دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۰۰ - ۰۷ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۱۶۷۲
امنیتی و دفاعی

وزیر اطلاعات:

یک عضو داعش را در جنوب کشور دستگیر کردیم

سید محمود علوی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
وزیر اطلاعات با بیان اینکه وزارت اطلاعات حافظ امنیت مردم است، گفت: ما در مرداد ماه یک عضو داعش را در جنوب کشور دستگیر کردیم و در شمال غرب هم به گروه های تروریستی ضربه وارد کردیم.

به گزارش مهر، حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات در برنامه تلویزیونی تیتر امشب با تبریک دهه ولایت و عید سعید غدیر خم در خصوص پیوند مردم با وزارت اطلاعات، اظهارداشت: وزارت اطلاعات برای مردم است و حافظ امنیت مردم است و با همراهی مردم توانسته مسئولیت خود را انجام دهد.

 

وی با بیان اینکه مردم می توانند با ستاد مردمی در استانها و تلفن ۱۱۳ در ارتباط باشند و یا اخبار را از طریق سایت دنبال کنند، گفت: این ارتباطات مردمی موجب جایگاه ممتاز وزارت اطلاعات شده است و این وزارتخانه رتبه سوم محبوبیت در بین دستگاه دولتی را دارد.

 

علوی با تاکید بر اینکه جبهه تروریستی که در برابر جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و قریب به ۳۲ گروه تروریستی هستند، در صدد خرابکاری و آسیب رسانی به جمهوری اسلامی ایران هستند، ادامه داد: آنها به دنبال ایجاد وضعیتی همانند سوریه در ایران هستند. آنها می خواستند با ترور ۵ عالم سنی جنگ شیعه و سنی راه بیندازند؛ اما این توطئه را خفه کردیم. اهل سنت نقش اصلی را در مقابله با جریان تروریستی داشتند.

 

وی افزود: ایستادگی در برابر این گروه ها کار آسانی نیست ما در سال گذشته به ۲۳۰ گروه تروریستی ضربه وارد کردیم و این ماه توطئه هایی را کشف کردیم که می خواستند به مکان هایی مانند دانشگاه و مترو آسیب برسانند اما اطلاعات کمی را منتشر کردیم؛ وزارت اطلاعات و دستگاه های اطلاعاتی اشراف کامل اطلاعاتی دارد. ما در مرداد ماه یک عضو داعش را در جنوب کشور دستگیر کردیم و در شمال غرب هم به گروه های تروریستی ضربه وارد کردیم.

 

وزارت اطلاعات نقش ویژه ای را در مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشته است

وزیر اطلاعات افزود: در ۲۵ تیر به یک گروه تروریستی وابسته به داعش در تهران ضربه وارد کردیم؛ امید داریم با کمک مردم بتوانیم این راه را با موفقیت ادامه دهیم.

 

علوی در خصوص ماموریت وزارت اطلاعات در مقابله با مفاسد اقتصادی گفت: اگر بخواهیم اقتصاد پویا داشته باشیم باید با مفاسد اقتصادی مبارزه کنیم. در وزارت اطلاعات ۱۳۰ پرونده تشکیل و بیش از ۱۸۰ متهم را دستگیر کردیم؛ همچنین ۹ هزار میلیارد فرار مالیاتی را کشف کردیم. وزارت اطلاعات نقش ویژه ای را در مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشته است.

 

وی با بیان اینکه در زمینه ارز برخورد با قاچاق ارز داشته ایم و حساب های صرافان غیر مجاز را شناسایی و از دور خارج کردیم، تصریح کرد: در زمینه مبارزه با کلاه برداری جمعی ۲۰ نفر دستگیر شده اند و موارد زیادی که می خواستند پول مردم را تصرف کنند دستگیر شدند و کسی که در شیراز پول مردم را برداشته و به خارج رفته بود با همکاری سرویس های اطلاعات خارجی دستگیر و به کشور برگردانده شد.

 

علوی با اشاره به اینکه کشور باید دارای ثبات اقتصادی باشد تا سرمایه گذاران از کشور خارج نشوند، گفت: ما تلاش داریم فضا را برای تولید کنند گان داخلی امن و برای مفسدان نا امن کنیم. در جلسه ای که با رهبری داشتیم در ارتباط با مبارزه با فساد ایشان جملات بسیار مهمی داشتند؛ ایشان تاکید داشتند که مبارزه با فساد بیش از آنکه اعلام شود باید اعمال شود.

