به گزارش مهر، داروی Remdesivir در سال ۲۰۱۴ در واکنش به شیوع ویروس ابولا در غرب آفریقا تولید شد.
« متیوس گوته»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آلبرتا کانادا، در این مورد می گوید:« ما می دانیم که این دارو در مقابله با برخی کروناویروس ها مانند MERS( سندروم تنفسی خاورمیانه) و SARS( سندروم شدید تنفسی حاد) مؤثر بوده و می دانیم که کروناویروس جدید بسیار شبیه SARS است. از این جهت من بسیار در خصوص نتیجه داروی remdesivir در مقابله با COVID- 19 خوش بین و امیدوار هستم.»
او در امتداد می افزاید:« نتایج ما نشان می دهد شاید remdesivir یکی از بلوک های ساختاری طبیعی را در سنتز RNA تقلید می کند که برای تکثیر ژنوم ویروس لازم است. زمانیکه این دارو در زنجیره در حال رشد RNA گنجانده می شود ویروس دیگر قادر به تکثیر نخواهد بود.»
انتظار میرود نتایج مربوط به آزمایش داروی remdesivir در درمان بیماران مبتلا به COVID- 19 تا آخر ماه آوریل ( ۱۰ اردیبهشت ماه) معلوم شود.
گزارش گذشته در خصوص مصرف این دارو نشان می دهد بیماران مبتلا به COVID- 19 که در روز هفتم بیماری شأن remdesivir اخذ کرده بودند شاهد بهبود چشمگیری در روز بعد بوده و در آخر بهبود کامل یافته اند.
معاون دبیرکل سازمان بهداشت جهانی دکتر« بروس آلیوارد» هم در کنفرانس خبری گذشته بیان کرد که remdesivir تنها داروی قابل دسترس است که در مقابله با COVID- 19 مؤثر است.
- 15
- 5