دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۰۷۲۶
حوزه بهداشت و رفاه

افزایش پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان های تهران/ شروط فعالیت تالارها در شهرهای زرد و آبی

وضعیت کرونا در تهران و بازگشایی تلالارهای عروسی,کرونا
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، از شیب ملایم رو به افزایش پذیرش بیمارستانی بیماران کرونایی در تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، درباره وضعیت کرونا در استان تهران اظهار کرد: تعداد موارد جدید بستری شده در ۲۴ ساعت گذشته ۲۵۲ مورد بوده که حدود ۹۰ نفر از آنها در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده اند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد کلی بستری در تهران ۱۹۶۶ بیمار است و این در حالی است که در هفته قبل به کمتر از ۱۸۰۰ نفر نیز رسیده بودیم.

زالی گفت: ۷۷۷ بیمار از این ۱۹۶۶ نفر، در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی با بیان اینکه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۰ نفر از بیماران ترخیص شده اند، افزود: آمارها حاکی از آن است که با یک شیب نسبتاً ملایم هم در بخش سرپایی بهداشتی و درمانی و هم بخش سرپایی عمومی در مجموعه بیمارستان‌های تهران با افزایش رشد رو به رو بوده ایم.

زالی تاکید کرد: با ادامه این روند قطعاً لازم است که محدودیت‌های بیشتری اعمال کنیم؛ با توجه به اینکه در تهران نوسانات آماری زیادی وجود دارد، اگر در روزهای آینده نیز همین الگو تکرار پذیر باشد و فرآیند پذیرش بیمارستانی رو به افزایش باشد باید هشدارهای لازم برای تغییر رنگ شهر اعلام شود.

وی ادامه داد: تجربه خیز سوم کرونا در تهران نشان داد که پرشدن بیمارستان‌ها و افزایش تعداد بستری‌های روزانه در زمان کمتر از ۱۰ روز اتفاق افتاد و در یک بازه زمانی ۱۰ روزه به اوج رسیدیم، بنابر این حدس میزنیم اگر در تهران خیز جدیدی شکل بگیرد ممکن است با سرعتی بیش از گذشته و با فواصل خیلی کوتاه‌تر شاهد افزایش میزان مراجعان بستری بیمارستانی باشیم.

وی با بیان اینکه وضعیت تهران مانند ادوار گذشته شکننده و ناپایدار است، هشدار داد: اگر خیز آتی اتفاق بیفتد در زمان خیلی کوتاه‌تری آمار روزانه، به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران افزود: درباره بیماری کرونا دو مسئله وجود دارد، یکی ریشه کن شدن بیماری است که اساساً در عرصه جهانی تا امروز منتفی است و در هیچ کجای جهان راجع به ریشه کن شدن قطعی کرونا صحبتی نیست.

وی ادامه داد: بحث دیگر، کاهش جدی آمار به گونه‌ای که موجب دفع ویروس از محیط اجتماع شود است که در حال حاضر هیچ یک از این دو اتفاق در تهران و در کشور نیفتاده است؛ بنا بر این چون افول قطعی بیماری در تهران و بسیاری از شهرستانها اتفاق نیفتاده است، بسیار تصمیم زودهنگامی است که فکر کنیم به انتهای کرونا رسیدیم؛ فعلاً معلوم نیست بشر چه زمانی به انتهای کرونا خواهد رسید زیرا این ویروس بر خلاف اسلاف خود، مطلقاً دچار سقط خود به خودی در طبیعت نیست و کماکان در محیط‌های طبیعی به حیات خود ادامه می‌دهد.

زالی با تاکید بر ضرورت خودداری از هرگونه ساده انگاری درباره کرونا، گفت: بنابر گزارشات دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران عدد مجموعه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به عدد ۷۲/۳ درصد رسیده است که نسبت به عدد ۸۰ درصد در هفته گذشته، کاهش یافته است.

وی افزود: متأسفانه در تهران به رغم رعایت بسیاری از پروتکل‌ها مهمترین عامل مخدوش کننده پارامترها، بحث فاصله گذاری اجتماعی به ویژه در محیط‌های جمعی، محیط‌های مرکزی شهر و به ویژه در وسایل حمل و نقل عمومی است که کماکان یک معضل جدی و لاینحل است.

زالی یادآور شد: شاید مهم‌ترین بخشی در تهران دستخوش تغییر می‌شود و باعث می‌شود آمار ما به شدت کاهش یابد بحث فاصله گذاری اجتماعی در وسایل حمل و نقل عمومی به خصوص مترو است.

