چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۴۶ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۷۹۴۵
امنیتی و دفاعی

وزیر دفاع: باور ۳۷۳ توانایی کشف ۳۰۰ هواپیما را دارد/مذاکره موشکی غیرقابل قبول است‌

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه فضای کار ‌در صنعت دفاعی‌ جهادی است، گفت: با عمل به رهنمودهای فرمانده معظم کل قوا و توان متخصصان دفاعی برنامه بلندپروازانه چهار ساله وزارت دفاع در همین دو سال محقق شد.

به گزارش ایسنا،‌ امیر سرتیپ حاتمی ‌در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر به مناسبت ۳۱ مرداد ماه روز صنعت دفاعی با تبریک به همه مردم ایران اسلامی ‌اظهار کرد: امروز بحمدالله در عرصه دفاعی در وضعیت بسیار مطلوبی قرار داریم و با وجود  تهدیدات جدی دشمن در منطقه، متخصصان صنعت دفاعی و نیروهای مسلح ‌تلاش کردند ‌امنیت مردم ایران به مخاطره نیفتد.

 صنعت دفاعی به خوبی‌ توانست در تحریم ‌ماموریت‌هایش را انجام دهد

وی با اشاره به ‌تحریم‌های مختلف‌ دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: ‌در چنین شرایطی مردم ایران در امنیت بسیار خوبی قرار دارند و ‌با وجود این مشکلات، صنعت دفاعی توانسته به خوبی ماموریت خود را انجام دهد.

‌وزیر دفاع با بیان اینکه برخی سایت‌های غربی گاهی مقایسه‌هایی انجام می‌دهند که البته ما با آنها موافق نیستیم، تصریح کرد: در یکی از این ارزیابی‌ها آمده که قدرت نظامی ایران در سال ۲۰۱۸ از رتبه ۲۰ به ۱۳ رسیده که به معنای ۷ پله رشد است؛ البته این ارزیابی‌ها کیفی نیست و آنها نمی‌توانند توان کامل جمهوری اسلامی ایران را برآورد کنند، اما به هرحال این ارزیابی است که آنها انجام داده‌اند.

امیر حاتمی با بیان اینکه ‌این در حالی است که این موسسات هزینه‌های دفاعی ما را در رتبه سی‌ام ارزیابی کرده‌اند که این حقیقت بیانگر این است که ما می‌توانیم با هزینه کم، امنیت خوبی را برای مردم‌مان رقم بزنیم، گفت: چون ما تسلیحات و تجهیزات مورد نیازمان را خودمان می‌سازیم، در نتیجه هزینه هایمان هم کاهش می‌یابد.

وزیر دفاع با اشاره به شرایط صنعت دفاعی در قبل و بعد از انقلاب‌ تصریح کرد: قبل از انقلاب حدود ۳۰ خانواده محصول دفاعی را در داخل تولید می‌کردیم که البته دربرگیرندگی آن خیلی کم بود، اما امروز بیش از ۷۷۰ خانواده محصول را تولید می‌کنیم و این در حالی است که همه این موارد در شرایط تحریم رقم خورده است.

وی با بیان اینکه فضای کار و مدیریت ما در صنایع دفاع، جهادی است، ادامه داد: هر چیزی که نیروهای مسلح ما اراده کنند، در یک فاصله معقولی که به آن "فاصله ایده تا محصول" می‌گویند، تهیه می‌شود.

سال ۹۷ برای وزارت دفاع بسیار افتخارآمیز بود

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری که در برنامه چهار ساله این دوره انجام شده، تثبیت زمان تا ۲.۵ سال برای ایده تا محصول است، گفت: سال ۹۷ برای ما به جهت کارهایی که انجام شد در حوزه دفاعی بسیار افتخارآمیز بود، در این سال جنگنده بومی کوثر را داشتیم که ان‌شاالله تا پایان امسال چند فروندی را با موتور ایرانی اوج به نیروی هوایی ارتش تحویل خواهیم داد.

امیر حاتمی با بیان اینکه در حوزه موشکی، موشک کروز هویزه را داشتیم که گزینه مهمی را به توان نظامی ما اضافه کرد، خاطرنشان کرد:  در حوزه دریایی زیردریایی نیمه سنگین فاتح را داشتیم.

وی با بیان اینکه در حوزه پدافند هوایی نیز سامانه ۱۵ خرداد را داشتیم که بسیار موثر است، اضافه کرد: ‌در حوزه رادار نیز کار بسیار خوبی را انجام دادیم که البته بنا به ملاحظاتی رونمایی عمومی نشد.

وی درباره دیگر دستاوردهای صنعت دفاعی تاکید کرد: خودروهای ارس۲، طوفان و رعد از دیگر دستاوردها بود و درباره جت آموزشی کوثر۸۸ نیز ان‌شاءالله خبر خوش دیگری خواهیم داشت.

