی را به مراکز درمانی می‌رسانیم و اجازه نمی‌دهیم ثانیه از وقت خدمات دهی به بیماران تلف شود.

افزایش تست‌های روزانه کرونا به عدد ۴۰۰۰۰ / بزودی از تست‌های آنتی‌ژن استفاده خواهیم کرد

فارس نوشت: رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: تست های تشخیص آنتی ژن ها با نتایج تشخیص بسیار سریع از حضور ویروس کرونا در بدن قرار است در ماه های اولیه ورود به کشور در مراکز بهداشتی درمانی دولتی مورد استفاده قرار گیرند.

وضعیت تستهای کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

علیرضا بیگلری در گفت‌وگو با برنامه تهران کلینیک رادیو تهران درباره پیشینه فعالیتی انستیتو پاستور ایران با اشاره به اینکه این مرکز وارد قرن دوم فعالیت خود شده و طی قرن گذشته همواره همراه و همیار مردم بوده است گفت: انستیتو پاستور ایران از روز اول آمادگی خود را برای تشکیل شبکه تشخیص کشوری ویروس کرونا اعلام کرده و پس از ایجاد این شبکه تا به امروز هدایت آن را به نحو احسن انجام داده است.

وی افزود: در ابتدای شیوع این بیماری روزانه کمتر از ۱۰۰۰ تست تشخیص کرونا در ایران انجام می شد که با راه اندازی تعداد کثیری آزمایشگاه در اقصی نقاط ایران در حال حاضر حدود ۳۰۰ آزمایشگاه در این زمینه فعالیت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت تست تا اردیبهشت ماه سال جاری به ۳۰ الی ۴۰ هزار تعداد رسید. با توجه به اینکه تا به امروز راه درمانی برای این بیماری پیدا نشده است، بهترین راه برای پیشگیری از شیوع آن تشخیص افراد ناقل است که به واسطه انجام تست صورت می گیرد.

بیگلری در ادامه به دستور رئیس جمهور مبنی بر افزایش ظرفیت انجام تست در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر روزانه ۴۰ هزار تست در سراسر کشور انجام می‌شود که به دستور رئیس جمهور تعداد این تست ها افزایش خواهد یافت. وزارت بهداشت در اهداف خود با برنامه ریزی های صورت گرفته این تست ها را به ۱۰۰ هزار در روز خواهد رساند  که البته تحقق این دورنگاه نیازمند تامین منابع کیت‌های تستی است.

وی تاکید کرد: انجام تست زمانی ارزشمند است که افراد ناقل پس از انجام تست و دریافت نتیجه خود را قرنطینه کامل کنند.  

رئیس انستیتو پاستور ایران اشاره کرد: تست کرونا در تمام مراکز بهداشتی و درمانی کشور و مراکز ۱۶ ساعته برای کسانیکه مجوز پزشک دارند به صورت رایگان صورت می گیرد و پیگیری این روند برای دیگر اعضاء خانواده آنها که مشکوک به کرونا هستند هم انجام می شود.

وی با تاکید بر اینکه این خدمات در بیمارستانهای دولتی تنها به بیماران بستری شده ارائه می شود گفت: فردی به میل خود تصمیم می گیرد که تست دهد. در این شرایط آزمایشگاه های خصوصی که مجوز تایید انستیتیو پاستور را دارند می توانند این تست را انجام دهند.

 بیگلری افزود:. بسیاری از افراد علی رغم عدم تجویز پزشک به طور خودسرانه به مراکز آزمایشگاهی جهت انجام تست مراجعه می کنند، غافل از اینکه این اقدام به دلیل آلوده بودن مراکز آزمایشگاهی و تست به خودی خود می تواند خطر آفرین باشد و فرد را آلوده کند. تست های مداوم و پشت سر هم فاقد ارزش هستند.

وی در ادامه با اشاره به تست های آنتی ژن گفت: سازمان جهانی بهداشت تست های جدیدی را مبتنی بر تشخیص آنتی ژن ها با نتایج بسیار سریع معرفی کرده است و تست های آنتی بادی را نامعتبر شمرده است. تست آنتی ژن در واقع توانایی تشخیص ذرات ویروسی را در بدن دارد و ما نیز در حال آماده سازی شرایط برای افزایش ظرفیت تست ها به واسطه تست های آنتی ژن هستیم.

بیگلری خاطرنشان کرد:  تست‌های آنتی ژن وارداتی در ماه های اول به تنها در اختیار مراکز بهداشتی درمانی دولتی  قرار می گیرد و برای بیماران سرپایی استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تست های آنتی بادی ۱۴ روز گذشته بیمار را نشان می دهند گفت: این تست ها نباید با تست های تشخیص بیماری اشتباه گرفته شود؛ اما تست های آنتی ژن مبتنی بر حضور فعلی ویروس در بدن ساخته شده اند.

بیگلری با اشاره به اینکه کرونا یکی از پیچیده ترین ویروس های صد سال گذشته است اظهار داشت:  ما با ویروسی مواجه هستیم که هیچ سابقه و اطلاعاتی از آن نداریم به همین دلیل اکیدا توصیه می شود از تست های خانگی که مبتنی بر آنتی بادی در بدن است استفاده نشود . این تست ها مبنای تشخیصی ندارند و تنها در مطالعات و تحقیقات پژوهشی به کار می روند.

  • 20
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش