سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۲۶ - ۲۴ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۶۵۰۳
امنیتی و دفاعی

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح عزم جدی دشمن برای ضربه زدن به نظام را حس کرده‌اند

عبدالرحیم موسوی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
فرمانده کل ارتش گفت: نیروهای مسلح با تمام وجود عزم جدی دشمن برای ضربه زدن به نظام را حس کرده اند و بنابراین با تمام قوا روی کارشان متمرکز می شوند تا جلوی آنان را بگیرند.

به گزارش ایسنا، عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش طی سخنانی در پنجمین همایش ملی مدیریت جهادی با تسلیت حادثه سقوط هواپیمای بوئینگ ۷۰۷، اظهار کرد: مرور زندگی شهید بابایی و ستاری می‌تواند الگوهای خوبی برای مدیریت جهادی به دست ما دهد. این الگوها را می‌توان چراغ راه قرار داد. انقلاب شکوهمند اسلامی با درخشش خود جوانان زیادی را به کشور و عالم هدیه کرد که بخصوص در دوران دفاع مقدس برخی‌هایشان بدون آنکه آموزش چندانی دیده باشند بدل به الگوهایی برای ما شدند.

 

وی افزود: یکبار دیگر برگردیم و به دوران مدیریت کمتر از چهل ماهه امیر کبیر نگاه کنیم که تا هزار سال دیگر هم نامش در کشور ما درخشان خواهد بود چون مدیریت به یاد ماندنی داشت.

 

فرمانده کل ارتش با طرح این پرسش که چطور می‌توان به انجام کارهای بزرگی مثل ساخت ناوشکن سهند و جماران رسید، گفت: برخی این پرسش را از ما می‌پرسند و می‌گویند چطور چنین امکاناتی تهیه می‌کنیم اما در سایر حوزه‌ها موفقیت‌هایی به این شکل نداشتیم که ما هم همیشه می‌گوییم که در سایر بخش‌ها هم این موارد وجود دارد.

 

موسوی با اشاره به ویژگی‌های بخش نظامی کشور، گفت: نیروهای مسلح با تمام وجود عزم جدی دشمن برای ضربه زدن به نظام را حس کرده‌اند بنابراین با تمام قوا روی کارشان متمرکز می‌شوند تا جلوی آنان را بگیرند. همچنین در نیروهای مسلح عزم جدی برای ضربه فنی کردن و ناکام نمودن دشمن وجود دارد که شاید چنین فضایی در سایر حوزه‌ها نباشد.

 

فرمانده کل ارتش ادامه داد: فرق هست بین اینکه بخواهیم دشمن را ناکام کنیم یا اینکه بگوییم او سود خود را بکند ما هم سود خود را بکنیم. همچنین ویژگی سوم نیروهای مسلح این است که حالشان همیشه حال شب حمله است چراکه هیچ دشمنی به ما قول نداده است که همین نیمه شب به ما حمله نکند پس ما باید به این موضوع هم توجه داشته باشیم و در دوران صلح، اقتدار دفاعی مان را افزایش دهیم.

 

وی افزود: نیروهای مسلح نمی‌توانند تحمل کنند که روی محصولات و تجهیزات مورد نیاز ما نام کشور دشمن باشد یا حداقل نام کشوری باشد که دوست ما نیست. نیروهای مسلح با توجه به آموزش‌هایی که می‌بینند در سطح قابل توجهی از مسئولیت‌پذیری قرار دارند و برخی حتی می‌گویند که نیروهای مسلح طوری عمل می‌کنند که انگار کشور مال آنهاست و من می‌گویم که این تعبیر غلط هم نیست چرا که با توجه به مسئولیت و وظایفی که بر عهده دارند، به تبع آن شرایطی ایجاد می‌شود که نیروهای مسلح خود را مسئول می‌دانند.

 

فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه در نیروهای مسلح کسی با انگیزه سودجویی استخدام نمی‌شود، گفت: نفع آنان طوری تنظیم شده است که نیروهای مسلح از اولین روز آموزش به کار تیمی و گروهی عادت می‌کنند. آنان با همه وجود گوش به فرمان فرمانده کل قوا دارند و همه تدابیر حضرت آقا را به عنوان دستور تلقی می‌کنند نه صرفاً یک خطابه و سخنرانی. حتی ما در نیروهای مسلح بخشی داریم که وظیفه‌اش پیگیری فرمایش رهبری و مشخص کردن ابعاد مختلف آن و ارجاع هر بخش به مجموعه مربوطه است تا آن منویات عملی شود.

 

موسوی تاکید کرد: مدیر جهادی با همه وجود به وعده خداوند اعتقاد دارند و فکر نمی‌کنم که بتوان میان انقلابی عمل کردن و جهادی بودن مرزی را قائل شد و آنها را متفاوت از هم دانست پس هرکس که می‌خواهد کار انقلابی کند باید جهادی باشد و کاربلد.

 

وی در پایان اظهار کرد: ما می‌توانیم در شرایط سخت فعلی، کشور را با چهره های شاد مردم و چهره‌های شکست خورده دشمنان از این شرایط خارج کنیم و آنان به یاری خداوند در کار خود موفق نخواهند شد.

 

 

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
با سلام خدمت فرماندهی محترم ارتش و خدا قوت به همه نیروهای مسلح کشور عزیزمان، در مدیریت جهادی ارتش ، حقی نصیب ما شد و در میدان جنگ جنگیدیم ، اما در حوزه های مالی ارتش خدمات رزمندگی ما را ناندیده قرار دادند و بی حق شدیم ، ایا وقت آن نرسیده که همه را با یک چشم بنگریم و تفاوتی قائل نشویم ؟ خداوند بزرگ و مهربان در همه حال نظاره گر مدیران جهادی ارتش هستند ./ ولسلام
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش