دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۵ - ۰۲ دي ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۰۰۰۰۶۸
امنیتی و دفاعی

رییس ستاد کل نیروهای مسلح:

هیچ متجاوزی به خود جرات تجاوز به ایران را نخواهد داد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت,رئیس ستاد کل نیروهای مسلح
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: پیروزیهای حلب و مقاومت در مبارزه با تروریست دستاورد فرهنگ عاشورایی دفاع مقدس است.

 به گزارش ایسنا، سردار سرلشکر محمد حسین باقری صبح امروز(پنج شنبه) در کنگره سراسری شش هزار و ۵۰۰ شهید فاوا ( مخابرات) دفاع مقدس اظهار کرد: اگر نگاهی به اتفاقات منطقه بکنید می بینید ما روزی در شلمچه و اهواز و اسلام آباد غرب می جنگیدیم و ملت مان باید مراکز استان های غربی را از تجاوز  دشمن حفظ می کرد و امروز می بینید ملت ما در کجاها راهنمایی و هدایت عملیات می‌کنند. پیروزی های حلب و مقاومت و مبارزه با تروریست دستاورد فرهنگ عاشورایی دفاع مقدس است.

 

وی ادامه داد: به آینده نگاه می کنیم ضمن دیدن افق روشن ، کارهای سنگین و سختی هم پیش رو داریم . عزیزان ما در فاوا مطلع اند که هر چه زمان می گذرد ارزش این حوزه بالاتر می رود و نبردهای شبکه محور و سایبری وابسته به این حوزه است. پس باید با تاسی از شهیدان و اتکای به دستاوردهای دفاع مقدس خودمان را برای صحنه های آینده روز به روز آماده تر کنیم.

 

باقری با بیان اینکه دفاع مقدس به مبدا تاریخی برای ایران تبدیل شده است یادآور شد: دفاع مقدس برای ما یک تاریخ ، فرهنگ ، اداره و اقتدار ملی ایجاد کرد. دیگر کسی در این کشور نمی گوید که فلان کار را نمی توان انجام داد. افتخار دفاع مقدس این است که باعث شد هر مقام و مسئولی بگوید ما می توانیم و قادریم بر مشکلات و تحریم های غلبه کنیم.

 

وی اضافه کرد:‌ دفاع مقدس برای ما بازدارندگی آورد. مگر امروز دشمن کم داریم؟ یا دشمنانمان دست از سیاست هایشان برداشته اند؟ اما چه دلیلی دارد که در میان کشورهایی که در آتش تروریست و ناامنی می سوزند کشوری امن داریم؟ این به برکت خون شهیدان است.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین بیان کرد: کشور ما تمام آرمان هایی که امام (ره) و انقلاب اسلامی ترسیم کردند را با سربلندی دنبال می‌کند و هیچ تهدیدی نمی تواند جلوی آن را بگیرد. با اطمینان و آرامش اعلام می کنم که هیچ متجاوزی به خود جرات تجاوز به این کشور  را نخواهد داد.

 

باقری افزود:‌ ما امروز انزواگر نشده ایم و در فرایندهای منطقه بیشترین سهم و  نقش را داریم و افتخار می کنیم که پرچم دار مبارزه با تروریسم هستیم. از دیگر درسهای دفاع مقدس به ما خود اتکایی است و افتخار می کنیم که تجهیزات پیچیده نظامی و مخابراتی را خودمان تولید می کنیم.

 

وی همچنین با اشاره به تاریخ طولانی مدت ایران خاطر نشان کرد: به علت حکومت پادشاهان نالایق و وابسته در تاریخ این کشور هر کس از هر طرفی که حمله کرده بود توانسته بود بخشی از این کشور را جدا کند اما در دفاع مقدس دشمنی حمله کرد که تمام قدرت های جهانی و کشورهای مرتجع منطقه حامی آن بودند ولی فرزندان شهید و ایثارگر شما به نحوی عمل کردند که سربلندی دائمی را برای این ملت فراهم کردند و ذره ای از خاک این کشور جدا نشد.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه یادآور شد: به عقب بازگردیم و مقایسه کنیم می بینیم امام امت و رزمندگان ، ایثارگران و خانواده های شهدا چه جایگاه ارزشمندی دارند اما از آن طرف د شمنان بعثی ما چه وضعی دارند. امروز کسی که ادعای تسلط بر کشور ما را داشت کجا است؟ آیا امروز مردم عراق به آن گذشته افتخار می‌کنند یا ازآن ابراز انزجار می‌کنند؟

 

باقری در بخش دیگری از صحبت های خود به نقش بی بدیل مخابرات در هر نبردی اشاره کرد و گفت:‌ما در طول دفاع مقدس هیچ گاه ندیدیم عناصر مخابراتی که با ید همراه فرماندهان در خطوط مقدم حاضر می شدند پا پس بکشند. رازداری و امانت، خوش فکری، آمادگی جسمانی، تحرک لازم،‌توجیه بودن نسبت به مراحل عملیات، تخصص بالا، سرعت عمل و آشنایی با شگردهای جنگ الکترونیک از ویژگی های عناصر مخابراتی بود.

 

وی اضافه کرد:‌ما با کمترین امکانات مواجه بودیم در حالیکه دشمن ما به قوی ترین تجهیزات مخابراتی مجهز شده بود. این کشورهایی که امروز ادعای مبارزه با تروریسم را می‌کنند همه شان پشتیبان کشوری بودند که به کشور تازه انقلاب کرده مان حمله کرده بود و به طور مثال بی سیم پرش فرکانسی جگوار وارد ارتش عراق شده بود که هنوز پیشرفته ترین سیستم های ارتباطی است.

 

باقری در ادامه اظهار کرد: شهادت می دهیم که به ندرت به وجود می آمد که ارتباط ما قطع شود یا با اخلال دشمن مواجه شود که این دستاورد بزرگ عناصر مخابراتی بود. ما در آن زمان علاوه بر تجهیزات حتی نسبت به علم مخابرات هم تحریم بودیم ولی عناصر مخابراتی کار را به خوبی پیش می بردند.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان یادآور شد:‌ یکی دیگر از اقدامات اساسی عناصر مخابراتی در دوران دفاع مقدس برقراری رادیو در آن شرایط تحریم و در صحنه نبرد بود که باعث می شد رزمندگان ما در داخل سنگرهایشان و جاهایی که ارتباطات صدا و سیما وجود نداشت رادیو داشته باشند یا اینکه رادیوهایی روی دشمن عملیات روانی انجام بدهند.

 

 

 

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش