به گزارش مهر، پژوهشگران مرکز سرطان دانشگاه تکزاس، داده هایی را در خصوص پیامدهای گوناگون کووید برای بیماران سرطانی جمع آوری کردند.
آن ها متوجه شدند بیماران سرطانی که در سه ماه گذشته هر نوع درمانی را برای بیماری سرطان شأن دریافت نموده اند ، ۷۴ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از کروناویروس و ۶۹ درصد بیش از افراد بدون سرطان به بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه( ICU) نیاز دارند.
بیمارانی که تحت درمان با شیمی درمانی یا شیمی ایمونوتراپی قرار گرفتند، بیشتر در معرض خطر بودند، هرچند پژوهشگران علت آنرا توضیح ندادند.
جالب بود که اشخاص مبتلا به سرطان که اخیراً تحت درمان قرار نگرفته بودند، در معرض خطر بالای پیامدهای جدی ناشی از کووید ۱۹ قرار نداشتند.
به گفته پژوهشگران، یافته ها به این معناست که بیماران سرطانی مبتلا به کووید ۱۹ نمی توانند همه یکسان درمان شوند زیرا امکان دارد بسته به درمان اخیر تومورهایشان نیازهای بسیار متفاوتی داشته باشند.
بیماران سرطانی که طی سه ماه قبل از ابتلاء به کووید ۱۹ تحت درمان قرار گرفته بودند، در معرض خطر بسیار بالاتری از این ویروس بودند، ۷۴ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ و ۶۹ درصد بیشتر با احتمال بستری در ICU مواجه بودند، درحالیکه میزان مرگ و میر و مراجعه به ICU در بیماران سرطانی که اخیراً تحت درمان قرار نگرفته بودند با بیماران غیر سرطانی یکسان بود.
- 14
- 5