حمیده امینی روز جمعه در گفتگو با ایرنا به توصیه های تغذیه ای برای پيشگيري از بیماری های تنفسی و کرونا اشاره و اظهارکرد: مصرف انواع منابع غذایی دارای ویتامین ها و پروتیئن ها از ابتلا به بیماری کرونا جلوگیری می کند.
او مصرف سبزی و سالاد، پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین سی مانند انواع کلم، گل کلم، شلغم، انواع فلفل را در تأمین ویتامین C بدن بسیار مؤثر دانست و ادامه داد: از هویج و کدو حلوایی، جوانه گندم، ماش و سیر در رژیم غذایی (diet) روزانه استفاده کنید همینطور در غذاهای روزانه پیاز خام بهمراه غذا استفاده و از مصرف غذاهای فست فودی خودداری شود.
امینی با بیان این که عملکرد دستگاه ایمنی بدن نقشی مهمی در پيشگيري از بیماریهای تنفسی من جمله بیماری ویروس کرونا دارد گفت: در زمانی به سر می بریم که باید با بیماری کرونا مبارزه کرد تا به آن دچار نشویم لذا سو تغذیه و نداشتن تغذیه درست میتواند عامل ابتلای افراد به ویروس کرونا باشد.
امینی مصرف انواع میوه ها را در تأمین ویتامین c توصیه و مطرح کرد: این ایام تمامی اشخاص در سنین مختلف از بچه های زیر۵ سال تا مادران باردار و سالخوردگان باید هرروز سبزی یا سالاد همراه با آبلیمو یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
او خاطرنشان کرد: رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی ها (آهن و روی) و پروتئین نقش مهمی در پيشگيري و ابتلا به بیماری ویروس کرونا دارد.
کارشناس تغذیه افزود: در کنار رعایت رژیم رنگین کمانی (انواع سبزیجات و میوه جات) به مصرف مواد غذایی پروتئینی هم بپردازید و از مصرف غذاهای خام و ناپز جلوگیری شود.
او گفت:معمولاً بعضی افراد گوشت مرغ و گوشت قرمز را کمی می پزند و یا تخم مرغ را بصورت عسلی مصرف می کنند که در شرایط حاد امروز که ویروسکرونا وجود دارد این غذاها بصورت کامل پخته و مصرف شود.
امینی گفت: مصرف مایعات به خصوص مایعات گرم، دم نوش ها و نوشیدنی های ولرم هم توصیه می شود، مردم مناطق گرمسیر نیز باید بیشتر مایعات مصرف کنند.
- 19
- 6