میثم مردسلطانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت:برخی مدعی مبتلا نشدن افراد سیگاری و معتاد به کرونا هستند که این گفته علمی نیست و صحت ندارد.
او خاطر نشان کرد :برخی افراد تصور می کنند در یک دوره به کرونا مبتلا شده اند حال آنکه ۹۰ درصد افرادی که به صورت خفیف تا متوسط به کرونا مبتلا میشوند متوجه بیماری خود می شوند و درصد کمی متوجه بیماری نمی شوند.
معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه این تصورات و اطلاعات غلط باورهای نادرستی ایجاد می کند، بیان کرد:افرادی که به کرونا مبتلا میشوند ممکن است دوباره هم مبتلا شوند ضمن اینکه قابلیت های کرونای انگلیسی بالا رفته و ممکن است واکسن های موجود را نیز دور بزند.
وی با توصیه محدود کردن ارتباطات خانوادگی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی گفت:تا زمانی که ۸۰ درصد مردم با واکسن و ابتلا ایمن نشوند نمی توانیم خیال راحتی داشته باشیم.
مردسلطانی با بیان اینکه دورهمی خانوادگی عامل ۶۰ درصد انتقال کرونا در دزفول است، گفت:۱۷ تا ۴۷ درصد افراد در کل دنیا از طریق ارتباط خانوادگی به کرونا (corona) مبتلا می شوند که این آمار در دزفول بالای ۶۰ درصد است.
او با بیان اینکه ارتباط خانوادگی باعث سرایت کرونا از افراد بزرگسال به کودکان می شود، افزود:هنگامی که آموزش ها به عمل و تغییر رفتار ختم نشود، اثربخشی ندارد.
معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد افراد جامعه محتوای ماده ژنتیکی ویروس کرونا را هم می دانند، اظهارداشت:۱۰۰ درصد مردم از ضرورت استفاده از ماسک برای جلوگیری از ابتلای کرونا آگاه هستند ولی فقط ۵۰ درصد ماسک می زنند و در واقع این آگاهی به تغییر رفتار منتهی نشده است.
دزفول در وضعیت قرمز کرونا قرار دارد و تاکنون ۲ مورد ابتلا به کرونای انگلیسی در این شهرستان ثبت شده است.
- 14
- 3