به گزارش فارس به نقل از یاهونیوز، پژوهشگران بعد از آزمایش های جدید خود در محیط آزمایشگاهی یک گام به تولید واکسن برای عفونت کلامیدیا نزدیک تر شدند. این عفونت یک نوع بیماری مقاربتی است که علت ایجاد آن باکتری به نام کلامیدیا تراکوماتیس است. علایم این بیماری در زنان شامل ترشحات واژن و سوزش ادرار میباشد. در مردان نیز ترشحات اندام جنسی، سوزش ادرار و تورم و درد یک یا هر دو بیضه است.
پژوهشگران می گویند واکسنی که برای مقابله با این بیماری خطرناک که می تواند حتی به کوری چشم نیز منجر شود، طراحی شده از ایمنی کافی برخوردار بوده و نشانه های امیدوارکننده ای از تاثیرگذاری آن مشاهده می شود.
در آخرین آزمایش، واکسن یادشده بر روی ۳۵ زن با موفقیت آزمایش شده و این امیدواری وجود دارد که این واکسن بتواند از افراد به طور کامل در برابر ابتلابه عفونت کلامیدیا محافظت کند.
محققان امپریال کالج لندن می گویند برای کسب اطمینان از مصون سازی بدن افراد در برابر بیماری کلامیدیا باید آزمایش های بیشتری صورت بگیرد و هنوز این اطمینان وجود ندارد که واکسن مذکور قابلیت حفاظت کامل از افراد را در برابر این بیماری دارد یا خیر.
کلامیدیا یکی از شایع ترین بیماری های مقاربتی در جهان است و نیمی از افراد مبتلا به بیماری های مقاربتی در انگلیس به آن دچار شده اند. بیماری یادشده به خصوص در میان جوانانی که روابط جنسی محافظت نشده دارند، رخ می دهد و می تواند منجر به ناباروری و همچنین عوارضی مانند حاملگی خارج رحمی ، آرتروز و افزایش احتمال ابتلا به اچ آی وی شود.
در حال حاضر درمان این بیماری با آنتی بیوتیک صورت می گیرد، ولی احتمال ابتلای مجدد به آن وجود دارد و در سه چهارم موارد هم ابتلا به بیماری یادشده هیچ علائمی ندارد.
- 12
- 4