به گزارش ایرنا به نقل از مجله فوربس، این واکسن با تحریک سازوکار دفاعی طبيعي سیستم ایمنی بدن براي چسبیدن به سلول های مبتلا به سرطان و نابود کردن آنها استفاده می کند.
تحقيقات پژوهشگران مِیو کلینیک فلوریدا بر روی این واکسن در مراحل نخست است و هنوز دستکم سه سال دوران می برد تا فاز سوم آزمایشات این واکسن دردسترس حجم بالای بیماران قرار گیرد.
کیث ناتسون پژوهشگر بالینی مِیو کلینیک در این مورد ميگويد :« می دانیم که( این واکسن ها) خطری ندارند. می دانیم که براي مبارزه با سرطان، سیستم ایمنی بدن را تحریک می کنند. می دانیم که تأثير مثبتی بر روی سرطان های تخم دان و سینه داشته اند. به جز سوزش و دردی مشابه با درد ناشی از تزریق واکسن آنفلوانزا، اصلاً عوارض جانبی که مسئله ساز شود نیز، مشاهده نشده است. حال باید سازمان غذا و داروی آمريکا را به واسطه آزمایشات بالینی موشکافانه در خصوص آنچه ما می بینیم متقاعد کنیم.»
به گفته ناتسون، هنگامی که دچار سرما خوردگی یا چیزی شبیه آن می شوید، بدنتان واکنشی ایمنی ميدهد که الزاما از بروز این بیماري جلوگيري نمی کند ولی آنرا دور نگه می دارد و به نابود کردن آن کمک می کند.
پژوهشگران مِیوکلینیک هم همین طرح را در خصوص سرطان بکار گرفته اند و به دنبال ساختن واکسنی هستند که به سیستم ایمنی شخص یاد ميدهد تا به سلول های سرطانی حمله کند.
- 10
- 1