به گزارش فارس، نتایج یک بررسی جدید نشان می دهد، نوع دلتا نه تنها کودکان را بیمارتر نمی کند، بلکه پاسخ ایمنی ثانویه بعد از عفونت قوی تر از بعد از تزریق واکسن است.
در ابتدای امسال ، تیم تحقیقاتی متوجه شدند نوع آلفا ویروس بنظر نمیرسد کودکان را نسبت به شکل اولیه آن که برای اولین بار در چین مشاهده شد، بیمارتر کند. داده های جدید همچنین نشان می دهد که کودکان در همه گیری سویه دلتا بیشتر از نوع آلفا مبتلا نمی شوند.
پژوهشگران با انتشار مقاله خود در مجله« medRxiv» گفتند:داده های ما نشان می دهد ویژگی های بالینی کووید ۱۹ ناشی از نوع دلتا در کودکان به انواع دیگر کووید ۱۹ بسیار مشابه است.
به نظر میرسد ، این امر با اطلاعات گزارش شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده ( CDC) مرتبط است. روشل والنسکی، مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در بیانیه ای در خصوص موج دلتا بیان کرد:« اگرچه ما موارد بیشتری را در کودکان مشاهده می کنیم، ولی این مطالعات نشان داد که شدت بیماری در کودکان افزایش نیافته است؛ در صورتیکه کودکان بیشتری به بیماری کووید- ۱۹ مبتلا میشوند به این علت است که موضوعات بیشتری از ابتلا در جامعه وجود دارد ».
بررسی ها نشان می دهد، چشم پوشی از اینکه آنتی بادی ها توسط عفونت یا واکسن ایجاد می شوند ، سطح آن ها در بسیاری از اشخاص ظرف شش ماه کاهش می یابد، ولی در صورت برخورد بدن با ویروس، لنفوسیت های بی آماده تولید آنتی بادی های جدید می شوند.
لنفوسیت های بی، لنفوسیت هایی از سیستم ایمنی بدن هستند که در مقابل پاتوژن هایی مثل ویروس ها آنتی بادی تولید می کنند. این لنفوسیت ها در ایمنی هومورال نقش دارند که همراه با ایمنی سلولی، مکانیسم دفاع اختصاصی را تشکیل می دهند.
- 10
- 6