سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۲۵ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۷۶۵
سیاست داخلی

اینترنت نرو؛ ما از «دو گیگ» رایگانت، بارداریم! | وضعیت مردم کره‌شمالی با اینترنت خیلی ملی!

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت
روح‌الله مومن نسب(کارشناس طرح محدودیت اینترنت در ایران) که گفته می‌شود کارشناس فضای مجازی است در یک برنامه تلویزیونی ماجرای اینترنت رایگانی را تعریف کرد که منجر به آشنا شدن یک دختر نوجوان با پسری و باردار شدن او می‌شود. گویا پدر این دختر که یک کارگر هم بوده برای دختر مدرسه‌ای‌اش یک گوشی موبایل می‌خرد اما به او می‌گوید که حق ندارد از اینترنت استفاده کند. دختر هم به‌واسطه ۲ گیگ اینترنت رایگانی که دریافت کرده با پسری دوست شده و مابقی ماجرا اتفاق می‌افتد. با دست به‌دست شدن ویدئوی اظهارات این کارشناس فضای مجازی که پیش‌تر در دوران احمدی‌نژاد، معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد و ‌معاون کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه دادستانی کل کشور هم بوده است، مشخص شد که او سه سال پیش هم همین روایت را درباره دختری ۱۲ ساله تعریف کرده بود که از طریق وایبر حامله شده است!

فرزین پورمحبی، روزنامه‌نگار طی یادداشتی به نقد طرح جنجالی مجلس برای محدودسازی اینترنت در ایران پرداخت.

او نوشت:

* ای وکلای عزیز؛ ای نمایندگان اهل تمیز ای خبرگان درایت و سیاست با گرایش صیانت! ای سِیر کنندگان در عالم مجازی ای سیر شدگان با کباب قفقازی ای سلفی گیرندگان با موگرینی که هست یک موجود نازنازی ؛ ای کسانی که در واتساپ و تلگرام ما را می‌کنید حمایت اما ول‌مان کرده‌اید در این دنیای پر از درد و خیانت!

* ای که می‌گیرید در اینستاگرام یقه ؛ در انتخابات، ما را می‌کنید از فرط محبت، خفه! خوب می‌دانیم که این روزها گوش‌تان پر شده از اعتراض و شکایت؛ باز می‌دانیم که شما خسته‌اید از توضیح فرق خیانت با صیانت، البته در کمال سیاست!

* بله ما نیک می‌دانیم کار شما نیست بستن اینترنت روی ملت! اصلا خاک بر سر آنکه نتوان دید، موبایل هوشمند، دست ملت! اما فدای آن خاک پای‌تان، قربان اینهمه شوق و عجله و تصویب لایحه چند فوریتی برای صیانت‌تان؛ اگر با همه بله؛ آیا با ما هم بله؟ هر که نداند ما که می‌دانیم این فضای مجازی در میان همین الم شنگه و بازی؛ کارش می‌کشد به محضر قاضی و آخر داستانش؛ می‌شود عاقبت یزیدی که با میمون می‌کرد بازی! اما زنهار؛ که با این هم‌زدن؛ همان‌زمان و همزمان، کار ما زار و گاومان همراه با خودمان خواهیم شد مشمول زایمان! چطور؟

* مگر نمی‌دانید، دو گیگ اینترنت مجانی، همه را کرده اوستا در عرصه تولید مثل پنهانی؟ دیگر چیزی نمی‌گویم که بعدش را حتما یهتر می‌دانید! حال خودتان بکنید کلاه تان را قاضی و بگویید به ما که اگر اینترنت برود، آن بچه بدنیا آمده در روز پدر؛ به چه امید برای خرید جوراب به بازار برود؟

* آیا اگر بداند پدرش دچار صیانت شده؛ پدر ما را در نخواهد آورد که این چه داستانی است که علم شده؟ نخواهد پرسید این طرح ملی که سرنوشتش مانند همه طرح های دیگر ملی دچار کرونا شده؛ اصولا چرا رونمایی شده؟ یتیمی بد دردی است که گویا فقط شامل حال ما بندگان خدا شده!

وضعیت مردم کره‌شمالی با اینترنت خیلی ملی!

همزمان با تداوم حواشی طرح بحث‌برانگیر مجلس برای صیانت از فضای مجازی، انتشار ویدئویی درباره وضعیت اینترنت در کره‌شمالی در فضای مجازی خبرساز شده.

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

به گزارش برترین ها، در توضیح این ویدئو که با عنوان نتیجه اینترنت ملی در کره شمالی بازنشر شده برخی کاربران فضای مجازی اعلام کردند:

در جام جهانی سال ۲۰۱۴ تلوزیون کره شمالی به مردم این کشور گفته بود که در مقابل بزریل در فینال به پیروزی رسیده‌اند! بیشتر مردم کره شمالی هنوز هم فکر می‌کنند که این اتفاق افتاده!

ویدئویی که تلوزیون کره شمالی در جریان مسابقات جام جهانی منتشر کرد و در آن نتایج را به دروغ صورت زیر اعلام کرد: (ثانیه ۴۷ ویدئو)

کره شمالی ۷- ژاپن ۰

کره شمالی ۴- آمریکا ۰

کره شمالی ۲- چین ۰

اینترنت کره شمالی هم یکی از موضوعاتی است که خبرساز بوده و مشخص است که شهروندان کره شمالی دسترسی بسیار محدودی به اینترنت دارند. پیش از این اطلاعاتی از سایت‌ های اینترنتی کره شمالی لو رفت و مشخص شد که کره شمالی تنها ۲۸ وب سایت دارد! بیشتر این وب سایت‌ها جنبه تبلیغاتی دارند و برخی از آنها نیز مربوط به وزارتخانه‌ها، فرهنگ و هنر و گردشگری می‌شود.

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت
محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت
محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش