به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی، این پادتن هنوز روی انسان آزمایش نشده است و روند آزمایش آن ماهها طول می کشد.
این گروه پژوهشگران، از مرکز پزشکی اراسموس و دانشگاه اوترخت، روی پادتن سارس کار می کردند که همه گیری کرونا شروع شد و آن ها دریافتند پادتن های مربوط به هر یک از دو ویروس روی دیگری هم اثر دارند.
نتیجه تحقیق آن ها هنوز بطور مستقل تائید نشده است.
مریض آمریکایی مبتلا به کرونا (corona) با داروی پیشنهادی دانشگاه کالیفرنیا بهبود یافت
باشگاه خبرنگاران نوشت: پزشکان دانشگاه کالیفرنیا از التیام یک مریض مبتلا به ویروس کرونا با استفاده از داروی رمدیسیویر (Remdesivir) خبر دادند. به گفته طبیبان وضعیت عمومی این شخص ۳۶ ساعت بعد از دریافت این دارو رو به بهبود بوده است.
پزشکان می ترسیدند وی از بیماری شبه بیماری آنفولانزا بمیرد، ولی روز بعد از تجویز دارو از طریق تزریق قطره درون رگی شرایط وی بطور مداوم بهبود یافته است.
این دارو قبل از این روی میمون های ماکایی آزمایش شده بود و نتیجه آزمایش نشان داد که بین مصرف دارو و افت میزان ویروس در خون رابطه خوبی وجود دارد. پزشکان امیدوارند این دارو روی بیمار موردنظر هم نتیجه یکسانی داشته باشد. بر اساس بررسی های انجام شده این زن هیچ سفری به خارج از کشور و مناطق آلوده نداشته است.
رمدیسویر که در ابتدا برای درمان بیماری آنفولانزا ساخته شده بود، بین درمانهای کووید ۱۹ که هم اکنون مورد آزمایش قرار گرفته اند بعنوان پیشرو معرفی می شود.
پزشکان این دانشگاه معتقد هستند مصرف داروهای غیرمرتبط با کووید ۱۹ میتواند شرایط بیماران را بدتر کند. بدین ترتیب بهتر است هرچه سریعتر این دارو برای درمان مبتلایان بکار گرفته شود.
- 12
- 4