به گزارش ایرنا، احمد وثوق روز سه شنبه در نشست خبری فعالیت های درمانی پژوهشگاه رویان افزود: این طرح در حیوانات انجام شده و تا حدی به نتیجه رسیده و نیازمند استمرار تحقیقات در ایران و سایر مراکز تحقیقاتی دنیا است تا نتیجه آن در انسان مورد بهره برداری قرار گرفته و قدرت باروری به زوج های نابارور برگردانده شود.
وی ادامه داد که پژوهشگاه رویان با همکاری دانشمندان علوم پایه و سلول های بنیادی، همپای مراکز تحقیقاتی معتبر دنیا در این زمینه در تلاش است تا بتواند خدمات مناسب را به این زوج ها ارایه دهد.
وثوق ادامه داد که سلول های بنیادی برای درمان بیماری های صعب العلاج، آینده روشنی را برای جوامع بشری ترسیم کرده است و این امیدواری به وجود آمده که از ظرفیت این دانش برای درمان زوج هایی که قدرت باروری آنها به طور کامل از بین رفته، هم استفاده شود.
** رویان سالانه آمادگی درمان ۶ هزار زوج نابارور را دارد
وی به طرفیت های پژوهشگاه رویان در زمینه درمان ناباروری اشاره کرد و گفت: این پژوهشگاه سالانه آمادگی ۶ هزار زوج با روش های درمان پیشرفته ناباروری را دارد.
وثوق ادامه داد که بسیاری از زوج های نابارور با اقدامات سرپایی، مداخلات جزیی، آموزش و دارو درمانی، مشکل شان برطرف می شود.
- 15
- 2