 سامانه باور۳۷۳ ‌به نیروی پدافند هوایی ارتش تحویل داده خواهد شد

وزیر دفاع با اشاره به سامانه باور ۳۷۳ اظهار کرد: سامانه باور۳۷۳ که قبلا رونمایی اجمالی شده بود، به زودی رونمایی کامل خواهد شد و به نیروی پدافند هوایی ارتش تحویل داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه این سامانه برد و ارتفاع بلند طراحی و ساختش کاملا ایرانی است و جزو سامانه‌هایی است که فقط چند کشور مانند آن را در اختیار دارند، گفت: در پدافند هوایی برد بلند، با این سامانه ما دورتر از ۳۰۰ کیلومتر می‌توانیم ۳۰۰ هدف را کشف کنیم، در حدود ۲۵۰ کیلومتری بر روی آن قفل می‌کنیم و در ۲۰۰ کیلومتری آن را می‌توانیم منهدم کنیم.

وزیر دفاع ‌گفت: با این سامانه، نیازی به خرید سامانه‌های خارجی نخواهیم داشت و حتما نسخه‌های بعدی سامانه باور ۳۷۳ متناسب با تغییرات، قابلیت‌های جدیدی خواهد داشت و نسل‌های بعدی آن امنیت نسل های بعدی را تامین کند.

وزارت دفاع در کمک به خودروسازان جایگزین هیچ شرکت ایرانی نخواهد شد

امیر حاتمی با اشاره به کمک وزارت دفاع به حوزه ملی به ویژه خودروسازان‌ افزود: نیازهای خودروسازان مانند سنسور اکسیژن، کامپیوتر خودرو (ECU) و ایموبلایزر را در حال برطرف کردن هستیم و در حال همکاری با خودروسازان هستیم.

وی تاکید کرد:  ما جایگزین هیچ شرکت ایرانی نخواهیم شد، بلکه در جایی که خارجی‌ها رفته‌اند، ما جایگزین آنها شده‌ایم.

وی با اشاره دیدار امروز اعضای هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب، این دیدار را دیداری شیرین خواند و گفت: از نکات کلیدی این دیدار، تاکید معظم له به اهمیت دو سال باقی‌مانده فرصت دولت بود و مثال ایشان هم ۳ سال صدارت امیرکبیر بود.

وی با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری در راس برنامه‌های صنعت دفاعی قرار دارد، تاکید کرد: برنامه بلندپروازانه چهار ساله وزارت دفاع در همین دو سال محقق شد.

متناسب با تهدیدات دشمن، توان دفاعی را مقابله با دشمن آماده کرده‌ایم

وزیر دفاع با تاکید بر اینکه دشمنان مشکل‌شان تنها قدرت موشکی نیست بلکه تمام قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد:‌ هر ملت مستقلی نیازمند ابزار دفاعی متناسب با شرایط و تهدیدات است و ایران‌ متناسب با تهدیدات موجود، توان دفاعی را متکی به خود را به وجود آورده ‌است.

وی با بیان اینکه ‌قدرت موشکی جزو شاخص های اقتدار ایران است، افزود: ‌دشمنان به دنبال این هستند که از ما توان ایستادگی و استقلال را بگیرد و این در حالی است که دفاع و امنیت یک موضوع داخلی و ملی است و اساسا ارتباطی با دیگران ندارد.

امیر حاتمی با بیان اینکه سر سوزنی در تلاش ‌دشمن برای تضعیف جمهوری اسلامی ایران شک نداریم، گفت: این خیلی بدیهی است که ما هیچ اعتمادی به دشمن نداشته باشیم و تنها چیزی که به آن اعتماد داریم توان دفاعی است.

وی دیپلماسی دفاعی را ابزاری برای ارتقاء امنیت ملی برشمرد و گفت: در دیپلماسی دفاعی اصولا نگاهمان را برای دیگران بیان می‌کنیم که کمک بسیار موثری برای تامین امنیت است.

در طول یک سال گذشته ۱۷ ملاقات با ۱۳ وزیر دفاع کشورهای مختلف داشته‌ام

سیاست دفاعی و سیاست خارجی در طول یکدیگرند، افزود: ‌امروز بحمدالله اقبال بسیار خوبی از کشورها نسبت به ما وجود دارد.

وزیر دفاع با بیان اینکه ‌در طول یک سال گذشته ۱۷ ملاقات با وزرای دفاع کشورهای مختلف داشته‌ام، گفت: ‌شرایط صنایع دفاعی ما موضوعی است که به پیشبرد دیپلماسی دفاعی کمک می‌کند.

امیر حاتمی در بخشی از سخنان خود با اشاره به تشکیل ائتلاف آمریکا برای ‌حفاظت از کشتیرانی در خلیج فارس‌ تصریح کرد: به همکارانم در کشورهای همسایه هم گفتم که این یک فریب از طرف آمریکایی‌هاست؛ چرا که آنها خود منشأ ناامنی در منطقه‌اند و اگر این ائتلاف هم شکل می‌گرفت ‌وضعیت را پیچیده‌تر می‌کرد.

  • 15
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش