به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، اکثر وقت ها به افراد مبتلا به اضافه وزن مفرط نصیحت می شود برای کاهش وزن (Weight Loss) جراحی بای پس معده انجام دهند. اما این روش فرایندی تهاجمی است. در همین راستا پژوهشگران یک ایمپلنت آزمایشی تازه ابداع کرده اند که نتایج استفاده از آن با جراحی بای پس معده مشابه است.
این ایمپلنت در دانشگاه« ای اند ام تگزاس» توسعه یافته و در حقیقت دستگاهی شبیه پارو به طول یک سانتی متر است. لبه این دستگاه انعطاف پذیر و دارای میکرو ال ای دی است. همچنین یک آنتن سیم پیچ و میکرو تراشه اختصاصی در قسمت اصلی آن وجود دارد.
دستگاه با کمک چنین تجهیزاتی می تواند امواج رادیویی دریافت کند که در مرحله بعد به جریان الکتریکی برای روشن کردن ال ای دی ها تبدیل می شوند.
این ایمپلنت طی عمل جراحی در معده فرد و با توجه به انتهای اعصاب واگ نصب می شود. این اعصاب به مغز کمک می کنند تا با اعضای مختلف بدن از جمله معده ارتباط برقرار کند.
هنگامیکه یک فرستنده خارجی سیگنال رادیویی با فرکانسی متناسب را ارسال می کند، ایمپلنت مذکور امواج رادیویی را دریافت می کند و در نتیجه ال ای دی های آن روشن می شود. این چراغ ها انتهای اعصاب را تحریک می کنند و سیگنالی به مغز ارسال می کنند که احساس سیری را در فرد به وجود می آورد. در نتیجه کاربر احساس گرسنگی نمی کند و کمتر غذا می خورد.
از آنجا که این دستگاه نیروی موردنیاز خود را از روش یک منبع خارجی تأمین می کند، کوچک تر است و براین اساس راحت تر می توان آن را در بدن قرار دارد.
پژوهشگران دانشگاه تگزاس تا به حال این ایمپلنت را به طور موفقیت آمیز روی موش ها آزمایش کرده اند. کل فرایند آزمایش و تحقیق اکنون در ژورنال« نیچر کامونیکیشنز» منتشر شده است.
- 15
- 4