چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳
۱۰:۱۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۱۵۹۱
سیاست داخلی

زخمی که رائفی‌پور باز کرد

توییت توهین آمیز رائفی‌پور: قربانیان خفاش شب‌های تهران فاحشه بودند❗️ | خشم خانواده قربانیان

توییت توهین آمیز رائفی پور,فاحشه خواندن قربانیان خفاش شب

به گزارش همدلی، توییت اخیر علی‌اکبر رائفی‌پور کار دست او داد. او که در جنجال‌سازی ترمز بریده است هفته گذشته در توییتی قربانیان خفاش شب‌های تهران را در دهه ۷۰ که از مشهورترین قاتل‌های سریالی در ایران است فاحشه خواند. این موضوع واکنش‌هایی را به دنبال داشته تا جایی که در خبرها آمده خانواده‌های این قربانیان به دنبال محاکمه او هستند. در قانون مجازات اسلامی برای اتهام ناروا، مجازات حبس و شلاق پیش‌بینی‌شده است.

 کار، کار خود صهیونیست‌هاست

رائفی پور، جوان وابسته به جناح سیاسی موسوم به ارزشی، از آنجا شهرت پیدا کرد که با یک مدرک لیسانس در دانشگاه‌های مختلف حاضر می‌شد و به سخنرانی و اظهارنظر درباره «مهدویت» می‌پرداخت. علاقه او به سخنرانی درباره «شیطان‌پرستی» و «فراماسونری» جوانان حزب‌اللهی را به سمت خود کشاند و او توانست به‌واسطه ویدئوهایی که از او در فیس‌بوک و رفته‌رفته سایر شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود به شهرت قابل‌توجهی دست پیدا کند. او از آغاز کارش با اتهام حرف زدن بی‌حساب‌وکتاب و داشتن توهم توطئه مواجه بود. در یکی از سخنرانی‌های مشهورش، مدعی می‌شود که حادثه یازده سپتامبر در آمریکا از قبل برنامه‌ریزی‌شده بود. بالاترین استناد او نیز به فونت Wingdings برنامه مایکروسافت ورد بود. رائفی‌پور در برابر چشم‌های مخاطبانش عددی را که ادعا می‌کند شماره پرواز هواپیمای اصابت شده به برج‌های دوقلو بوده را به این نرم‌افزار می‌دهد و فونت آن را به فونت Wingdings تغییر می‌دهد. سپس تصویر دو ساختمان، یک هواپیما و ستاره داوود (مندرج در پرچم اسرائیل) نشان داده می‌شود. رائفی‌پور از این موضوع نتیجه می‌گیرد که کار، کار خود صهیونیست‌هاست.

 مخاطب پیدا کردن طنزِ حرف‌های رائفی‌پور

رائفی‌پور ازاین‌دست حرف‌ها کم ندارد. نمک گرفتن از جوراب زائران اربعین و ارتباط پوشیدن شلوار جین و جن با همدیگر ازجمله این موارد است که باوجود آن‌که کلیپ آن‌ها در اینترنت در قابل‌دسترسی است، بعد از جنجال‌برانگیز شدن از سوی رائفی‌پور تکذیب و مونتاژ خوانده‌شده است. رفتار و حرف‌های عجیب‌وغریب رائفی‌پور بارها واکنش‌هایی را در پی داشته تا جایی که برنامه طنزی که در شبکه‌های اجتماعی با الهام گرفتن از سخنرانی‌های او و نسخه مشابه او، حسن عباسی، ساخته‌شده توانسته مخاطبان زیادی به خود جلب کند.

 وقتی اصولگرایان هم رائفی‌پور را جدی نمی‌گیرند

با وجود آن‌که رائفی‌پور یک چهره وابسته به بخش‌های حاکمیتی یا جناح اصولگرا به نظر می‌رسد اما به خاطر حرف‌های عجیب‌وغریب او، فعالان این جریان سیاسی نیز حاضر نیستند او را نماینده خود بدانند و بیشتر می‌توان او را نماینده طیف تندرو کوچکی از این جریان سیاسی دانست. چندی پیش عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی و تحلیل مسائل سیاسی اصولگرا در مصاحبه‌ای با سایت جماران در ارتباط با رائفی‌پور و حسن عباسی گفته بود: آقای عباسی و رائفی‌پور افرادی هستند که سخنرانی بلدند و با سخنرانی عده‌ای را در اطراف خود گرد آورده‌اند. من آن‌ها را به‌عنوان تئوریسین ارزیابی نمی‌کنم. هنر خطابت آن‌ها گاهی با مطالعه و تحقیق هم آمیخته است اما من بعضی از اظهاراتشان را خیلی عمیق نمی‌دانم.

