به گزارش ایسنا، شیوع کووید- ۱۹، به پیشرفت فن آوری در پزشکی منجر شده است. واقعیت مجازی در کنار پزشکی از راه دور، یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی ، جایگاه خود را در مراقبت های بهداشتی پیدا کرده است.
شرکت آمریکایی" AppliedVR" که تخصص آن، ارائه یک بستر واقعیت مجازی برای بهبود بیماران است، اعلام کرده که یکی از محصولات آن موسوم به" EaseVRx" که برای بهبود درد مزمن در خانه استفاده می شود، میتواند بهبود معناداری در نتایج درد ایجاد کند. این محصول، با انجام دادن یک آزمایش روی ۱۷۹ نفر ارزیابی شد که حداقل به مدت شش ماه، کمردرد مزمن را تجربه کرده بودند.
نتایج این ارزیابی نشان داد که EaseVRx، رضایت بخشی بالایی را بهمراه داشته است و شرکت کنندگان به صورت متوسط، بهبود قابل توجهی را پس از درمان تجربه کردند و نشانه های بهبودی مانند کاهش شدت درد، بهبود فعالیت، خواب، خلق و خو و استرس را گزارش دادند.
شرکت کنندگان علاوه بر این ، میزان بالایی از واکنش های درمانی را گزارش دادند. بیماران در روش های قدیمی، به داروها برای برطرف کردن درد خود اعتماد کرده اند که یک روش پرهزینه است. با توجه به موفقیت آمیز بودن ارزیابی ها، شاید AppliedVR بتواند یک جایگزین واقعی و بدون دارو برای بیماران فراهم کند تا به مدیریت درد خود بپردازند.
کووید- ۱۹، حوزه مراقبت های بهداشتی را به سوی ارائه جایگزین هایی برای روش های قدیمی سوق داده است. بدین ترتیب در کنار افزایش هزینه های درمان، شاهد توسعه روش های درمانی و تشخیصی جدید با استفاده از واقعیت مجازی هستیم. اگرچه کاربرد واقعیت مجازی در حوزه سلامت هنوز در مراحل ابتدایی است ولی میتوان خاطرنشان کرد که استفاده از واقعیت مجازی در آموزش پزشکی، توانبخشی، بیماری های عصبی و روانی میتواند در آینده نزدیک اجرا شود.
- 10
- 4