محمدرضا رئوفی روز شنبه در گفتگو با ایرنا افزود:فعلا جهش ویروس کرونا، سرعت انتقال بیماری را افزایش داده براین اساس تعداد ذرات کمتر ویروس با غلظت کمتر( به علت افزایش چسبندگی به دیواره سلولی) میتواند سبب علائم بالینی شدید بیماری شود.
ایمنی بدن بهبودیافتگان کرونا در مواجه با ویروس از ۲ تا ۶ ماه متغیر است
دانشیار دانشکده علوم پزشکی تربیت مدرس در باره بهبودیافتگان کرونا نیز گفت:بدن بعضی مبتلایان به کرونا بعد از بهبود به جهت کاهش میزان آنتی بادی تولیدشده که علیه کرونا ویروس عمل می کند، ایمنی نمی یابد و گاها فرد دو ماه بعد از بهبود نیز بیمار خواهد شد.
رئوفی اعلام کرد :اما بدن برخی بهبودیافتگان کرونا به علت رشد آنتی بادی تولیدی مقاوم شده و گاه تا ۶ ماه هم در رویارویی با این ویروس مصون می ماند.
به گفته این دکتری فیزیولوژی پزشکی، این مصونیت باتوجه به سیستم ایمنی بدن (Système immunitaire) هر شخص و همچنین میزان آنتی بادی ترشح شده متفاوت است.
بهبودیافتگان کرونا در مقابل کویید- ۱۹ آسیب پذیرترند
وی با بیان اینکه ویروس کرونا سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند، یادآور شد :اما بهبودیافتگان کرونا عمدتا به علت ضعف ناشی از شرایط بیماری، احساس استرس و نگرانی و عدم ریکاوری کامل، در رویارویی با این بیماری( برای بار دوم ) آسیب پذیرتر بوده و علائم شدیدتری را تجربه می کنند.
رئوفی همینطور در باره تاثیر ماسک بر پیشگیری از شیوع کرونا گفت:انتقال این بیماری از طریق چشم مستلزم ورود تعداد بالای ذرات آلوده است، بنابراین استفاده از ماسک استاندارد( که از ورود این ذرات به بینی و دهان جلوگیری می کند) به میزان چشمگیری از انتقال کرونا پیشگیری خواهد کرد.
ماسک باید بینی، دهان و چانه را بپوشاند
وی همینطور با بیان اینکه این ماسک باید بینی، دهان و چانه را بپوشاند، اضافه کرد:در فضاهای عمومی باز یا بسته دارای تهویه هوا ماسک کفایت می کند، اما در بعضی اماکن نظیر بخش های کرونایی مراکز درمان استفاده از عینک محافظ نیز ضروری است.
رئوفی افزود:به طورمثال ، در یک فضای عمومی با حضور چند بیمار مبتلا به کرونا، علیرغم استفاده از ماسک، احتمال ابتلا از طریق چشم نیز وجود خواهد داشت.
- 15
- 3