 توییتی که کار دست رائفی‌پور داد

به‌رغم آن‌که رائفی‌پور بارها با چنین واکنش‌هایی از سوی مخاطبان و حتی چهره‌های رسانه‌ای مواجه شده است، اما هیچ‌گاه شیوه سخن گفتن خود را تغییر نداده است. توئیت اهانت‌آمیز او درباره قربانیان خفاش حالا خشم خانواده آن‌ها را برانگیخته است. غلامرضا خوشرویان معروف به خفاش شب تهران، از معروف‌ترین قاتلان زنجیره‌ای ایران در دهه‌های اخیر بود که با یک خودروی سرقتی شبانه به مسافرکشی می‌پرداخت و بعد از سوار کردن زنان و دختران جوان از آن‌ها سرقت می‌کرد و سرانجام آن‌ها را به قتل می‌رساند. تعداد قتل‌هایی که به او نسبت داده‌شده به ۹مورد می‌رسد. خفاش شب سرانجام اعدام شد. رائفی‌پور چندی پیش در یک توییت نوشت: «خفاش شب بهانه‌ای بود برای اینکه فاحشه‌هایی که به‌تنهایی کار می‌کردند بترسند و مجبور شوند تحت نظر اصطلاحاً خانم‌رئیس‌های زیر نظر شبکه نفوذ فعالیت کنند!‏ خفاش شب هیچ‌گاه اتهام قتل‌ها را گردن نگرفت ‏و عجیب‌تر آن‌که یک‌مرتبه هم او را فراری دادند اما در گشت بسیج مجدد دستگیر شد!»

 در کدام دادگاه ثابت شد؟

این موضوع با واکنش برخی فعالان رسانه‌ای رو‌به‌رو شد. کیوان ساعدی، فعال رسانه‌ای اصولگرا در واکنش به این توییت نوشت: طبق کدام بینه شرعی و در کدام دادگاه ثابت شد که این قربانیان خفاش شب، فاحشه بوده‌اند؟! این سطح ادب و فرهنگ سخنرانی است که از مهدویت! می‌گوید و منتقدانش با همین ادبیات نوازش می‌شوند. علیرضا عابدینی نیز در واکنش به این‌ توییت رائفی‌پور نوشت: توییت برادرم در خصوص خفاش شب می‌تواند جنبه قضایی پیدا کند. قربانیان خفاش شب بانوان شریف ایران‌زمین بودند. نسبت فاحشه دادن به آنان توهینی آشکار است. پیشنهاد می‌کنم از چهارچوب‌های رجویسم برای محکومیت جریان نفوذ استفاده نشود.

 رائفی‌پور محاکمه می‌شود؟

اما واکنش‌ها به رائفی‌پور حالا کمی از توییتر فراتر رفته است؛ سایت دیده‌بان ایران با اعلام خبر شکایت خانواده‌های قربانیان از رائفی‌پور می‌نویسد: «خانواده قربانیان «خفاش شب» که در اواخر دهه هفتاد به‌طور فجیعی توسط وی به قتل رسیده بودند پس از اتهام زشت «فاحشه» به عزیزان خود، بسیار ناراحت هستند تا جایی که برخی از آن‌ها گفته‌اند که نظام هم در ظلمی که بابت اتهامات ناروای رائفی‌پور به ما واردشده مقصر است و اگر می‌خواهد از خود رفع اتهام کند باید بساط محاکمه او را مهیا کند!  رائفی‌پور پس از توییت زشت خود گفته برخی افراد امنیتی که این مطالب را در اختیار من قرار دادند حالا باید در دادگاه و‌ رسانه از من حمایت کنند!»

ادعای رائفی‌پور درباره فاحشه بودن قربانیان خفاش شب تاکنون از سوی هیچ‌کس مطرح نشده و رائفی پور اولین کسی است که این ادعا را مطرح می‌کند. حالا به نظر می‌رسد باید او باید اسناد و مدارک خود در خصوص این ادعا را به محکمه ارائه کند. در غیر این صورت برای اولین بار باید تاوان سخنانش را بدهد. بر اساس ماده۶۹۷ قانون مجازات اسلامی گفته‌شده هر شخص به‌وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به‌وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را ‌صریحاً نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر كند، مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود. همچنین در این ماده گفته‌شده اگر شخص نتواند صحت آن اسناد را ثابت کند جز در مواردی که موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ضربه شلاق یا یکی از آن‌ها حسب مورد محکوم خواهد شد. همچنین مجازات جرم توهین مطابق ماده۶۰۸ قانون مجازات اسلامی تعزیرات مصوب ۱۳۷۵، مجازات شلاق تا ۷۴ضربه یا پنجاه‌هزار تا یک‌میلیون ریال جزای نقدی است؛ اما پس از تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری، مطابق بند ج ماده یک این قانون، مجازات موضوع ماده۶۰۸ قانون مجازات اسلامی تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ به جزای نقدی درجه شش تغییر پیدا کرد و مجازات شلاق از آن حذف شد.

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش