به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، کاربران برای استفاده از این سیستم که MaskiD نام دارد، ابتدا با استفاده گوشی هوشمند یک عکس سلفی از چهره خود تهیه می کنند و سیستم بر اساس این تصویر، نقشه سه بعدی چهره آن ها را ترسیم می کند.
این نقشه دربرگیرنده اطلاعاتی مانند اندازه و شکل دقیق بینی و فاصله دقیق بین اجزای صورت کاربران است. سپس با استفاده از ابزار Skin360 که پیش از این توسط این شرکت آرایشی بهداشتی توسعه یافته و روی لنز گوشی هوشمند نصب می شود، اطلاعات جزئی تر مانند اندازه و عمق چروک های صورت و میزان رطوبت موجود در بخش های مختلف بافت چهره را اندازه گیری می کنند. اطلاعات به دست آمده از این سیستم برای یک سرور ارسال می شود و برای چاپ سه بعدی یک ماسک سفارشی برای صورت کاربر مورد استفاده قرار می گیرد. پس از اتمام کار چاپ و آماده سازی ماسک برای کاربر ارسال می شود.
برای تولید این ماسک سفارشی از اسید هیالورونیک خالص استفاده می شود که موجب حفظ رطوبت پوست می شود. همچنین برای کاهش رنگ پریدگی از ویتامین B3، برای کاهش سرخی رنگ پوست از عصاره بابونه، برای لایه برداری و کاهش چروک ها از گلوکزآمین تثبیت شده و برای شفاف تر شدن پوست از ویتامین C استفاده می شود.
هنوز قیمت نهایی این ماسک های سفارشی مشخص نشده، اما قرار است این ماسک ها در سه ماهه سوم سال جاری میلادی در آمریکا به بازار عرضه شوند.
- 10
- 4