وی با ابراز نگرانی نسبت به تجمع و ازدحام جمعیت در شهر، افزود: بین تجمع و افزایش تصاعدی بیماری کرونا یک نسبت کاملاً مستقیم وجود دارد.

زالی با بیان اینکه انتظار می‌رفت در طول یک سال اخیر با استفاده از روش‌های مدرن مجازی از ازدحام جمعیت جلوگیری شود، گفت: در خطوط مترو تهران نیز ازدحام جمعیت به شکل برابر باز توزیع نشده است و در بعضی از خطوط ازدحام بیشتر از سایر حد متعارف اتفاق می‌افتد و این مسئله‌ای نگران کننده است.

وی تاکید کرد: باید برای شهروندان تهرانی یک الگوی متفاوت زیستی در عرصه خدماتی، اجتماعی و اقتصادی قائل شویم، کرونا فعلاً با ما خواهد بود و ما لاجرم باید یک الگوی زیستی جدیدتری را تجربه کنیم.

زالی ادامه داد: در برخی از روزهای هفته گذشته بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بار ترافیکی بیشتر از هفته‌های قبل را شاهد بوده ایم که همه از عوامل نگران کننده‌ای است که ممکن است به استمرار سرایت و بقای ویروس کمک کند.

وی در پایان با اشاره به آثار اجرای طرح شهید سلیمانی در به حداقل رساندن گردش ویروس کرونا در تهران، تاکید کرد: اما این شلوغی‌ها ممکن است دوباره ویروس خفته را بیدار کند و موجب شود که ما با بازچرخش جدی تر ویروس مواجه شویم.

شروط فعالیت تالارها در شهرهای زرد و آبی / طول برگزاری مراسم، حداکثر ۳ ساعت

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ضمن تشریح پروتکل‌های مربوط به بازگشایی تالارهای پذیرایی، گفت: تالارهای پذیرایی با تعداد محدود نفرات، مجاز به فعالیت هستند؛ بطوری که در مناطق آبی حداکثر تعداد مجاز پذیرش مهمان ۷۵ نفر و در شهرهای زرد ۵۵ نفر در هر سالن است.

وضعیت کرونا در تهران و بازگشایی تلالارهای عروسی,کرونا

مهندس محسن فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شیوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تالارهای پذیرایی، گفت: به توافق رسیدیم که تالارها با ظرفیت درصدی فعالیت نکنند؛ زیرا امکان کنترل کد ملی برای تالارها وجود ندارد. از طرفی ممکن است فردی دعوت شود و با همراه اضافه به سالن برود و... پس عملا امکان کنترل کد ملی برای تالارها فراهم نیست و بنابراین احتمال حضور فرد بیمار در تالار پذیرایی وجود دارد.

فرهادی تاکید کرد: تالارهای پذیرایی نمی‌توانند صندلی ثابت برای کسی درنظر بگیرند و امکان جابجایی صندلی و افراد وجود دارد. بنابراین تالارهای پذیرایی با تعداد نفرات مجاز به فعالیت هستند؛ یعنی در منطقه آبی حداکثر تعداد مجاز پذیرش مهمان ۷۵ نفر و در شهرهای زرد ۵۵ نفر در هر سالن است.

وی تاکید کرد: همچنین طول مراسم نهایتا ظرف مدت ۳ ساعت باید به اتمام برسد. در تالارهایی که فضای باز دارند ( باغ تالار) این تعداد ظرفیت در نظر گرفته شده می‌تواند دو برابر شود.‌

وی با اشاره به اینکه داشتن تهویه شرط اساسی بازگشایی تالارها است، اظهار کرد: سالن‌هایی که تهویه مناسب ندارند مجاز به فعالیت نخواهند بود. در ضمن  اتحادیه تالارهای پذیرایی موظف شدند کتبا لیست تالارهایی که مجاز به فعالیت هستند را به دانشگاه علوم پزشکی محدوده مربوطه تحویل دهند و بازرسان ما در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی موظف هستند به تالارها رفته و تطبیق تالار با شرایط رعایت پروتکل‌ها را چک کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، تصریح کرد: شاغلین تالارهای پذیرایی بویژه کسانی که مشغول پذیرایی هستند باید دستکش و ماسک داشته باشند. همچنین انجام هفتگی رپید تست‌ها برای شاغلین تالارها نیز ضروری است.

وی افزود: بر اساس اطلاعات ما برخی تالارها پیش از اعلام پروتکل‌ها به شکل شتابزده و بر اساس درصد ظرفیت، بازگشایی کردند که این موضوع به هیچ عنوان مورد تایید ما نیست و تنها ظرفیت تعداد نفرات مورد تایید ما است.

  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش