چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۰۰ - ۲۶ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۶۴۴۱
امنیتی و دفاعی

هشدار صریح وزیر دفاع به آمریکا: حمله موشکی سپاه فقط یک هشدار بود

امیر حاتمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پاسخ موشکی نیروهای مسلح به اقدام آمریکا را عینت بخشی واقعی قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران برای دشمن عنوان کرد و گفت: این پاسخ از طرفی دیگر نشان‌دهنده قدرت اراده و تصمیم قاطع جمهوری اسلامی ایران بود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) با گرامیداشت یاد و خاطره ۱۱۸۴ دانش آموخته افسری دانشگاه افسری امام علی(ع) و بویژه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش اظهار داشت: فضای دانشگاه امام علی(ع) نسبت به دوران ابتدایی انقلاب اسلامی باتوجه به رشد و پرورش نسل های مکتبی و انقلابی آماده تر و پویاتر از قبل شده است.  

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به مقوله مطالعه و علم آموزی که پیگیری آن از گهواره تاگور مورد تاکید قرار گرفته است؛ مهمترین اتفاق در کنار موضوع تفکر و تعقل  و کسب دانش را بصیرت عنوان کرد و گفت: برای تبدیل شدن به نامجوها، صیادها و سلیمانی ها باید دانش و علم آموزی آمیخته و نشات گرفته از بصیرت عمیق دینی و انقلابی باشد.

وی با اشاره به اینکه انسان جایگاه خلیفته اللهی در زمین دارد گفت: دوره دانشجویی و علم اندوزی توفیق بزرگی است و دانشجویان باید همزمان با کسب علم و رسیدن به قله های دانش و فناوری،  حرکت به سمت تعالی و رسیدن به جایگاه والای انسانی را همچون شهدای این مرز و بوم در خود پرورش دهند.  

وزیر دفاع با اشاره به حوادث و رخدادهای اخیر کشور از جمله شهادت سردار پرافتخار اسلام سپهبد قاسم سلیمانی- حمله مقتدرانه موشکی نیروهای مسلح به پایگاه عین الاسد و سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: انتظار است دانشجویان به چرایی و فلسفه این رویدادها و روندها با دقت و موشکافی هرچه بیشتر بپردازند چرا که دامنه این جریانات در یک محور و راستا قرار دارد.

امیر سرتیپ حاتمی در ادامه با تشریح اقدام تروریستی دولتی بی سابقه در جهان، اقدام  امریکا در به شهادت رساندن یک فرمانده عالیرتبه نظامی که مهمان رسمی دولت دیگری بود را بسیار قبیح دانست و تصریح کرد: مسئله اصلی دشمن با ملت ایران مسئله استقلال ایران اسلامی و استقلال خواهی ملت ایران است.

وی با بیان اینکه برخی سوال می‌کنند که آیا فقط ایران اسلامی مستقل است که دیگران سعی بر خدشه دار کردن آن می‌کنند گفت: کشورهایی که دارای ماهیت راهبردی هستند یا باید در هماهنگی کامل با قدرت های بزرگ عمل کنند که از آن ها  به عنوان کشورهای وابسته سیاسی تعبیر می شود و یا باید مستقل از دیگران،  تاکتیک ها و راهبردها را متناسب با منافع ملی خود همانند جمهوری اسلامی ایران رقم بزنند که از  این کشورها با عنوان مستقل تعبیر می شود.

وی در همین راستا ادامه داد: کشورهای مستقل و یا خواهان استقلال که همانند ایران دارای موقعیت راهبردی هستند اصولاً نمی توانند اعلام بی طرفی کنند.

وی افزود: ایران با داشتن موقعیت راهبردی با وجود اینکه در دوجنگ جهانی رخ داده موضع بی طرفی اتخاذ نمود، این موضوع نه تنها مانع از اشغال ایران نشد بلکه تبعاتی به مراتب بدتر از اشغال را نیز برای ایران به بار آورد.

امیر سرتیپ حاتمی  با بیان اینکه ایران اسلامی  با تدبیر امام راحل و رهبری مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مسیر استقلال بدون وابستگی به شرق و غرب را برگزید گفت: یکی از مهمترین لوازم استقلال حفظ و ارتقای قدرت است.

وی خاطرنشان ساخت: این راهبرد با عنوان استحکام ساخت درونی قدرت توسط فرمانده معظم کل قوا مطرح و به یک گفتمان تبدیل شد و بدین ترتیب ارتقای بنیه دفاعی به عنوان مهم‌ترین مولفه قدرت ملی و ساخت درونی قدرت مورد توجه قرار گرفت.

وزیر دفاع ادامه داد: امروز نظام سلطه با توطئه ایجاد شکاف در حوزه فرهنگی بین کشورهای منطقه، تشکیل گروهای وابسته در حوزه سیاسی، تحمیل اقتصاد تک محصولی به کشورها، توطئه تجزیه کشورهای منطقه به لحاظ جغرافیایی و قرار دادن غده سرطانی رژیم صهیونیستی در غرب آسیا به دنبال تغییر جهت منطقه به سمت واگرایی و فتنه است.

وی افزود:  وزارت دفاع با برخورداری از تسلیحات راهبردی، توجه به عمق راهبردی و نهایتا برخورداری از اندیشه و شرایط راهبردی، "دفاع اطمینان بخش" در اولویت برنامه های خود قرار داده است.

امیر سرتیپ حاتمی افزود: امروز انقلاب اسلامی با هدایت های داهیانه و هوشمند مقام معظم رهبری( مدظله العالی) به خوبی ابعاد این فتنه را کشف و وحدت مسلمانان را به عنوان یک محور و رویکرد  اساسی در سیاست خارجی خود قرار داده و تحقق وحدت در منطقه غرب آسیا و در قلب این منطقه که محور مقاومت نام گرفته را به واقعیت بسیار نزدیک کرده است و این نشان از دستیابی ایران به عمق راهبردی دارد.

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به نقش قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به اقدام وقیحانه اخیر امریکا گفت: بدون تردید اگر دشمن چنین پاسخی دریافت نمی کرد مبتنی بر خوی استکبار ستیزی گام های بعد را با جسارت بیشتری برمیداشت و در نهایت تسلیم قاطعیت و توانمندی نظام جمهوری اسلامی ایران شد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  پاسخ موشکی نیروهای مسلح به اقدام آمریکا را عینت بخشی واقعی قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران برای دشمن عنوان کرد و گفت: این پاسخ از طرفی دیگر نشان‌دهنده قدرت اراده و تصمیم قاطع جمهوری اسلامی ایران  بود.

وی در همین زمینه افزود:  فرماندهان امریکایی که فقط عادت کرده بودند با آتش سنگین روی کشورها آن هم در شرایط ضعفشان و علیه ملت های بی دفاع قدرت پوشالی خود را در برابر دیدگان عموم بگذارند، برای یک بار هم که شده گرمای سوزان قدرت موشکی سپاه پاسداران را حس کردند و امیدوارم دشمنان هرگز برای آزمون اراده ملت ایران تصمیم نگیرند زیرا آنچه انجام شد فقط یک هشدار و سیلی بود.

وی تأکید کرد: امروز وزارت دفاع با پیشرفت های چشم گیر خود در حوزه های رزم زمینی، هوایی، دریایی، موشکی، الکترونیک و پدافندی و تأمین تمام نیازهای نیروهای مسلح به سطحی از بالندگی رسیده است که هیچ دشمن متجاوزی قصد زیاده خواهی و تجاوز طلبی را نداشته باشد.

وزیر دفاع با بیان اینکه امروز صنعت دفاعی  نسبت به سال۵۷ با رشد صدها برابری در تمام حوزه های دفاعی به بلوغ کامل رسیده است  گفت: ما امروز با جنگ اقتصادی دشمن مواجهیم و همانگونه که در جنگ ۸ساله با ایثار و فداکاری از بحران ها سربلند خارج شدیم امروز نیز به حول و قوه الهی دشمن را در پیاده سازی توطئه و دسیسه های خود علیه ملت بزرگ ایران اسلامی ناکام خواهیم گذاشت.

امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم از نمایشگاه پیشرفت های دانشگاه افسری امام علی(ع) بازدید و از ۶ دانشجوی نمونه این دانشگاه با اهداء لوح، تقدیر به عمل آورد.

  • 10
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش