به گزارش مهر به نقل از ساینس دیلی، اگرچه برخی از رستوران ها غذاهای با کیفیت بالا ارائه میدهند، ولی کیفیت رژیم غذایی برای وعده های غذایی خارج از خانه، به ویژه از فست فودهای زنجیره ای، معمولاً در مقایسه با وعده های غذایی پخته شده در خانه پایین است.
شواهد نشان داده است که وعده های غذایی خارج از خانه دارای چگالی انرژی، چربی و سدیم بالایی هستند و میزان میوه، سبزیجات، غلات کامل و مواد مغذی محافظ مانند فیبرهای غذایی و آنتی اکسیدان ها در آن ها کم تر است.
«وی بائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آیووا، در این باره می گوید: «شواهد نشان می دهد که غذا خوردن در خارج از خانه با افزایش خطر بیماری های مزمن مانند چاقی و دیابت و نشانگرهای زیستی سایر بیماری های مزمن همراه است.»
محققان داده های حاصل از پاسخ به پرسشنامه هایی را که طی مصاحبه های حضوری خانگی از ۳۵, ۰۸۴ فرد بزرگسال ۲۰ سال به بالا را از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ تجزیه و تحلیل کردند. پاسخ دهندگان عادات غذایی خود را از جمله دفعات خوردن وعده های غذایی تهیه شده در خارج از خانه گزارش کردند. سپس محققان این گزارشات را با گزارشات مرگ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ مرتبط کردند.
محققان خطر مرگ در بین شرکت کنندگانی که معمولاً بیرون از منزل غذا می خوردند (دو وعده یا بیشتر در روز) را با افرادی که به ندرت بیرون غذا می خوردند (کمتر از یک وعده در هفته) مقایسه کردند. آن ها مشاهده کردند خطر مرگ به هر دلیل در افرادی که عمدتا بیرون غذا می خوردند ۱.۴۹، مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی ۱.۱۸ و مرگ ناشی از سرطان ۱.۶۷ درصد بود.
محققان تأکید می کنند که مصرف مکرر وعده های غذایی خارج از خانه یک عادت سالم نیست و باید مردم را ترغیب کرد که وعده های غذایی بیشتری را در خانه تهیه کنند.
- 15
- 5