 

پیش گیری را مقدم بر دستگیری می دانیم

وزیر اطلاعات ادامه داد: با دشمنانی که ما داریم از لحاظ مالی و امکانات آنها تلاش می کنند که اطلاعاتی از کشور ما به دست بیاورند؛ به همین دلیل از طریق جاسوس و نفوذی اقدام می کنند اما بخش ضد جاسوسی وزارت اطلاعات یکی از قوی ترین بخش های وزارت اطلاعات است. ما پیش گیری را مقدم بر دستگیری می دانیم؛ از سوی دیگر با اشراف اطلاعاتی بر سرویس های اطلاعات خارجی برنامه های آنها را با شکست مواجه می کنیم.

 

وی افزود: از سوی دیگر از مدیریت دو تابعیتی ها به دلیل منع قانونی جلوگیری می کنیم و اگر مدیر دو تابعیتی بشناسیم برای برکناری او اقدام می کنیم؛ من بارها گفته ام اگر شخص دو تابعیتی را می شناسید به ما معرفی کنید. ضد اطلاعات در ماموریت های خود بسیار موفق بوده است و ده ها جاسوس را در نهاد های مختلف شناسایی و دستگیر کردیم. ما افراد زیادی را که امکان جاسوسی دارند زیر ذربین و ضربه برده و ضرورتی به اعلام ندارد، ما مجال اقدامات دشمنان در این زمینه را نمی دهیم.

 

علوی در خصوص همگرایی در دستگاه های اطلاعاتی گفت: در این دولت همدلی و همگرایی بین دستگاه اطلاعاتی بیش از دوره های دیگر بوده و رهبری هم از این همکاری بین وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه ابراز خرسندی کرده اند، جلسات جامعیت اطلاعاتی بین دستگاه های مختلف مانند ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و قوه قضائیه برگزار می شود و ارتباط و همکاری بسیار خوبی بین دستگاه ها انجام شده و این امنیت پایدار نتیجه این همکاری هاست.

 

وظیفه مسئولان خدمت به مردم است

وی تجلی هفته دولت را خدمت به مردم برشمرد و گفت: کسی که در جایگاه خدمت به مردم قرار می گیرد باید صلاحیت داشته باشد و از این نعمت به خوبی استفاده کند و شکر نعمت را به جا بیاورد. خدمت به مردم حق آنهاست و وظیفه مسئولان خدمت به مردم است. دولت هم تلاش کرده و کارهای بزرگی را انجام داده و راه آهن تهران همدان و کرمانشاه و مراغه افتتاح شده و روستاهای بسیاری گاز رسانی شد و در شکر و گندم به خود کفایی رسیده ایم.

 

وزیر اطلاعات ادامه داد: در حوزه مسکن مهر هم اقدامات بسیاری انجام شده است، سد ها و مراکز بهداشتی و درمانی بسیاری ساخته شده است. اما متاسفانه انتقادها و هجمه ها به این دولت بسیار بالا بود. مسئله ارز در سال ۹۱ هم تکرار شد اما شاهد رفتار دوگانه ای بودیم؛ در مسائل دیگر هم به همین شکل اعضای دولت در همان دفاتری کار می کنند که وزرای پیشین هم کار می کردند اما متهم به اشرافی گری می کنند. این نوع برخورد مردم را دلسرد می کند. از سوی دیگر این هجمه جنگ رسانه ای و انتقادات شرایط کار را برای دولت سخت می کند اما ما دل خوش به مردم و حمایت های مقام معظم رهبری هستیم.

 

 یک عضو کابینه دولت متخاصم را در اختیار گرفتیم

وزیر اطلاعات ساعاتی پیش در گفتگویی با اشاره به توانمندی‌های این وزارتخانه به ویژه در حوزه ضد جاسوسی گفت: الحمدلله بخش ضد جاسوسی وزارت اطلاعات یکی از قوی ترین بخش‌های این وزارتخانه و یکی از قوی ترین بخش‌ها در سرویس‌های اطلاعاتی دنیاست.

 

وی که با برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفتگو می‌کرد، افزود: چندی پیش شنیدید که از یکی از سرویس‌های اطلاعاتی قدر و از یکی از کشورهای (متخاصم) یک فرد عضو کابینه را در اختیار گرفته بودیم.

 

وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران مشخصا و مصداقی به این که این فرد متعلق به کدام کشور یا رژیم بوده است اشاره ‌ِای نکرده است، با این حال حدود دو ماه پیش رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله "جروزالم پست" به نقل از سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونسیتی (شاباک) از بازداشت "گونن سِگِو" وزیر پیشین انرژی این رژیم به اتهام جاسوسی برای ایران خبر داده و نوشته بودند که او مدتها منبع اطلاعاتی ایران بوده است.

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش