به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از نیویورک تایمز، همه گیری کرونا تاکنون بیش از ۲۱۱ میلیون نفر را در جهان آلوده کرده است. گرچه واکسیناسیون عمومی در بسياري از کشور ها آغاز شده است، اما هنوز هم نرخ مرگ و میر ناشی از این همه گیری بالاست.
ساده ترین راهکار مقابله با این همه گیری پيشگيري است. استفاده از ماسک، رعایت شیوه نامه های بهداشتی، و شستن مرتب دست ها با آب و صابون از توصیه های اصلی متخصصان است. با این حال، از آنجا که افراد زیر ۱۸ سال کمتر به کرونای شدید مبتلا شده و علائم این بیماری را بروز می دهند ، انتقال ویروس از این افراد به افراد سالم زیاد است.
محققان به تازگی به اطلاعات جدیدی در این رابطه دست یافته اند. دانشمندان کانادایی در مطالعات خود مشاهده کردند نوزادان و خردسالان میتوانند ویروس کرونا (corona) را بیشتر از نوجوانان در خانه منتشر کنند. محققان می گویند اگر خردسالان به کووید ۱۹ مبتلا شوند آن را با سهولت بیشتری به سایر افراد خانواده منتقل می کند.
دانشمندان درباره چرایی این موضوع می گویند، گرچه نوجوانان بیشتر احتمال دارد که از محیط خارج ویروس کرونا را به داخل منزل منتقل کنند، ولی نوزادان و خردسالان از آنجا که نیازمند توجه بیشتر به ویژه در آغوش کشیدن و نگهداری هستند در صورتی که به کووید ۱۹ مبتلا شوند سایر اعضای خانواده را به راحتی آلوده می کنند.
این یافته ها باعث بروز جنجال دوباره درباره بازگشایی مدارس و مهد کودک ها شده است. در صورتی که خردسالان در این اماکن به ویروس کرونا آلوده شوند، خطر انتقال به بزرگسالان افزایش می یابد. متاسفانه همه گیری کرونا باعث محبوس شدن کودکان در خانه، نرفتن به مدرسه و بازي نکردن با خردسالان هم سالشان شده است.
در این موارد توصیه عمومی این است که به خردسالان در منزل توجه بیشتری کرده و فرآیند آموزش و بازی کردن با آنها را خود انجام دهید. همچنین کودکان را از تماس با افراد مشکوک به کرونا برحذر داشته و به بهداشت آنها توجه کنید.
- 11
- 3